2 buçuk haftada 17.5 yapar.
Yemek var yurtta zaten ek bir öğün yesen yarım ekmek haftada 3.5 ekmek yapar. Bir liradan 3.5 ekmek. Geriye 14 lira kaldı. Bunun 5 lirasına dilimlenmiş kaşar, 5 lirasına dilimlenmiş salam ve kalan 4 liraya da zeytin alsan bir hafta götürür. Her ekmek arasına bir dilim salam, bir dilim kaşar ve yanında zeytin. Bu çok garibanca ve az oldu. Bim'de kutu halinde doğranmış salamlar var. 5-6 liraydı sanırım. Onda baya salam var.011 Yorumla
Soran+1 yılbeni 34.5 milyon 1 hafta idare etsin yeter :D
Soran+1 yılhmmmm iyi fikir :))))
Soran+1 yılvalla benim de canım çekti :D
Soran+1 yılevet olabilir sigara kısmı hariç :D
Soran+1 yılhaha tabi güzel ben de ilk defa denedim bugün :D
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'daysan halk ekmek alıp, içine kuru üzüm koyup yiyebilirsin. Bir nevi kek olur, hem besleyici, hem doyurucu olur. Afiyet olsun. Ekmek 60 kuruş, kuru üzüm 5 TL /KG, 250 gramı ile 1 ekmek sana yeter. 1,25+ 0,60 = 1,85 TL ye doyarsın. Parasızlıkta olsa okumandan dolayı alnından öpesim geldi.
12 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da değilim maalesef ya evet halk ekmek çok güzel hele o altın çörekler mmmmmmmmmmmmmm nefisssssss
- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
+1 yılCanım nereden ne bulursun bilmiyorum ama beyaz ekmek yeme. tahıllı veya kepek ekmeği ye ve yiyebildiğin kadar yavaş ye. siyah zeytin ye. mümkünse çekirdeğini yut. Ben ramazanda 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin ve çekirdeği ile tüm gün sabredebiliyordum. Peygamber efendimizin yaptıgı birşeymiş yanlış bilmiyorsam. Dediğim gibi çok çiğne yavaş ye.
10 Yorumla
Allah yardimcin olsun :( doyurucu biskuviler var kare biskuvi doyuruyodu beni bizim evdede bazen bisey olmazdi zeytin ekmek yerdim peynir alabilir mison bilmiyorum sarellede ne kadar onu bilmiyorumda sarelle ekmek doyurur suyla falan yesen aklima gelmiyo naska marketti falanda bakabilorsin mutlaka olabilir biseyler
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın bacım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
+1 yıl1 liraya hergün 1 ekmek alınır
kalan 1 buçuk lirayada bazen beyaz peynir bazen kaşar bazen zeytin, helva, çokokrem (ufak tüplü) açık salam (marketin kasap reyonundan 1 buçuk tl lik dildirip alacaksın aç bitirden daha çok gelir), domates, salatalık, üzüm, pek çok şey alınabilir az olur ama ekmeğin tam olduğu için sıkıntı yaşamazsın :) yarısını sabah yarısını akşam yersin mmh. şükür namazını kılıp yatarsın aşşa.
(patlakhaber in fukara editörü)10 YorumlaSağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yazııkkk... Umarım ekonomik durumun çabuk düzelir.. En ucuz protein kaynağı bence yumurtadır. Ekmek arası kayısı kıvamında pişirdiğin yumurtayı koyabilirsin. Ucuz tavuk bul. Haşla ve suyuna çorba yap. Etini de dolaba koyup arada yumurtalı sanviçine ekleyebilirsin.
09 Yorumla
Soran+1 yılişte pişirme imkanım yok yurtta :D düzelir ya zaten 1 hafta böyle idare etmem lazım o kadar :)
Soran+1 yılhmmm
Soran+1 yılbence de sefalet de olsa o anların samimiyeti hiç bir şeye değişilmez bence :)
Soran+1 yılhaha :D
Soran+1 yılsağol kardeşim :))
Kyk yemekhanelerinde yemek fiyatı ne kadar bizim orda (adıyaman)2.5 tl ve 5 çeşit yemek verilior hemde çok temiz ben orda okumadım ama biliyorum... istersen adresini ver hangi adreste klıyorsan sana günlük yemek getirtebilirim yanlış anlama sadece insani bir yardım karşılığı yok yani kardeşim...
06 Yorumla
Soran+1 yılvalla düşüncen için çok teşekkür ederim kardeşim
- +1 yıl
vallaha kardeşim düşünce istersen sözde kalmasın yani maddiyati hiç düşünme Allah a şükür çok iyi inşallah Allah herkese 1000 katını verir ama gerçekten öğrencisin bende bu sene mezun oldum bilirim zorlukları hangi şehirdesin hangi semttesin bunları yaz açık adresini yaz seni yönlendireyim istediğin kadar yiyebilirsin ücret falan yok karşılığı yok insalık öldümü lafı bile olmaz yani kiminin parası kiminin duası...
