Sağlık & Diyet 2 ay Sağlıklı bir yaşam için günde kaç saat spor yapıyorsunuz? FİTNESS_TRAİNER Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Güncellemeler2 ay Deneme 1 2 3 Güncellemeler1 ay Güncel Sağlıklı bir yaşam için günde kaç saat spor yapıyorsunuz? Cevapla 34 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Rojindiyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Derhaneye gidip gelirken yürümek spor sayılıyor mu😂 1 3 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay EVET :D Yorumla Rojindiyebiri 2 ay He iyi bari demmeki bilmesemde yapıyormuşum spor😂😂 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay aynen :D Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Ben genelde sağlıksız bir yaşam için çabalıyorum. Spor yapmayı sevmiyorum. 1 2 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Bence çok yanlış Yorumla Alacabulaca 2 ay Yapacak bir şey yok Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 46% 2 ay Bir saate yakın yürüyüş - koşu. 30 dk kadar da hareket 1 1 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Çok güzel tebrik ediyorum sizi Yorumla
Başak6419 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% 2 ay Bu kış boş geçmek istemiyorum bakalım başlamak istiyorum 1 9 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay İnş başak hanım evli misiniz? Yorumla Başak6419 2 ay Degilim Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay o zaman bi sürü boş vaktiniz olacak bunu değerlendirin Yorumla Başak6419 2 ay Yani evet Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Yine kafana takılan bir şey olursa bana sorabilirsin? Yorumla Başak6419 2 ay Ben agırlıklı spordan hoşlanmıyorum aletli plates tavsiye edermisin nekadar vücudun şekil almasına yardımcı olur vücudun ham oldugunuda düşünürsek Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay tabikide yardımcı olurum herşeyden önemlisi yeme içmene dikkat edebilirsin? Yorumla Başak6419 2 ay Tabiki sporla birlikte saglıklı beslenicem ama aletli platese ne diyosun Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay plates benim ilgi alanıma girmiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay En az 40 dakika yapıyorum en fazla da 1.5 saat yapıyorum 1 1 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Oda güzel tebrik ederim Yorumla
Kafkas01 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% 2 ay Sağlık için değil güç için yapıyorum, ortalama dört gün ve powerlifting 1 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Pzt başlıyorum bakalım 1 6 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Genelde klasik yalandır bi zamanlar bende her pazartesi başlardım :) Yorumla Berus34 2 ay Hayır gerçekten yazıldım yarın çocuk durursa yarın olmazsa kesin pzt Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Yani 1 saat gidersin öyle ya da böyle o 1 saat geçecek Yorumla Berus34 2 ay Aynen nelere dikkat etmeliyim Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Spor salonundaki diyetisyenin bu konuda sana yardımcı olur benim bir şey söylemem yanlış olur Yorumla Berus34 2 ay Peki teşekkür ederim Yorumla
brsg_777 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 2 ay Çocukluktan gelme be sonradan eklenen sağlık sıkıntılarım sebebi ile geçen sene sırf yürüyüş yaptım. Bu yıl da iki gün birer buçuk saat salona gidip bir gün ara veriyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Haftada 4 gün antrenmanım var 8 saat 1 3 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Hangi spor dalı ile ilgileniyorsun? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Taekwondo ve yaz aylarında yüzme Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Anladım nerde yaşıyorsun Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 17b cevap paylaştı. ben günde 45 dakika fitness yaparım 1 0 Yorumla
m MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 430 cevap paylaştı. Haftada 4 gün, her seans 45 dakika 1 0 Yorumla
Ayyperii19 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% 2 ay Yapmıyorum 1 7 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay neden peki? Yorumla Ayyperii19 2 ay Çok yoruluyorum nefesim uzun süre yerine gelmiyor Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay o hamlıktan oluyor zaten yavaş yavaş tempo artır Yorumla Ayyperii19 2 ay Bir ara yapıyordum. Şimdi başlamak istiyorum ama kas ağrısına dayanamıyorum var mı bir çözümün Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay spora başladıktan sonra devam edersen kas agrısı felan kalmaz Yorumla Ayyperii19 2 ay Devam edemiyorum sorun orada. Neyse yine de teşekkürler Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Nerde yaşıyorsun Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Sıfır sıfır sıfır 1 13 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay neden? Yorumla 1demetlale 2 ay Üşeniyorum Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay zaman öyle ya da böyle geçiyor 1 saatini ayırsan ne olur yani? bu arada boyun ve kilon kaç? Yorumla 1demetlale 2 ay Çok güzel olur da çok gözümde büyüyor Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay evlisin galiba :) Yorumla 1demetlale 2 ay Ne alaka 😅 değilim çok şükür ki Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Evli kadınlar gibi bir modun var :D Yorumla 1demetlale 2 ay Nerden çıkardın onu iki yorumda acaba 😅 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Bence senin motivasyon eksikliğin var Yorumla 1demetlale 2 ay İşte bu çok doğru bir tespit Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay İstersen sana bu konuda yardımcı olurum Yorumla 1demetlale 2 ay Yok teşekkür ederim Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay rica ederiim :) Yorumla
Sosyetik_Piliç Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 81% 2 ay Yapmayanlardanım 1 1 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay 39 yaşındasınız dimi? Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 87% 2 ay 1 saat yeter. 1 1 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Neler yapıyorsun? Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay 10 15, dk dans ederim 0 5 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay hımm ne tür? Yorumla Hello-o_o-o 2 ay Müzik açarım genelde yabancı eski sarkilar hoşuma gider 50cent falan havaya sokacak şarkı bulursam. tm Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay tam benım kafadansın Yorumla Hello-o_o-o 2 ay Rap cimisin sende.😀benim kafa çok farklı ya 😀 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 2 ay Rapciyim :) valla senle aynı kafadanız :D Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 380 cevap paylaştı. Hiç yapmam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Derhaneye gidip gelirken yürümek spor sayılıyor mu😂
EVET :D
He iyi bari demmeki bilmesemde yapıyormuşum spor😂😂
aynen :D
Ben genelde sağlıksız bir yaşam için çabalıyorum. Spor yapmayı sevmiyorum.
