Yollar önce atlattığım 5 aydır tekrar gelen hastalık biraz daha rahatlayıp dışarı çıkıp yenmeye çalışırken 2 3 gündür ilk günkü gibiyim nefes alamıyorum daralıyorum dışarı çıkınca daha çok boğuluyorum ağzım kuruyor yutkunamıyorum Allah için bu ne zaman geçecek bitecek çalışamıyorum bile artık?
2 ay paxera kullandım yaramadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eskiden bende vardı
Nefes egzersizi deneyebilirsin onun disinda kendin pek bi çözüm bulamazsin gibi ya
Ne kadar sürdü nasıl yendin ağzım kuruyor çok o olmassa bu kadar kasmıyacam
6 ay surdu strestendi
Nasıl yendim bilmiyorum geçti işte yavaş yavaş
YouTube videolari olabilir
Sevdiğim şeyleri yapiyodum birde
İlk olduğumda nasıl geçti bende hatırlamıyorum kendime soruyorum hatta ama yok yavaş yavaş azaldı gibi başa çıkmaya çalışıyordum bir anda nüksetti yoğun yaşıyorum şu an gece boğularak uyanıyorum dışarı rahat çıkabilsem yapıcam da bende sevdiğim şeyleri
Panik atağın tek ilacı gamsız olmak ben 5 yıldan fazladır ağır panik atak yaşadım ama son 2 yıldır ataklarım bitti denilecek kadar az
Bende kurtulmuştum kimse umrumda değildi çok güzel düzenim vardı yine geldi bu 6 ay olucak 3 4 gündür fena nüksetti 2016 da felan çok ağır yaşadım o zaman yeni olunca soruyorsun işte normaldir o diyor bendede var falan da bu sefer hiç bir şey etki etmiyor bende
Hani hastaneye gidersin rahatlarsın ya ben oraya gittiğimde de rahatlamıyorum mesala
Peki buna neden olan düşüncen ne yani ne düşününce böyle olursun
Bir şey de düşünmüyorum ağzım kuruyor böyle yutkunamıyorum bu sefer boğulacak gibi hissediyorum sonrası malum kısır döngüye giriyor
Öyle hissettiğinde bir şeyle ilgilen boğulma hissi bence bastırılan duygu ve düşüncelerin sonucu olabilir
İlgilenmeye çalışıyorum ne yapabilirim ki mesala bu bastırdığım duygu düşüncelere
Seni yargılamadan dinleyecek birine anlat bunu bende yaşadım içeride tutma yoksa delirsen bile zaten deli derler
Bizim derdimizle dertlenen bizim mutluluğumuzla mutlu olacak kimse kalmamış etrafımda sanırsam insanlar çoğu öyle kime ne anlatacam
Ne işle meşgulsün bazen iş stresi de buna neden olur
Gizliden çıkabilirmisin konuşalım mesajda sakıncası yoksa
Mesaj göndermiyorum ama
Bende de var bir bozukluk ama adi litersturde ne bilmem
O neymiş kardeşim ilk defa duydum
Adini bilmiyorum bozukluk diyorum. Kaygi bozuklugu olsa gerek.
Ne zamandan beri var tedavi oldunmu hiç
Yok hic destek almadim ama bazen cok endise duyarim yegenim var 3 yasinda cok saglikli mutlu ama bazen o ya olurse diye aci cektigim olur ve bu gibi benzersin bir suru kaygim var.
Anladım kardeşim günlük yaşantını etkilemiyorsa kendine telkin vererek aşabilirsin bence bendeki yaşantımı etkiliyor