Soran+1 yılvalla çok içten konuşuyorum şu an düşüncen için gerçekten çok çok teşekkür ederim ama benden daha kötü çok öğrenci var ki zaten 1 hafta için bu şekilde idare etmem gerekli çok sağol düşüncen için
Soran+1 yılsana da kardeşim
- +1 yıl
Kyk neresidir acaba ben de adiyamnadayim ama bir bk bildiggm yok
+1 yılbir bir liraya makarnalar vardı. sıcak su döküyorsun oluyor. tam olarak olmuyor da olduğu kadar.
1.5 liraya bimden bişeyler bulursun ekmeye koymak için.07 Yorumla
Soran+1 yılben baktım o nudolara İstanbul'da bakmıştım markette hemen üstüne sıcak su konup yapılanlar 1 lira değildi ya
- +1 yıl
makarna bişey var ülkerin. noddle filan onlar pahalı olabilir. ülker ne koyuyorsa artık içine.
Soran+1 yılmono sodyum glutamat mıydı çin tuzu mu ne ondan koyuyodur belki :p şu kelimeleri sonunda bir yerde kullanabildimmmmmm
- +1 yıl
aynen: içinde kalmış, iyi olmuş. ben de geçen bir şey okudum. çok etkisinde kaldım. uygun bir yer bulursam paylaaşcağım. çok doluyum.
Soran+1 yılhmmmm ne ki
- +1 yıl
turbulent flow ve van gogh tabloları ile ilgili bir şey. turbulent kısmı nispeten teknik bir konu da, genel olarak ilginç geldi.
- +1 yıl
turbulent flow'un matematiksel modeli yapılmış değil tam olarak. empirik verilerle filan çözülür genelde problemler. insanın kafasında tasavvur etmesi de oldukça zordur turbulent durumunu. van gogh resimlerinde turbulent flow'a çok yakın bir şablon var. adam artık dünyayı nasıl görüyorsa. ilginç yani. bunu modellemesi herhangi bir bilimsel eğitimi filan olmadan.
+1 yılBir hafta dayan açlığa parayı biriktir.6 tlsine peynir al krem 4tlsine zeytin al 2 tlsine çikolata al geriye kalan 5.5 tlye paket ekmek al 2 tane 6 li sandviç ekmek bol bol doyarsin :-)
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta açlığa nasıl dayanılır ya :D
- +1 yıl
Dayanirsin bir hafta dayan sonra kralsin :-)
Soran+1 yılhahahahah güzeldi :D ama benim 1 haftayı bu şekilde geçirmem lazım işte sorun burada :D bir hafta sonra evimdeyim çünkü :D
- +1 yıl
Ozaman tek sey dicem 1 ekmek 2 salatalık 1 tlyede zeytin al doyarsin. :-)
Soran+1 yıl:D aynen
- +1 yıl
:-)
1 tl ye noodle var 100 gramlık. 2 noodle 1 tam ekmek 3 tl. noodle ı yedikten sonra suyuylada ekmeği yedin mi doyarsın. 2 noodle ile 2 gününü 3 tl ye getirmiş olursun
08 Yorumla
Soran+1 yılya o noodlelara baktım ben nudonasuko şeysine sıcak su koyuyomuşun falan oluyomuş yaptım evde sosu çok tatsız geldi evde artan salçalı sosis suyunu koymuştum hahaha aklıma geldikçe gülüyom :D
- +1 yıl
suyu boca etmeyeceksin az bir miktar yeterli. ayrıca bunu öneririm
3.bp.blogspot.com/.../SAM_2452.JPG
Soran+1 yılevet makarneksin tadı çok güzel :D nudo aldım koydum sıcak su işte sosu mosu döktüm de çok tatsızdı sosu :D
Soran+1 yılya bir de migrosta diğer marketlerde baktım o nudonun sıcak su konan taslı şeysine 1tlden fazlaydı ya
- +1 yıl
Bu resimdekini ben de çok kullandım, Kesinlikle bir şey katmasan bile çeşnileriyle lezzetli bişi. Soğuk günlerde hele çok güzel gidiyor. Yerinde olsam 7 tane alırdım ondan ama köri soslu çok güzel
Ekmek aldın birde üçgen peynir al..
Süper ikili bence biz öğrencilikte aç kaldığımız da en çok bunu yapardık biraz daha zorlasan kendini meyve suyu ile çok güzel olur...00 YorumlaBu ülkede yaşam zor, yönetim bk gibi para götürür ama öğrenciler yokluk çeker. Üzüldüm. Destek çıkayım istersen. Zamanında bende öğrenciydim bu durumları yaşadım...
