Ben 24 yaşındayım bebeğim var ve birgün panik atak yaşadım yani bunun panik atak olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim doktorda bişey söylemedi ben ölüyorum kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye gittim ama hicbirsey çıkmadı bütün tahliller temizdi sonrasında bı kaç defa acillik. oldum kalp krizi geçiriyorum diyip sol. kol ağrısı göğüs ağrısı oluyordu bende ölecekmiş hissi kalp çarpıntısı ortamda yabancılaşma elim ayağım titriyordu ama sonuç hep aynı hicbirsey yok kardiyolojiye gittim Eko çekti dedi gayet iyi bir şey yok EKG çekildi temiz kan tahlili temiz troidler temiz biz yinede düzensiz kalp atislari için holter takalım dedi 2 ay sonraya gün verdiler ama benim daha önce böyle çarpıntım olmuyordu panik atak ile başladı psikoloğa gittim 7 seans fayda etmedi psikatriye gittim ilaç yazdı kullanamıyorum bebeğim emmeyi birakmiyor. Sürekli sol kolum ağrıyor kalbime sızı giriyor buda beni sürekli kalp krizi geçireceğimi düşündürüyor. Çok kötü oluyorum atak yaşıyorum sürekli kalp krizi geçireceğim korkusu var. Sigara kullanmıyorum 1 buçuk yıldır ağzıma sürmedim hani sağlıklıyim ama yinede bunu düşünüyorum günlük hayatımı mahfediyor evde yanlız kalamıyorum korkuyorum yanlız kalmaktan kimsemiz yok ailem 1700 km uzaklıkta bilmediğim bir şehirde yapayanliz kaldik eşim asker sürekli işte eve gelince dinlenmek istiyor onuda bunalttim artık ama olmuyor kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sene son senemiz 😔 tayinciyiz seneye burayı sevemedim ben batı insaniyim burası beni boğuyor resmen kendi memleketimin taşını toprağını değişmem buralara ağaç bile yok ya şaka gibi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer