Boyun fıtığım ve boyun düzleşmem var imiş. Ama son zamanlarda aşşırı şekilde alnımda daha etkili olmak üzere baş ağrısı çekiyorum. Doktoruma fıtığı falan öğrendiğimde baş ağrımda olduğunu söyledim ama bı ilaç vs vermemişti sadece egzersiz bilemiyorum :(
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Benim asiri bas agrim oluyor mesela sacim hafif islak iken disari ciksam hemen agrimaya baslar bazende durduk yere agriyor 3 4 gun suruyor uykuya agriyla yatip agriyla kalkiyordum ilac kullandim fayda etmedi youtubede gezinirken bademin iyi geldigini ogrendim gittim aldim bolca yedim cok sukur o gunden sonra hic agrimadi basim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Yapar mide bulantisi dahi yapmişdi benim boyun fitiğindan değilde düzleşmesinden fazlasiyla yapar. Yastik nasil bir yastik kulllaniyorsun
14 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim yastik yatak yatis pozisyonu ve durus düzlesmeyi tamamen ortadan kaldirirsan bu rutin şikayetlerin gecicek. Ayağa kalkinca başin dönme yapiyor mu? Parmaklarda kasilma felan var mı sabah ilk kalkinca
- +1 yıl
bir ara konusalim bu konuyu yarin yaz özelden bende atlattim
Evet hem de çok yapar, ilacı bir bardak votka+burn ☺️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Yapmasi cok normal... ama kafaya takma cok fazla ve buyutme.. Psikolojini yüksek tut ki agri da olumlu etkilensin... egzersizleri duzenli yapip uygularsan zamanla faydasini görür feraha kavusursun... cok gecmis olsun @Meçhul0
10 YorumlaYapabilir. Kimi zaman baş dönmesi de yapar. Beyin ve sinir cerrahına görün mutlaka mr çektir.
10 YorumlaYapıyor tabii ki. Fizik tedaviye gitmen lazım ve boyun egzersizleri yapman lazım.
10 Yorumla- +1 yıl
bu problemini beyin cerrahisi hekimi ile konuşarak çözsen daha mantıklı olmaz mı
10 Yorumla valla bel fıtıgı gö*te vuruyorsa boyunda başa vurur kısa hesap :D
00 YorumlaHemde ne baş aqrısı yapar qeçmiş olsun:S
10 Yorumlabaşın ön tarafına ve sağ yana daha çok ağrı yapar.
10 YorumlaYapabilir valla, çok geçmiş olsun.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
yapar boyun egzersizleri yap
10 Yorumla - +1 yıl
Yapabilir geçmiş olsun.
10 Yorumla - +1 yıl
Yapar diye biliyorum.
10 Yorumla Yapmaz bildiğim kadarıyla
10 Yorumlayağar
10 Yorumla- +1 yıl
Yapabilir.
20 Yorumla - +1 yıl
ne alakası var fıtıkla baş ağrısının