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın düşüncen için de sağol kardeşim herkes yaşıyor yani bu durumları :)
Soran+1 yılsağolasın
+1 yılNe bu fakirlik? Aileyle arayı düzeltmeye bak, ya da son aldığın ayakkabı-çanta-montu onlara söyle ki harcadığın paranın en azından birazını göndersinler, 7'sine daha çok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D ayakkabı mont falandı filandı ben onlara aldırıyom zaten kendi paramdan almıyom :D ohooo ben diyemem bana şu kadar para gönder falan en iyisi part taym işe girmek :D
- +1 yıl
Vodafone shop'larda girersin artık işe :)
Soran+1 yılvodafone shop ne ya :D türksel iletişim merkezi gibi şu bayilikler falan mı yoksa telefon aksesuarı falan mı satan yerler ne o ya :D
- +1 yıl
Bayilikler :) telefon falan da satıyolar. Bide hattını vodafone'a taşıyana atkı bere falan da hediye ediyolar :))
Bizim zamanimizda okul yemek parasinin buyuk kismini karsiliyordu bizde 2 tl falan verip anlasmali yerden yiyebiliyorduk.
Pisirme sansin olsa alternatif cok ama malesef.01 Yorumla
Soran+1 yılokulda da yiyom 2 milyona da yetmiyor :D evet pişirme şansım olsa keşke
+1 yılBenim durumumdasin bende drone aldim oyuzden para azaldi :D
burada 2tlye tantuni var ilkdefa goruyirum tavuk donergibi bisey onun disinda gelmeden buraya annem portakalli kek yapmisri acikinca onu atistiriyorum04 Yorumla
Soran+1 yıl2tlye tantuni mi vay be :D cennet mi ora cennetten bir parça mı :D ben bulamadım bir ucuz dönerci falan :D mecidiyeköyde yani ben istanbuldayken bir dönerci vardı tavuk dönerci 2 buçuğa yapıyodu yarım ekmek ben öyle güzel döner yememiştim adam pasaklının tekiydi ama harikaydı o adam şu an okuduğum şehre gelsin 5 milyon vermeye razıyım :D
- +1 yıl
Biliyom galiba orayi bende istanbuldayim Bostancı dan :D Kadıköy'de de varvole baya yer :D hangi uni seninki
- +1 yıl
Tantuni mi? Lütfen! Mersin dışında 2 TL'ye yenen tantuni değildir bence. Mersin de günlük 2 dürüm yediğim için bilirim. Fakat, Ankara dayken tantuni yemek istediğimde 8 TL'ye ekmek arası et gibi birşey satmışlardı. alakası yoktu yani
- +1 yıl
@GeneralDriverZ Aynen katılıyorum, Ben İstanbul'da yaşıyorum burada bir memoş tantuni var onlar güzel yapıyor ama oraya tantuni değil künefe yemeye gidiyorum genelde. Mersin'de isen bilirsin kunefeci emin usta var onun yanında cirakmis burdaki, hayatımda yediğim en güzel ikinci kunefeyi yapıyor ahh açım...
+1 yılYa şu 25 kr tek yemelik kahvaltiliklar oluyor ya ondan alsan ya da okulda ye okulda yemek 1.5 tl saten.
09 Yorumla
Soran+1 yılhee hani reçel bal zeytin ezmesi falan onlardan mı
- +1 yıl
Evet onların peyniri yağı falanda var ya da git markete açık penirlerden ben evde çok yemedigimden alıyorum 1 bucuk liralık sende al öyle yanına az zeytin iki domates salatalık onlar seni iki gün idare eder yurttada olsan bir günde bozulmuyor öyle baktın bozulacak gibi bir kaba şu doldur içine at bisicik olmaz
- +1 yıl
Toplasan 5 tl anca tutar hepsi saten iki güne bolunce 2.5 tl günlüğüne yetirirsin
Soran+1 yılevet mantıklı bir markete bakayım var mı :D
- +1 yıl
Vardır vardır :) o değilde sen hep boyle misin paraları car curmu ettin
Soran+1 yılsorma ya :D insan hiç bitmicek sanıyo :D sanki milyarlar var da bitmesin :D
- +1 yıl
Hahahaha öğrenci Adama milyarlarda olsa biter mrketme birde somurenin varsa etrafında tabi erkekler bu konuda daha tutumsuz bu bir gerçek :)
Soran+1 yılhaha iyiki sömürenim yok :D
- +1 yıl
Doğru :) erkeklerde çok denk geliyorum bu duruma ama kızlar da nadir.
