Panik atak yaşamamla başladı bu bende daha önce böyle bir sorunum hiç olmadı takıntılı bile değildim😔 5 aydır çekiyorum bunu 2 aydır çok yoğun kardiyolojiye gittim kaç kez acillik oldum hicbirsey çıkmadı biri de şu var demedi kardiyoloji kalbe ultrason ile inceledi EKG çekildi troidlere bakıldı hepsi temiz ama benim durup dururken sol kolum ağrıyor kalbimin olduğu yere ince bı sızı giriyor baş ağrısı sırtım ağrıyor akciğer filmi çekildim oda temiz ama beni endişelendiriyor bunlar şimdi bu anksiyete mi sürekli olarak kalp krizi geçireceğini düşünmek anksiyete mi oluyor kuran okurken bı anda yabancılaşma oluyor namaz kılarken kalbim güm güm atıyor yorgun hissediyorum kendimi sürekli sırtıma şu an iğne gibi bir şey batiyor kalbimin olduğu tarafa sanki bu dünyaya ait değilmişim. gibi bir his geliyor çok kötü 😔
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
benimki sosyal anksiyete bu şekilde yaşıyorum mesela geçen rezil oluşumu anlatayım kardeşimle özel bir hastaneye gittik otopark muayene olursan ücretsiz doktorun sekreteri hanfendi allah kahretmesin onu otopar ücretini işlememiş kardeşim de git işlet dedi ben aşırı gerilmeye başladm kimsede benim sosyl anksıyetem oldugunu bilmiyor caktırmamak için mecburen gittim odaya her yaklaştıgımda kalbimin hızı giderek hızlanıyodu kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyordum sonra kapıyı actım bir şey dedim ama ne dedigimi ben bile anlamadım kendimi ifade etmek istiyorum sesimin titremesi beni ele veriyor ve daha cok geriliyorum istemsiz her şey allak bullak oldu çok utandım halen unutamıyorum herseferinde budurumu yaşamaktan bıktım ben
Anksiyetenin her şekli çok kötü gerçekten 😔😔
maalesef kendime olan saygım ve sevgim kalmadı kendimden nefret ediyorum
Öyle demeyin gerçekten 😔 kendisi sevin bu sizin elinizde olan bir şey değil
haklısınız bn giderek kabolup gidecegini beklerken git gide dahada agırlaşıyorum nasıl kurtulacam bilmiyorum sendede böyle oluyomu?
Evet oluyor sesim bile değişiyor 😔
Allah kurtarsın bizi bu durumdan gerçekten hiç yediremiyorum kendime
Çok zor gerçekten Rabbim düşmanıma bile vermesin
amin umarım düzeliriz
Evet anksiyete ve kaygı bozukluğu panik bozukluğu bir birlikte bu belirtileri veriyor
Bende hepsi var arkadaşim 😔
Evet en kötüsü sesinin gerginligi seni sürekli ele veriyor şaka yapacan o ses tonu ile laf sokuyor gibi oluyor bu sefer hiç yoktan papaz oluyorsun
Ay gerçekten sesim bile değişiyor
Ne kadar süredir bu durumdan muzdaripsin
Yazmışsın özellikle bu yaşta olması çok kötü
5 ay önce panik atak yaşamam ile basladi
Nasıl geçecek bilmiyorum gerçekten zor bir durum
Zor ne kelime zor yanında hafif kalır 😔😔
Daha yeni senin için daha üst seviyelere çıktığında gör
O nasıl oluyo
Daha çekilmez bir hal alıyor anksiyete ayakları tekrarlıyor ve bir süre sonra depresyon panik atak belirtileride cikiyor
Bende hepsi var zaten arkadaşım daha kötüsü ne olabilir ki
şu an yeni bir süre sonra azalacak ve daha rahat hissedeceksin şuana göre
4 ay oldu ama 1 ay çok yoğun yaşadım atak üstüne atak ölüyorum diye ağladığımı bebeğim yanlız kalacak diye ağladığım zamanlardı şu an bı nebze iyiyim ama sırt sol kolumun ağrısı kalbime ince bir sızı giirmesi beni etkiliyor
Evet o normal üstünde hep yorgunluk olacak kalp atışlarını duyacaksın çabuk dinlenemeyecek hep bekleyeceksin de dinecek
Dövüşmüsler gibiyim 😭😭
İnsanlara anlatamayacaksin anlatsan iyisin semin bir seyin yok diyecekler bir yere gitmeye useneceksin gitsen rahat olacamiyacaksin daha daha zor hale gelecek zatej zor hayatı ve kendini kendine yük ediyor bu psikolojik durum
Şimdi bile bana eşim diyorki dikkat çekmek için yapıyorsun kime dikkat cekicem ki ailemden 1700 km uzaklıkta dağın başında yaşıyorum gelmiş dikkat çekmek için yapıyorsunn diyo tövbe yarabbim
Sen kendine psikolojine yatırım yap kendine psikoloji kitapları al sen sağlıklı ol ki bebeğine yararlı ol çünkü eşinle de sorunların arta bilir ilişkinize zarar verebilir iletişimine önem ver sureci iyi yonetmelisin ama bunları uygulaman çok çok zor oluyor
Eşimle gerçekten çok kavga eder olduk ama benim elimde değil inanin ki destek olmuyor bana git kafana sık kurtul dedi bana
Bu duruma gelmede eşinin etkisi ve evlilik durumları diye yorumluyorum dogru mudur
Tabiki öyle
Allah kolaylık versin cümlemize sağlık sıhhat versin
Yaşınız kaç? Ne zaman başladı? İlaç kullanırsanız geçebilir
24 yaşındayim 20 Temmuz da ilk atağımi yaşadım
Daha yeniymis. Geçer merak etme. Hafif bir ilaç kullanman yeterli olur
İlaç kullanamıyorum ki
Neden
Emziriyorum
Eczaneye git veya aile hekimine. Durumunu anlat. Passiflora var bitkisel kapsül şeklinde, seni rahatlatır. Her gün banyo yap, Felak nas oku kendine üfle. Merak etme öldürmez anksiyete. Sadece kötü hissedersin ama geçer.