Kilolusun
Normalsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yorumlarin hic birini okumadim az cok tahmin ediyorum. Öz güvenin takdiri hak ediyor zayifsin diyemem ama etine dolgunsun diyelim, bu yorumlar v. s sana aslinda birseyler katsin ve verilmicek kilo degil sendeki kuzenim 96 kilo verdi guzel bir diyet programi sayesinde, ki sende yapabilirsin.
Asiri asiri degil. Azimle guzel bir diyet ve sporla halledilir
Kıyafetlerine bakılırsa spor yapıyorsun. Kesinlikle azimli ol ve burada dalga geçen, özellikle kızların gözüne soka soka tekrar paylaş zayıflamış halinin fotoğrafını.
zayıfsın
tsk
Cevap
62Cevap
Ne pis yorumlar yapıyorsunuz erkekler. Onun kilosu değişebilir ama sizin karakter hep aynı
Takma kafana kilonu eğer takarsan psikolojik sorunlar olur sonra daha çok kilo alırsın günlük sporunu yap sadece isrediğin kadar ye ama spor yürüyüş koşu hareketli ol ablam 105 kilodan 70 oldu bu sayede :) hareketsizlikten oluyor zaten kiloda
bu da soru mu? tabii ki kilolusun. spor yapıyorsun sanırım, devam et yani kendin için ver başkaları için değil. kendini beğenirsen özgüvenin falan da yerinde olur ve hayata daha pozitif bakarsın.
Kaç kilosun ben 160 boyundayım ve maalesef 78 kiloyum sence normal mi yosa şişman mıyım bu arada sen biraz kilolusun ama yinede dikkat et benden söylemesi ben habîr tüm gün tıka basa yiyom tam 1 haftada 8 kilo aldım ben sende dikkat et olur mu?
Kilolusun evet ama saglikli beslenip spor yaparsan bir senede saglikli bir kiloya ulasabilirsin. Sakin kiloluyum diye kendini uzme, sadece yapman gerekenleri yap :)
Kilolusun işte bunu sende biliyorsun neden soruyorsunki şimdi bize :D çikolatayı kesme bol bol geceleri yatmadan yemek ye. böyle devam et cok güzelsin.
kilolusun ve bundan sen rahatsız olmuyorsan kimsenin de bişey demeye hakkı yok. şöyle yorumlara falan bir göz gezdirdim de kimsede karşısındaki insanı düşünerek bişeyler yazmamış.
Evet ama eminim ki üstesin den gelebilirsin. Spor ve daha sağlıklı beslenmenin yenemeyeceği sorun yoktur :D
Vurmayla kalmadiniz kizi öldürdünüz be :D tamam tamam etine dolgunsun ama zayiflasan 10numara 5 yildiz olcak
kilon var bunu sen de biliyorsun ama spora devam et saglikli beslen umarim kisa zamanda saglikli bir sekilde istedigin kiloya ulasirsin 😊
Yorumlarda cok fazla hakaret var sizde bu şekilde olabilirdiniz belkide arkadaşın rahatsızlığı var ya da evet cok yemiş olabilir zamanında cikolata vs ama kilo vermelisin bu görsellik acısından değil sağlık acısındada şart arkadaşım...
Evet cok yemis olabilir😂
kilon var ama abartılı durmuyor. allah sahibine bagıslasın snın gıbı bır kız arkadasım olmasını cok ısterdım
Kilolusun ama sempatiksin hani kızlar hep öyle der ya :)
Ha bu engel mi kesinlikle değil spor yaparak fit olabilirsiniz ;)
Doktor kontrolünde yapmak en güzeli.
İtiraf etmem gerekiyor bazı insanlara kilo gerçekten yakışıyor, hakkını yiyemem :) Ancak sağlığın için zayıflaman senin için iyi olur
Ulan normalsin diyen 13 kişi var, hangi akılla bunu söylüyorlar anlamış değilim. Neyse konumuza dönelim. Şöyle bir avantajın var, evet kilolusun ama güzel yüzün var. Yani kilo verirsin çok güzel, çekici bir kız olabilirsin
Ablam cevabını bildiğin soruları neden soruyorsun. Soracağına yüzleş vermeye bak.