Bende ogrenciyim ve gelcek gitcek paranın ay başından hesabını tutarım eminol öyle olunca para bile biriktiriyorsun bdaha ki ay uygula bunu derim :D yine aynısı olmasin :)
üniversite yurdu olayı çooook iyi bilirim ve sana önerim TABİ Kİ DAYANABİLECEKSEN 1 haftalık parayla günde 1.5 tlden tahin pekmez karışımı al ve hergün 1 ekmeğe ondan sür ye ama 1 günde hepsini bitirme :DD
00 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. etrafda çorba çeşmesi filan warmı belediyenin yoksa pastanelerden akşam geç saatte poğaça filan iste beleş weriolar bayatlamasın die bir kaç kez denk geldim istemediim halde werdi adam :D
012 Yorumla
Soran+1 yılya bir keresinde gittim de akşam akşam saat 9da canım açma istemişti adam sattı bana ya son açmayı şimdi böyle dedin ne koydu be :D burada anca su çeşmesi :D
Soran+1 yıl:D haha
Soran+1 yılburanın esnafını hiç sevmiyom zaten 5 lira bozmuyolar ya kasa şıngır şıngır para sesi geliyor kasadan bir de :D
- +1 yıl
bizim izmtte var corba cesmesi yaa <333
Soran+1 yılhaha aynen ama olsun okulumu seviyom en azından :D
- +1 yıl
reklam yapmasam olmaz xp
Soran+1 yılvayyy beee :D afiyet olsun :D
Soran+1 yılaynen ya :)
unide yemekhanede ye bızım unıde bı ogun yemek 1.75 tl
11 Yorumla
Soran+1 yılbizim de öyle de okul yemeğini yiyom doyuyom 2 saat falan sonra yine acıkıyom :D
25 gram peynir 3 adet zeytin olur ancak
https://www.youtube.com/watch?v=z9sXWMZbNV010 YorumlaBedava da yaşabilirsin aslında. Videoyu izle.
https://www.youtube.com/watch?v=poL4l6p3o7M00 Yorumlakalan paraya iki salatalık 1 domates al bimden elma ne kız :D
01 Yorumla
Soran+1 yılya kilerde elma indirimdeydi aldım işte 1 kilo sonra baktım gardolabın üstünde 2 tane kalmış poşette yiyecek bir şey yok bari dedim ekmekle yiyim bu saate market mi kalır çünkü :D
istanbuldaysan boğaziçine gel yemekhaneden akbille geçersin ve okula girmek için kimlik istemiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılşehir ddışında okuyom maalesef :D
1.5-2 tl ye soguk sandvic satiyorlar hazir ambalajli. doyurucu bir ogun olur mu onu bilemiyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet de onlar da doyurmuyo işte
Kendine kadar bir domates al bir üçgen peynir ekmek arası onu ye , başka bir gün simit al :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D üçgen peynir hariç olur :D
Ekmek , domates, salatalık marketlerden istediğin sayıda istediğin kadar alabilirsin. Başka bir şey gelmedi aklıma. Bulunduğun il neresi?
015 Yorumla
Soran+1 yılil vermeyeyim :) teşekkürler bu arada :D
Soran+1 yılkendileri yapıyolar
Soran+1 yılne bileyim ya ben utanırım izin istemeye falan mutfak kullanmaya
Soran+1 yılya bir de genelde sevmediğim yemekler oluyor değişik değişik çorbalar falan aslında yemek seçiciliğim pek yoktur azdır yani ama tesadüf müdür her gün sevmediğim bir şey çıkıyor :D porsiyon konusunda bir fikrim yok valla
Soran+1 yılevet para veriyoruz da ne bileyim ya pek cazgır değilim :D
- +1 yıl
Mevsimlik ve ucuz olan yemekleri tercih ediyorlardır sabit bir menüsü yoktur. Yemekhane görevlileri kimse genelde şirin ablalar olur. Gidip durumunu anlat. En azındna yemek saatlerinde 2 yumurta kırmak için ya da biraz patates kızartmak için izin iste. Bulaşığını falan yıkayacağını söyle anlayış göstereceklerdir. Diğer türlü işin zor. Utangaç ve gururlusun anladığım kadarıyla. Ama bu durum gururuna zarar vermez, kişiliğindende birşey kaybetmezsin...
Soran+1 yılevet doğrudur belki derim belki :p
Soran+1 yılteyzeyle arayı yapmaya bakayım :D
- +1 yıl
Zaten çekingensin, iticir bir tipinde yoktur büyük ihtimal. Teyze seni sever besler büyütür merak etme. yoksa sıkıntılı bir süreç geçireceksin. Denizlide olsan sıkıntı olmazdı yurttaki teyzeyle ben konuşurdum gerekirse. Halden anlarız gördük geçirdik bizde öğrenci yıllarında...
Soran+1 yılsağolasın valla kardeşim
Öğrenci olmak ne güzeldir ya :( Aç kalmayı bile özledim yemin ederim.
