Askerlik için sağlık sorunum var diye doktora gittim anlattım durumu tamam dedi film çekelim tamam dedim gittim film çekildim getirdim gosterdim bu arada bunların hepsi max 5 dakika içinde oldu filme bakiyo bana diyo ki bu filmi ne zaman çekmişler ya lan az önce sen gönderdin ya adam 5 dakika onceyi hatirlamiyo kalçamda vida var benim döndü bana kalcanda vida yok dedi dedim ne diyosun sen ya araba ezdi beni üstümden iş makinesiyle aldılar arabayı ne demek vida yok sonra mousenin tuşunu yukarı kaydırdı aaa varmış diyo sonra bana soruyo askere gidebilir yazım mi diye lan doktor sensin bana ne soruyorsun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Online eğitimle falan mı doktor olmuş sen de biraz onu sorsaydın ya şekerim 😄
Hahaha olabilir bilemem 😊
ben hep özel üni hastanelerin tercih ediyorum bu yüzden
En güzelini yapiyorsunuz
yukarıdaki gibi tavırlara sahip insanlar doktor olacaksa vay hastaların haline
özel hastenelerin de iyi üniversitelere bağlı olmasını tercih ediyorm. Bu şekilde alanında cidden çok sağlam çok kaliteli insanlar çıkıyor karşına doktor olarak.
Bosverin cidden hiç gerek yok uğraşmaya haksız olduğunu bildiği için yorumlarımı şikayet edip çoğunu kaldırmış zaten yorumumu sil diye ısrar etme sebebi de haksız olduğunu bilmesi neyse gerek yok ülkede hakkıyla mütevazi ve işinde çok başarılı doktorlarımızda var ama biraz tuzlu iste onlar hepsi bu
Çok şüpheli geldi sahte doktor haberleri de arttı bir araştır bence bu adamı
Ya bilmiyorum onun doktorlugunu sorgulamak bana düşmez onu sağlık bakanlığı yapmalı bence
Günde kaç tane hastayla muhattap oluyor böyle olması çok normal değil mi? Üstelik mouse kaydırınca gordu diyorsun demek ki tam goruntuyu yeni gormus. Ne bu dusmanliginiz
İlk hastası mı sen misin? Kaç kişi sonuç gösterecek bugün... gerçekten halden anlamaz varlıklarsınız. Usluba bak. Ülkem ne yazık ki senin gibi andavallarada hizmet etmemizi istiyor bana kalsa direkt veterinere yollarımda...
Ben senin ablan değilim hastalanırsan kapıma geleceğin hekimlerden birisiyim. Uslubunu elestiririm hayvanda derim cunku hakediyorsun ben insanliktan nasibini almamis sana guzelce konusurken sen yo soboh soboh bi bitmeyin mk diyen birisi hakettigi muameleyi gorunce aglamasin ya bi zahmet. Allah askina engelle beni. Bu kafasizliklada disari bile gitme askeriye ne haddine.
Tamam sensin en iyi hekim sensin Allah yolunu açık etsin
Yorumu sil ve beni engelle.
Ama sana tavsiye kendi meslektaşın olduğu için bu kadar tutucu davranma kimse burada doktor düşmanlığı yapmiyo işini layigiyla yapan her doktor baş tacıdır biraz objektif bakmayı öğren hayata yoksa başına çok dert açılır
Ben tavrından ve uslubundan hoslanmadim elestirininde bu seviyesi vardir bi insani doktor diye savunmuyorum insanlik hali anladin mi? Cok biliyorsaniz siz yapin
Patates hanim kimse sizi caninizdan etmiyor aksine yaşatmak için ant içiyor askeriye raporunun konusunu buralara çekmenizde garip silin ya yorumumu @06Sincap06
Bende senin gibi doktor olup insanlara yukarıdan bakan ego sahibi tipleri sevmiyorum anladin mi doktor olmussun ne fayda insan olamadıktan sonra tutup bana hayvan diyecek kadar asagiliksin sen istersen cumhurbaşkanı ol
Cumhurbaşkanı daha çok hakaret ediyor sen rahat ol. Şimdi sil yorumumu
Silmicem yorumunu görsün herkes senin ne oldugunu
😄😄 iyi çok konuşma ama
Noldu doktor hanım haksız olunca hem benim hem milletin yorumunu şikayet edip kaldırtiyor musun yazık ülke ne hale gelmiş ya 😊😂
vallahi siz bu tavırla doktor olacaksanız o da ayrı konu olmalı.
