Çocuğum icin bu tedavi doğru olur mu sizce?

14 yaşında oğlum var. Son bir yıldır kendisinde tuhaflık vardı. Sanki kız gibi davranıyordu. Ben ilk etapta escinsel olabilir mi diye düşündüm ama 4 5 ay sonra kız gibi olmak istediğini açıkladı. İlk başlarda psikoloğa götürdük zamanlı düzelebilir dediler ama 5 6 ay geçti düzelmedi tm tersine daha çok ilerledi. Bir gün odasını temizlerken kıyafetlerinin arasına sakladığı elbise ve iç camasirlarini buldum. Sok oldum bir şey demedim eşime anlattım ve psikiyatriste taşıdık durumu. İlaçla sakinleştirici falan başlandı ama duzelme olmadı geçtiğimiz hafta psikiyatrist bize duygusal mi yoksa biyolojik mi olup olmadığını öğrenmemiz icin bir deneme yapmamızı istedi. 2 hafta sonra 5 günlüğüne Antalya’ya gidecektik. Orada çocuğumuzun kız gibi giyinmesini ve o şekilde yasamasına fırsat verin dedi eğer kendini rahatsız ederse ona göre tedavi ederiz ama diğer türlü daha uzman bir ekiple çalışmak gerekir dedi. Biz de oradan çıkınca çocuğum icin alışveriş yaptık. Elbise, mayo falan hepsini kız kıyafeti aldık. Sizce doğru mu yaptık. Birisi görecek oluraa ona ne diyeceğiz hiç bilmiyorum kafam çok karışık yardımcı olursanız çok iyi olur
Çocuğum icin bu tedavi doğru olur mu sizce?