13 Yorumla
Soran+1 yılbence de :D öğrenci olmak harika bir duygu :D çok ciddiyim :D
Soran+1 yılhaha gidersin inşallah :)
+1 yıl1tlye ekmek al geriye kalan 1.5 lirayıda artık yağla teflon tavada kızartarak doyurucu bir ekmek arası liralı elde edebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla pişirme imkanım olsaydı çok güzel fikirmiş
+1 yılDomates, zeytin, ac bitir salam bunlardan gunlere yayarak alabilirsin
10 Yorumlaaç bitir salam sosis peynir sucuk domates tursu salatalık zeytin ezmesi bal reçel fındık ezmesi çikolata kahvaltılık boylarda olan kutularda
010 Yorumla
Soran+1 yılooooooooooo valla çoğu harika hele turşu nefissssss
Soran+1 yılolur menüde ne var :D ekmek arası ekmek :(
Soran+1 yılowwwwwwwwwww daha ne isteyim yaaaa :D
Soran+1 yılvayyy hazır da değil süpermiş :D
Soran+1 yılvay bee :D
Bunu buraya yazan insan harbi ihtiyacı vardır eğer istersen para gönderebilirim kim olduğun önemli değil benim için kötü oldum valla
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla düşündüğün için çok sağol da ben tanımadığımdan asla para falan almam tanıdığımdan da almam sen soruma cevabın varsa yardımcı ol yeter :):)
Soran+1 yılüçgen peynir sevmiyorum ballar kaç tl
Soran+1 yılhmm iyi o zaman sağol :)
sen o 2.5 lirayla açlığını bastırabilecek abur cubur al. kraker tarzı falan.. 1.5 liraya istediğin gibi bişey alamazsın çünkü sanırım..
03 Yorumla
Soran+1 yılhmmmmm ama abur cubur da ne kadar tok tutacak ya
Soran+1 yılsağol :)
helal olsun sana be gizli. bu durumda bile elindekiyle yetinmesini bilipte elindekini tasarruf edip nasıl kullanabilceğini düşünüp bir çözüm arıyorsun..
06 Yorumla
Soran+1 yılvalla çok teşekkür ederim düşüncen için
- +1 yıl
asıl ben annene ve babana teşekkür ederim snein gibi yararlı bir insan çıkardıkları için ortaya. inşallah bu durumdan tez vakitte kurtulursun bence part tiem bir işe gir yormayacak bir işe. hiç yoktan giderlerin çıkar. zaten ev elektrik su dogalgaz sıkıntın yok. bir giderlerin olur artan parayı biriktirirsin tutumlusun zaten :)
Soran+1 yılhaha valla çok teşekkür ederim :D
Soran+1 yılrici idirim
Karışık ezmeler var. Galiba 4 tl falan . 4-5 gün gider. Bütün marketlerde vardır. Hergün de bir. tane ekmek al o bitene. kadar hergün bir tl arta kalsın amaç doymak değilmi zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılyani karışık ezmeler derken zeytin ezmesi acılı ezme falan mı diyon
Soran+1 yılheeee biliyorummm tmmmmm eğer bulursam bakarım onlara
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim okulun yemekhanesinde 3cesit yemek+su 2.5tl 2. ogretimler icinde yemek cikiyor. Yurtta kaldigina gore okuyosun okulun yemekhanesinden belki aksam yemeginde cikar
00 Yorumla
+1 yılEkmeğe yoğurt sür. ya da su kaynat, ekmek doğra, tuz dök, çorba gibi iç. :D
03 Yorumla
Soran+1 yıltuz dök hahahahahahah :D yoğurt sevmem :D sıcak suya banayım o zaman ya da yurtta meyveli çay var ona banarım bari bir tadı olsun :D karadutlu oralet gibi bir şey vardı al sana turtaa daha ne olsun be :D
- +1 yıl
Yemek seçme kız.
Soran+1 yılfazla yemek seçmem aslında :D
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 tl ye ekmek alsan bim'den namet hindi salam var 10 dilimi 1.40 tl olması lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılhindi salam yesem seve sevee ama sevmiyorum işte
Soran+1 yılhahahaha bazen delilik iyidir :d
+1 yılEkmek aras ekmek hem doyurucu hem de uygun fiyati
Allah yardım etsin bacim :(05 Yorumla
Soran+1 yılniye ya :D arkadaşlar ekmek arası ekmeği tavsiye etti hem ucuz hem de doyurucuymuş :D sağolasın :D
- +1 yıl
İşte ben de tavsiye ediyorum :))
Yanlız ben başta espiri yapıyorsun sandım eğer espiri değilse böyle bir şeyin mizahi olmaz diyip yazdıklarımı geri çekiyorum kabul mu? :)
Soran+1 yılya mizah değil de eğleniyoruz da yani öğrenci olmak bunu gerektirir yas mı tutak di mi ama :D zaten 1 hafta böyle olacak yani :)
- +1 yıl
Aynen hepimizin hali duman :( :))))
Soran+1 yılaynen :)) olsun :D
Bim'den star krak alabilirsin 2 tane. Fıstıklısı kesiyor insanı.