Sana kilolu değilsin demek kötülük olur. Fazlalıgn var spor diyet şart
Kilolusun canım , ama cok güzel bir kızsın. Fazla kafana takma, yavas yavas saglıklı sekilde kilo ver
bu soruyu sormadan once , normal miyim? diye sorsaydin anket baslamamis olurdu
Evet biraz burada degil filan demelerine bakma dost aci soyler ama her sey sende bitiyor gozlerimle gordum ark 120 kg den 70 kg ye verdi hemde yzin cocuk ekmek bile yemiyor yemekte yani basabilirsin
Bacak bolgen ust kisma gore dha ince daha cok mekik cekersen gobek bolgenden kurtulursun uzulme cok kafana takma o kdr da kilolu degilsin azimle verrsn :)
Zayıfsın bile yani en ideal kilodasın , hem şişman deilsin hem zayıf değilsin erkeklerin de istediği formdasın bence yani verme ama almada al ama fazla alma ama çok güzelsin yüzünde fiziginde belki geç gördüm arama kısmına yazdım çıktı :d
Canım genetik ya da hormonsal sorunun yoksa kilo boy oranı tehlikeli. Kilo her zaman sorundur.
buna da balık etli ensevdiğimden derseniz şuracıkta mausu götüme sokarm
Terbiyesizlik yapma
yüzün güzel gerisi sende bitiyor istedikten sonra vücut her zaman degisir
maalesef evet ama biraz çaba ile vereceğinden eminim kilolarını
6-7 ayda birseyin kalmaz disini sik guzel bir spor ve beslenme programi bul kendne gore
sporla verebilirsin. kilo problemin var ama gördüğüm kadarıyla pek bir yayılma söz konusu değil. sıkı sayılırsın henüz. sarkmalar başlamadan kilo vermeye çalışmalısın, yapabilirsin bunu :)
yooo ne kılosu kızım azcık bıseyler yesene sen ya kemıklerın dışarı cıkmıs
Sağlık açısından, kilo vermen şart yoksa yüzün güzel..
Kac kilosun merak ettim?
Kilolusun. Fit olmak senin elinde
Telefona bile tost görmüş masum köylü gibi bakıyorsun...
Hem o elindeki nedir, hardal mı?
bu kadar yoz yetismis olamazsiniz cidden ne kadar ayip su yaptiginiz bu kizin umrunda olmaz soyledikleriniz ama sizin karakterinizi yansitiyor cok yazik.
oyle olsa bile bu sekilde konusman hos degil
Bu arkadaş eğer fake değilse eğer, bu fotoğrafı paylaşabilecek kadar özgüven sahibi ve kendisiyle de barışık birisi...
Peki sen nesin?
Tribünlere oynayarak, neyi elde etmeye çalışıyorsun, söyler misin?
@ilgiyurter_
Tribunlere oynamak? Guluyorum sana sadece
Eminim; bu paylaşımın sahibi de sana gülüyordur...
Hatta şöyle diyordur belki de; "ya ne kadar saf (mal) bir kız yaaa"
Bu arada!
Bu paylaşımı yapanla ya da fotoğrafın sahibiyle bir ilgin olmadığına emin misin
Dikkat ettim de, herkese cevap vermek için fevkalade bir performans sergilemişsin ve hepsinde de agresif bir tavır sergilemişsin...
Yoksa fotoğraftaki sen misin?
1 yılda zayıflarsın merak etme bir fitness yazıl.
Kilolusun ama kusurlarini kapatacak şeyler giy açacak değil
Hissettiğin durumdasın napcan benim sana kilolu deme mi
Yüzün çok güzel kilon var bende aynı sorun var hersey senin elinde istersen 3 ayda kurtulursun :)
kilolusun ama çelimli bir kilolusun 10 kilo versen cok iyi olur :)
kızma ama aşırı kilolusun acil rejim ve spora başla sağlığın için.
aşırı bir durum yok.
mümkünse biraz kilo vermeye çalış
Kilolusun dicem ama beni de yersin diye korkuyorum...
Normalsin desem inancan mı kardesim kilolusun ama o ayrı bu ayrı ki gayet güzelsin ya baya güzelsin
Yüzün çok guzel vallaha biraz versen tam bir hatun...
Sen resmi paylaşarak zaten kendini aşmışsın özgüven tavan bu azmle sen bu kilolarını da verirsin
Bence obezsin hemde aşırı derece derhal zayıfla sana yazık tatlım
Her zaman zayıflamak mümkün spor ve diyet kilolumusun evet çokmu senden fazlaları var
15 kğ fazlan var gibi görünüyor ama yakışmış
İşte hayalimdeki vücut
Neden terbiyesizlik yapip dalga geciyorsun? burada akli basinda sayili insanlardan saniyordum imali sozlerle kimseyi asagilamaya hakkin yok
su yaptigin ayip o kadar soyluyorum sana
Senin dikkatini cekmeye calismam zaten gereksiz egonu da alip kosene cekil
Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır :)
tatlım kilon var ama sen böyle mutluysan boş ver.
Kilolusun ama çok değil ayrıca güzelsin :d
@Barmennn Peki
Kilo var dediler geldim?
kilolusun , sağlığın açısından kilo vermeye bak
buna da şop deyin hadi :D
Kilo alman gerekio biraz sanki. Tığ gibisin ya
çok sevımlı yuzun var😊
zayıfsın kilo alman lazım bence
Yok ya balık etlisin 😜😜😜
gizli kullanıcısın!!!
Afrikadaki açlığın sebebisin ve hala soruyosun.
Evet asiri sahsen seninle asla yatmazdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar