Pes etmeyin, sonucu müko. Diyet serüvenimle ilgili bana yazabilirsiniz. Not; evet sıkı vücudum yok sarkmalar var. Her sorumun altına bunu yazmaktan vazgeçin
Günaydın harika bir değişim gerçekten azmini tebrik ediyorum.. zaten şu an baay iyi ve fit görünüyorsun.. özellikle de bir şeyi çok isterse insan başarır en önemlisi de bunu korumak.. ben de aynı şekilde diyet spor yapmıştım
Öncelikle tebrik ederim. Değişim harika olmuş. Bende 1 ayda 15 kilo 300 gram verdim ve halende diyet ve spora devam etmekteyim. Ama bana da tonla soran oldu herkese nasıl başardığımı söylediğimde biz yemeden duramayız ekmek pilav makarnasız yapamayız spor yapacak zamanımız yok gibi bahane cümleleri aldım. Hatta bir kız fakirim dedi park spor aleti dolu en azından onlarla çalış dedim sonra başka kıvırma cümleleri kurmaya başladı. Kısaca türk insanının ciddi söylüyorum %99'unda irade yok.
Tabii ki yardımcı olursanız ne mutlu bana. Açıkçası belden aşağı kısmım için kilo vermem lazım ama asla veremiyorum. Yemekten kısmaya çalıştığım gibi şekerim düşüyor, iş yerimde oturmak durumundayım, çok hareket de edemiyorum. Bakalım..
Diyete devam ediyorum ama kilo vermem durdu. 1 Ayda 5 kilo verdim. Son hafta hiç veremedim spor da yaptığım halde. Diyete uyuyorum bu arada. Nedendir Sizce