014 Yorumla
Soran+1 yılmısırlısı çok güzel mısırlısı da keser mi ne kadar tok tutar
Soran+1 yılya yemek 2.30da başlıyo 7ye kadar işte artık ne zaman yersen en erken 3de yesem hadi saat 5e kadar tok kaldım beni saat 7-8e kadar tutacak bir şey lazım
Soran+1 yılpara kalmadı ondan 2.5tl :)
Soran+1 yılyurtta ekmek var aslında peripella ne :D sürmeli bir şey belli de şokella gibi bir şey mi :D
Soran+1 yılgördüm diye hatırlıyom denemek lazımm şimdi bütün cevapları liste yapayım 7günü çıkarırım missssss
- +1 yıl
görmüşündür mutlaka al bak :) https://pbs.twimg.com/media/BokRbBsCYAAx6f6.jpg
Soran+1 yılgördüm diye hatırlıyom :D
Soran+1 yılhaha evet bundan sonra bimde olacağım için her gün :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeynir
salam ( ac bitir 1.60 bazi markalarinki 1.20)
Zeytin
salatalik domates falan
acuka kahvaltilik sos07 Yorumla
Soran+1 yılaç bitir hindi 1.20 ama di mi
Cevap sahibi+1 yılGaliba
acuka sos ile yesilik ekmek arasi iyi gidiyo ucgen peynir falan
Soran+1 yılacuka sos kaç tl :)
Cevap sahibi+1 yılValla ben 1 tl ye yarim kase edecek kadar aliyorum :)
Soran+1 yıloooooo çok iyi nerden alıyon marketten mi bakkaldan falan mı
Cevap sahibi+1 yılKahvalti malzemesi satan dukkanlardan
Soran+1 yılhmmm hiç de rastlayamadım sağol yine de
+1 yılBim de 2 li Ton balığı var 5.25 TL. Hem çok güzel doyarsin hem de omega 3 yani boru değil
10 Yorumla
+1 yılaç bitir al hemen 149 ekmek arasına koyup yiye bilirsin ya orda sze extra bişiler yemenize izin vermiyorlarmı:(
06 Yorumla
Soran+1 yılya bir kahvaltı bir de bir öğün yemek işte toplam 2 öğün :D
- +1 yıl
tamam ya ac bitir al bak onlar doyurucu hemde ekmek arasına okay bilirsin ya da dometes al dilimletip
Soran+1 yılevet domates ben de düşünüyom :))) sağol :)
- +1 yıl
rica ederim afiyet olsun
- +1 yıl
rica ederim yardımım olduysa ne mutlu
Ünide hep yapardik kahvalti limiimiz 2.30 tl yarim ekmek alirdik bir salam yumurta ucgen peynir ekmek arasi super oluyo :-)
06 Yorumla
Soran+1 yılne güzelmiş de üçgen peynir ve yumurta hiç sevmem :D normal peynir alacaz artık :D ya şu seyyar sandviççilerden bulsam bir amca her gün yaptırcam bir şeyler de bulamıyom anam
Soran+1 yılhaha sucuk çok severim de 2.5 milyondan bahsediyoz kardeş eşek at sucuğu bile en ucuzu 6 lira :D
Soran+1 yıloooo mahşerin üç atlısı benim için onlar zaten :D
+1 yılbence baska arkadaşlarınla imece usulü ya da modern adıyla alman hesabı çalışsanız sizin icin en karlısı olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılyurttaki kızlarla pek kaynaşmadım ondan böyle yapmıyoz galiba
- +1 yıl
bence senden bekliyolardır :d
Soran+1 yılya yurttaki kızları pek sevmedim galiba çok beklesinler :D
+1 yılBiz de o durumdayız. Ekmeğin Arasına ekmek koyunca çok doyurucu oluyo. Ha su da Alman gerekebilir :D
Saygılar.
Bir fakir Kardeşiniz.07 Yorumla
Soran+1 yılhaha duygularıma tercüman oldun :D
- +1 yıl
Öğrenciysen normal :D
- +1 yıl
@cvrsmn36 adamsın ✌️
- +1 yıl
Tam da bu işte bahsettiğim şey 😄
Soran+1 yıl:D aynen valla
Soran+1 yılhahahah :D
- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKanka ekmeğe dürecek bisey al dür bir ekmeğe4gündür öyle yapıyorum vallaha") bimde50kr ekmek hu arada:)
08 Yorumla
Soran+1 yılooo elli kuruşsa çok iyi 2 milyona var mı ekmeğe sürülcek bir şeyler
- +1 yıl
Yine bimden bir sosis aldım 3-yqda4 tlydi.4gündür yokluktan yiyorum:)
Soran+1 yılhaha :D afiyet olsun :D
- +1 yıl
Sağolasın ama salatalik dür ya da tok tutuyoryaa
Soran+1 yılsalatalık olabilir evet :D
- +1 yıl
Sosis iğrenç zorda kalmazsan alma:)
Soran+1 yılhahahahaha güldürdün valla ekran elma tükürük ekmek karışımı bir şeyler oldu hemen sileyim şaka bir yana sosis konusunda acayip seçiciyim zaten anca pınar aman kalsın :D
- +1 yıl
:))
Bim ve A101 bu konularda cok iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar kişi olmasa belki söylerdim kusura bakmazsın di mi
Zeytin ekmek en güzeli al bir kavanoz zeytin bimden her bir lokmaya yarım ısırık zeytin bak en az üç gün yeter o zeytin sana ekmek de taze oldumu ohh miss :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D kavanozu dolaba koymasam bir şey olur mu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyurdisindayim tr deki durumu bilemiyorum ama kettleniz varsa hazir corbalardan al, bide lifli besinler tüket yoksa miden bozulur :) Ve eger kiloluysan, meyveyle felan gecir bu süreci özellikle muz (digerlerinden iyidir) tok tutar.