Bence çok yanlış
Yapacak bir şey yok
Bir saate yakın yürüyüş - koşu. 30 dk kadar da hareket
Çok güzel tebrik ediyorum sizi
Bu kış boş geçmek istemiyorum bakalım başlamak istiyorum
İnş başak hanım evli misiniz?
Degilim
o zaman bi sürü boş vaktiniz olacak bunu değerlendirin
Yani evet
Yine kafana takılan bir şey olursa bana sorabilirsin?
Ben agırlıklı spordan hoşlanmıyorum aletli plates tavsiye edermisin nekadar vücudun şekil almasına yardımcı olur vücudun ham oldugunuda düşünürsek
tabikide yardımcı olurum herşeyden önemlisi yeme içmene dikkat edebilirsin?
Tabiki sporla birlikte saglıklı beslenicem ama aletli platese ne diyosun
plates benim ilgi alanıma girmiyor
En az 40 dakika yapıyorum en fazla da 1.5 saat yapıyorum
Oda güzel tebrik ederim
Sağlık için değil güç için yapıyorum, ortalama dört gün ve powerlifting
Pzt başlıyorum bakalım
Genelde klasik yalandır bi zamanlar bende her pazartesi başlardım :)
Hayır gerçekten yazıldım yarın çocuk durursa yarın olmazsa kesin pzt
Yani 1 saat gidersin öyle ya da böyle o 1 saat geçecek
Aynen nelere dikkat etmeliyim
Spor salonundaki diyetisyenin bu konuda sana yardımcı olur benim bir şey söylemem yanlış
olur
Peki teşekkür ederim
Çocukluktan gelme be sonradan eklenen sağlık sıkıntılarım sebebi ile geçen sene sırf yürüyüş yaptım. Bu yıl da iki gün birer buçuk saat salona gidip bir gün ara veriyorum.
Haftada 4 gün antrenmanım var 8 saat
Hangi spor dalı ile ilgileniyorsun?
Taekwondo ve yaz aylarında yüzme
Anladım nerde yaşıyorsun
ben günde 45 dakika fitness yaparım
Haftada 4 gün, her seans 45 dakika
Yapmıyorum
neden peki?
Çok yoruluyorum nefesim uzun süre yerine gelmiyor
o hamlıktan oluyor zaten yavaş yavaş tempo artır
Bir ara yapıyordum. Şimdi başlamak istiyorum ama kas ağrısına dayanamıyorum var mı bir çözümün
spora başladıktan sonra devam edersen kas agrısı felan kalmaz
Devam edemiyorum sorun orada. Neyse yine de teşekkürler
Nerde yaşıyorsun
Sıfır sıfır sıfır
neden?
Üşeniyorum
zaman öyle ya da böyle geçiyor 1 saatini ayırsan ne olur yani? bu arada boyun ve kilon kaç?
Çok güzel olur da çok gözümde büyüyor
evlisin galiba :)
Ne alaka 😅 değilim çok şükür ki
Evli kadınlar gibi bir modun var :D
Nerden çıkardın onu iki yorumda acaba 😅
Bence senin motivasyon eksikliğin var
İşte bu çok doğru bir tespit
İstersen sana bu konuda yardımcı olurum
Yok teşekkür ederim
rica ederiim :)
Yapmayanlardanım
39 yaşındasınız dimi?
1 saat yeter.
Neler yapıyorsun?
Hiç yapmıyorum
Yoramam kendimi
10 15, dk dans ederim
hımm ne tür?
Müzik açarım genelde yabancı eski sarkilar hoşuma gider 50cent falan havaya sokacak şarkı bulursam. tm
tam benım kafadansın
Rap cimisin sende.😀benim kafa çok farklı ya 😀
Rapciyim :) valla senle aynı kafadanız :D
40 dakika
Hiç yapmam.
Hiç saat