Bana ister vicdansız deyin ister duygusuz deyin ama gerçekçi olmak her zaman daha önemlidir. SMA Hastası çocuklar için alınmak istenen ilaç 2 milyon dolar ve iyileşme ihtimali yok bu hastalığın o ilaç sadece ölümü yavaşlatıyor ve çektikleri acıyı arttırıyor. Diyelim 1 sma hastası çocuk için 2 milyon dolar harcanacak ve o çocuk er ya da geç ölecek ama ya yoksulluktan , açlıktan ölen çocuklar o parayla hayatta kalacak kanser hastası çocuklar ve daha bir çok hastalığa sahip çocukların iyileşme ihtimali çok yüksek 2 milyon dolarla binlerce çocuğun hayatini kurtarmak varken neden 1 tane çocuğun ölümünü uzatıp daha fazla acı çektirelim. Devlet ücretsiz test imkanı sağladığı hale hala test yaptırmayıp urmeye devam ediyorlar sosyal medya dilenciligi yapıyorlar insanların duygularını sömürüyorlar sosyal medya para topluyorlar Çocuk yapıyorlar SMA’lı doğuyor ve ölüyor. İkinciyi yapıyorlar, o da ölüyor. Üçüncüyü yapıyorlar, öyle ailerde var zaten ilk cocugnu sma kaybetmiş isen 2yapamaszin çünkü sen ilk cocugnu taşıyıcı olduğunu öğrendin artık akilnamsi gerekli taşıyıcı olduğunu bilmesi gerekli artık teknoloji çağındayız artık elimizde internet var bunları arastirsa internet hepsi çıkar evsiz insanlar sırtını çevirmek açlıktan olen insanlar sırtını çevirmek kanserli hastalar sırtını çevirmek ya da tedavi imkani para bulamayıp insanlar vefat ediyor ve insanlar bunu görmeyip sosyal medya gündem olan tedavi şanslı bulunamayan hastalığa para ödüyor zolgensma alan çoğu çocuk vefat etti
Sma hastası çocuklara destek vermeyi mantıklı buluyor musunuz?
Cuma günleri meşhur türbe ve camilerde ne paralar toplanıyor bi bilsen.
Sma hastası çocuklara yardım Camiye yardım Dilencilere para Hafızlara para
Inan çuvalla para kaldırıyorlar. Hadi hepsi tamam da camiye yardım ne alaka dilenciye para ne alaka ya da kuran okudu diye ben ona neden para veriyorum. Hadi hastadır açtır anlarım ama diğerleri çok saçma. Para verenlerde en düşük 50 100 200 şeklinde veriyorlar.
O kadar haklısın ki anlatamam keşke sorunun alnı olsa da öpsem kesinlikle katılıyorum ucubelerin tek derdi seks sanırım o yüzden sürekli sevişiyorlar sonra metrobüsler de dolanırlar
Aslında mutlaka tedavisi vardır doğal yolla ama bunu ortaya atmaları bu kartellerin işine gelmez. sömürmek daha tatlı. Bir zamanlar palm yağına yoğun karalama kampanyaları yapmışlardı oysa çok güçlü antikanser madde içeriyor etkisi kanıtlanmış. hem ucuz hem sağlıklı yağ ama yiyen afiyetle yedi o karalama kampanyalarını. mesela kanserin çaresi yok ama bir kaç besin takviyesinin metastaz riskini ciddi anlamda düşürdüğünü gösteren araştırmalar var fakat bunların hiçbiri uygulanmıyor. 3 farklı madde biliyorum metastazı gerileten. ama otoriteler uuygulamaya gelince bunların hiçbirini ciddiye almıyorlar. kasıtlı yapılıyor hepsi.
Bak sana sunu soylim devletin verdiği BEDAVA test yaptırıp eğer sma tasicicisi ise tüp Bebek tedavisi yaptırabilir eğer binada imkanı yoksa yetim olan birsuru çocuk var onları sahiplebilir anne baba olma tatmini için çocuklarni hasta doğuruyorlar