00 YorumlaÖzel yurt mu? canım hava soğuk zaten salam falan al bari balkon varsa balkona koy
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef özel yurt kyk çıkmadı ya hangi birine para yetiştirelim özel yurt fiyatları zaten maşallah
soruyu okuyunca aklıma rahmetlik kemal sunal geldi zeytinleri kavanozun dışından seviyordu :)
06 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahaha :D
Soran+1 yılaklına ne çok şey geliyor maşallah hafıza kaç tb :d :)
Soran+1 yılvay be :D al kozalak şakası yapayım mı :((((((((((((
Ben çok üzüldüm ya senin yazını okurken gözlerim doldu ağlıyacam nerdeyse gerçekten çok kötü oldum :( kendimi gizliyorm şimdi dalga geçmesinler
04 Yorumla
Soran+1 yılyok canım üzülme valla ciddiyim niye üzülüyorsun kardeş zaten 1 hafta böyle olacak yani :) üzülmeye değer mi 1 hafta için sadece fikir almak istedim :)
Soran+1 yılyok ya amacım kimseyi üzmek değil de ben 1 haftalık yazdım sanıyodum yazmamışım :)
+1 yıl5 tlye salça al ekmek arası salça yap üstüne biraz kara biber felangüzel olur zaten salça seni 1 hafta götürür :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhaha sonra her yerim kabarıyo ya :D salça alırsam da hemen her gün tüketmem lazım o zaman da gelsin alerjiler gelsin kaşıntılar :D
- +1 yıl
parasızlığın gözü kör olsun bak ne hale getirdi seni :D
Soran+1 yılhaha aynen :D olsun her gece kaşıntıdan uyuyamamaya razıyım salçalı ekmeğim benle olsun yeter :D
+1 yıl1 ekmek ve aç bitir salamlardan alabilirsin. Neden böyle bir durumdasınız bilmiyorum ama bol şans
01 Yorumla
+1 yılOgrencilk nedir bilirim catel da makarna yapmak vs agsdsgaga ;)))
06 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D bizde ketıl olsa yapardık :D
- +1 yıl
Gauaahgssa ;) bulundugun sehrin burs veren kurumlarini felan arastir dostum ya da paet time is felan mc donalds tarzi ole yerlerde calis... ;)
Soran+1 yılmağazada çalışmayı düşünüyom zaten :D
- +1 yıl
Eyvallah ;) aferin sana yüssss puan ;)
Soran+1 yılsana puanım dohuz kanka :d
- +1 yıl
Eyvallah ;)
+1 yılharçlığımı paylaşabilirim istersen , bana mesaj atsana
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla düşüncen için çok sağol :) ya zaten 1 hafta böyle idare etmem gerek yani devamlı olacak bir şey değil :)
- +1 yıl
tamam o zaman :)
+1 yılyazik ya :D elmali kek diyor bir de canim vallahi kiyamam
05 Yorumla
Soran+1 yıldenedin mi he denedin mi :D
- +1 yıl
denemedim :) keske sana kek yapma imkanim olsaydi, ogrencilik zor
Soran+1 yılaynen zor :D çok sağol valla ama kek sevmem zaten haha :D :)
- +1 yıl
bu arada bimden cubuk kraker alabilirsin koca bir paketi 50 kurus :)
Soran+1 yıloh harika valla :D bir arkadaş daha demişti zaten yarın hemen bimden alcam ondan :D
+1 yılBence part time bir işe gir ve para sıkıntısından kurtul
15 Yorumla
Soran+1 yılaslında düşünüyom ama ders saatlerimin bir düzeni yok günlere göre bir gün sabahın köründe bir gün öğle falan ama mağazada falan çalışmayı düşünüyom aslında
- +1 yıl
Şimdi dersler yoğun falan deme ben 2 lisansı aynı anda okudum aynı zamanda tez yazdık iş te çalıştım üzerine bir de KPSS Alan çalıştım şu anda Üst düzey bir memurum yani isteyince herşey olur.
