Benim Gibi Olan var mı Varsa Nasıl Atlattı?

Ben 4 ay önce panik atak yaşadım ölüyorum diye hastaneye gittiğimi hatırlıyorum ve bütün değerlerim normal çıkmıştı sonrasında bende tekrar olur mu korkusu başladı ve ölüm korkusu olmaya başladı inançlı biriyim bir gün öleceğimi elbette biliyorum fakat insanın evladı olunca geriye bırakmak çok zor oluyormuş 😔 yoksa Rabbime gideceğim bunu biliyorum. şu 1 aydır çok fazla ölüm korkusu atak kalp krizi geçirip öleceğim gibi geliyor sürekli kalbimi dinliyorum psikoloğa gittim 7 seans hiçbir işe yaramadı tek çare psikiyatri kaldı onada gittim OKB anksiyete bozukluğu panik bozukluk tehşisi koydu emzirdigim için ilaç kullanılması yasak emzirmeyi birakicam onada bebeğim emmeyi asla bırakmaz durduramam yani. Namaz kılmaya başladım namaz kılıyorum bı nebze iyi geliyor kılarken de atak yaşıyorum vesvese gibi sürekli ölüm düşüncesi özellikle kalp krizi geçirecegimi sanıyorum kaç defa acillik oldum ama kardiyolojiye gittim 3 EKG çekildi temiz troidlere bakıldı temiz kalbime ultrason ile baktı dedi gayet sağlıklı gözüküyor dedi ama hala endişem bitmedi bu korona aşılarının kalp krizi yaptığı ile ilgili haberler karşıma çıkıyor çok korkuyorum 😭
Benim Gibi Olan var mı Varsa Nasıl Atlattı?