Ben haksız oldugumu düşünmüyorum
Merak etme her sey sosyal medyadan ibaret değil
Senin savunduğun bu kufurbaz adamla sen ayni kafadasiniz ne diyeyim ki ben
Küfürbaz adam da olduk iyi mi hahaha 😂 sen bu kafayla bu ülkede doktor olduysan bu ülkede herkes birseyler olur Allah yardımcın olsun 😊
Küfür etmediğini mi iddia ediyorsunb
ya bacım nerde küfür etti. Ben niye görmüyorum. küfüre karşıyım aşağılamaya da. ama soranın detayda örneğini verdiği doktor, karşıma çıksa dediği hiçbir şeye güvenmem. zira bunu daha önce yaşadım. sırf doktorun ilgisiz tavrından dolayı verdiği reçeteye uymak yerine, başka bir doktora gittim özelde. kadına diyorum bu ilacın yan etkileri var mı, olsa da yapacak bir şey yok diyor. tavra bakar mısınız. üstelik bu da özeldi ama dandik cinsten. reçetesini çöpe attım, verdiğim paraya da acıdım. Bu yüzden özel üni hastanelerini tercih ediyorum. Her hastayla adam gibi ilgileniyorlar. en önemlisi psikolojik olarak hastayı anlamaya çalşyorlar.
Kufrettigi icin hakaret ettigi icin yorum kaldirildi benim ona laf etme sebebim bu yuzden. Sadece burdan bana laf eden birisine bende laf ettim diye sende doktorsan vay insanlarin haline diyemezsiniz
Belkide dr degilimdir boşversenize
Ben seni her yoruma atlayan her sikayette duyar kasan trollerden sandim o yüzdendi o tepkim alnında yazmıyor doktor olduğun gerçi sen bu egoyla bu kafayla onu da yaparsın ayrica ben sadece bir bitmediniz mk dedim tutupta senin gibi insanlara üstten bakıp yok senin veterinere gitmen lazım yok askerlik senin neyine diye kimseyi asagilamadim bu ülkede rahat uyuyorsan bu ülkede doktor olduysan birileri bu vatanı savunduğu içindir unutma bunu Ayrica Allah senin hekim olduğun hastaneye kimseyi düşürmesin
Ben askerlerimizin kiymetini biliyorum gelipte burada buda asker mi yaa diye soru cevap açmıyorum saçma sapan yerlerden duyar kasma gercekten sinirleniyorum artık sil yorumumu bak keyfinee hayirli teskerler
Ben hiçbir zaman duyar kasacak bir insan olmadim bunada ihtiyacım olmadi hiç ama sen tutup bana askerlik senin neyine dersen bende sana bunu derim ben doktorları kotulemiyorum sadece adamın hal ve hareketleri garip geldiği için ülkede doktor kalmadı mı cidden diye sordum bu da bir sorudur ama senden sonra emin oldum ülkede doktor kalmamış
Hay ben o doktorunn o nasil doktorrr. Şimdi oldu mu kardeşim? Seninle ayni fikirde olunca rahatladin mi? Yeter sal beni da
Ben benimle aynı fikirde ol demedim neyse ya cidden kime ne anlatıyorum hayırlı işler doktor
Sadece seninle ayni fikirde degilil diye kufrettin.
Hanimefendi bak guzel insan anlamakta mi zorluk çekiyorsun ya da ben mi anlatamıyorum bilmiyorum ben yukarıda sana anlattım durumu sadece mk harflerini kullandım diye hayvan yerine koydun askerlik bile yaptirmadin bana 😊 konu bitti hadi işine bak kolay gelsin