Soran+1 yıltabiki olur ben ders yoğunluğundan bahsetmedim ders saatleri biraz şey yazdığım gibi işte alırlar mı işe bir gün sabah başlıyo bir gün öğlen falan çünkü
- +1 yıl
Saatlere uyan bir iş bulursun sorun olmaz sonra da paranın tadını cıkar:)
Soran+1 yıltabiki :D
+1 yılUzuldum haline ya. Peynir al bir kalip bir hafta ekmekle yersin bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın :D olur böyle şeyler hala gülüyom :D bir yandan eğlenceli :D haha :D
Aç bitir salamlar var veya 1 gün az ye. Labne peynir al dayanır :)
017 Yorumla
Soran+1 yılaç bitir hindi salam ucuz da ben hindi sevmem anca hindi döner severim salam sevmiyorum hindi labneden falan nefret ederim :l
Soran+1 yılhmmmmmmmmmmm salam dersek dana salam yerim sadece şu an aklıma gelmiyor başka bir şey zeytin çok severim mesela pembe zeytn hariç
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
O zaman bim'de 50 krş'a büyük çubuk kraker var. Bir oturuşta bitirmene imkan ihtimal yok. Birde 50 krş'a ice tea al. Bunlardan 2 şer tane alsan artar bile. Dediğim alternatifleri beğenmiyorsun. İstersen 1,60 tl ye 1 tane tatlı al. 1 tane kraker 1 tane ice tea. 2,60 yapar. Rahat doyarsın.
Soran+1 yıloha 50kuruşa ekonomik boy çubuk kraker var mı ben hep 1milyona görüyodum hemen bimden alayım o zaman
Soran+1 yılya lafın gelişi hemen :D 50 kuruşa büyük çubuk kraker varsa çokk iyi kahrolsun kiler!!! 1 milyona kakaladılar bana kırispileri!!!1!!1!!
- +1 yıl
Ayrıca sen git biraz gez. Hemen krakerleri ice tea veya meyva suyunu alıp çıkma. Bir gez 1 tlye onları hallettikten sonra 1,5 tl kalıyor. Yanına kurabiye bile alırsın. 2,25 tl ye cafe break kurabiyesi var 9lu çikolata parçacıklı. 1 gün 1 tl sini harcama. Ertesi gün ondan al. Meyva suyunu da yanına al. Buzdolabı poşetiyle 2 gün stok yaparsın :)
Soran+1 yılbunları ben niye bimde görememişim ya :D hem de çikolata parçacıklı kurabiye mmmm nefisssss bekle beni bimmmmmm
Soran+1 yılvalla öyle oldu sağolasın :D
- +1 yıl
Ne demek ^^ Ayrıca tekrar hatırlamakta fayda var. Alacağın ürünlere bağlı olarak her gün kenara 5 krş koysan 1 hafta sonunda 1 gün için veya 2 gün için yediğin şeyleri 1 seviye atlatırsın :) Mesela dana salam + ekmek gibi :) Bu da son fikirdi. Hayırlı geceler. :) Ayrıca bunları denedikten sonra da buraya yaz görelim bari faydası olmuş mu bilelim :)
Soran+1 yılhaha yazarım zaman olursa :)
Soran+1 yılsana da :D
+1 yılGel hergün İstanbul üniversitesine gidelim 2 bucuk lirayla sabah aksam 2 öğün yeriz. :D
013 Yorumla
Soran+1 yıltutmadı be istanbullll :D
- +1 yıl
Yol parami verirsen ben sokarim seni iceri :))
Soran+1 yılanlamadımm :(
- +1 yıl
ya da kartimi kiraliyim ustune vesikalik fotografini yapıştırırsin :)))
- +1 yıl
Okulun ögrencisi olmadigin icin iceri giremezsin ben sokarim seni iceri diyorum
Soran+1 yıl:D :D
Soran+1 yılo nasıl olcak :d
- +1 yıl
Orasini bosver söyleyemem burada :D :D
Soran+1 yılooooooooooooooooooooooo tamammmmmm oo
- +1 yıl
Ozel napayım gel mesajda soyliyeyim :D
Soran+1 yılbir şey yapmana gerek yok sağol :D
- +1 yıl
Rica ederim :)
bende öğrenciyim vallahi zor durum üzüldüm adınıza. Ama pozitifsiniz şu halde bile güzel bir olay :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah çok teşekkür ederim :D ya bir de bir hafta ya idare etmem gereken zaman belki ondan olabilir :) yani düşünsene ne kadar zor olurdu bu durumun 2 3 sene falan devam etmesi
Simit al buyuklerinden bide ayran al bir litre p sana yeter her turlu ayranı camın onune koy hava soğuk bozulmaz ogrencı tavsıyesı
011 Yorumla
Soran+1 yılhmmm teşekkür ederim :)
Soran+1 yılhmm anladım
Soran+1 yılbizde böyle ortam olsa aç kalmaya razıyım :D
- +1 yıl
Yarstmak senın elınde yurt buyuk kız çok illaki vardır :) ben her gece başka odadaydım bazen dozu aşmıştık ay başı gelirdi her gün bir odada ziyafet alkol falan bır hafta boyunca sonra para suyunu ceker herkes kat kat dolaşır kanka sıgara var mı sigara demişken ben sigara içmedim yaa :)
Soran+1 yılhaha güldüm valla okurken :D yurtta çevrem yok ya :D
Soran+1 yılyapımda yok galiba :D
Soran+1 yılaynen inşallah
+1 yılbir manita bul kendine hesabi ona kilitle. Ne istersen yersin hem. Doner kofte spagetti pizza ohh ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat