Sağlık Doktor yok mu sitede? ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ekg kalp röntgen 🤔Bir soru sorduk 1 tane görüş gelmedi hayır yani hepinizmi proleter işçi sınıfısınız 😅 Güncellemeler+1 yıl Ben soru sorunca millet dalga geciyo sanıyor heralde gerçekten ciddi ciddi kardiyoloji az çok anlayan birine sormam gerek birşey vardı Doktor yok mu sitede? Cevapla İş Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mr_TyCooN Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Necmiye ne fırça kayıyosun millete burada doktor adamın ne işi var varsa bile yeterince doktor değildir o iyi bakmak lazım 😂😂 0 4 Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl Ben soru sorunca millet dalga geciyo sanıyor heralde gerçekten ciddi ciddi kardiyoloji az çok anlayan birine sormam gerek birşey vardı 🤔😕 Yorumla Mr_TyCooN +1 yıl Burda çoook çok zor hemde branş ohoo. Mekanikerim ben ama profilimi kaydet tamirat tadilat işlerinde ulaş bana 😂 Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl Olur yaz numaranı 😅 Yorumla Mr_TyCooN +1 yıl Tamam ciddi ciddi yazacam 😂😂 Yorumla
TokyoRioxL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Ben doktorum kalp bacak kol sirt ciger bobrek alanim buyur:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimler için geçtir biliyomusun? Mezardakiler icin... 0 2 Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl Dur şimdi gizli zaten ortalık karışık bide sen başlama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bu yorumu baska soru icin yazmistim kismet sanaymis dhskdhsj Yorumla
Good-_Bad Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl 🤣🤣 Doktor psikiyatr sonra avukat hakim savcı 🤣 meslek örgütü burası 0 3 Yorumla Good-_Bad +1 yıl 🤣 Sneden beklemezdim bu soruyu birde kardiyoloji uzmanı pratisyen de değil Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl Yani uzman olmasına gerek yok aslında Ekg okusun yeter 😅 Yorumla Good-_Bad +1 yıl 🤣 Ondan polis asker anlamaz dimi Yorumla
beşincigününşafağı Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Neye baktın kurabiye var simit var sen neye baktın? 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Bazılarımız kadrolu işsiz 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kardiyoloji servisi üçüncü kat 😂 0 2 Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl Tamda kardiyoloji lazım İşte 😕 Yorumla Drakula3584 +1 yıl Doktor kankişler var ama yardım ederler mi bilemicem onlar belli eder kendini 😂 Yorumla
үεηgεçвεy Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl @emre00 doktooooor 1 2 Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl Kardiyolojiden anlarmi 🤔 Yorumla emre00 +1 yıl Uzman doktor 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doktorlar o kadar işsiz mi burda takılsın 1 4 Yorumla reisosmancıkprinç +1 yıl Sende doksana taktın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @reisosmancıkprinç ne doksanı Yorumla reisosmancıkprinç +1 yıl Kale ağı gol sert şut Roberto Carlos Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @reisosmancıkprinç aynen kanka Yorumla
Melissaxoxo Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Doktor olsam bu sitede takılmazdım 0 1 Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl Hımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Necmiye ne fırça kayıyosun millete burada doktor adamın ne işi var varsa bile yeterince doktor değildir o iyi bakmak lazım 😂😂
Ben soru sorunca millet dalga geciyo sanıyor heralde gerçekten ciddi ciddi kardiyoloji az çok anlayan birine sormam gerek birşey vardı 🤔😕
Burda çoook çok zor hemde branş ohoo. Mekanikerim ben ama profilimi kaydet tamirat tadilat işlerinde ulaş bana 😂
Olur yaz numaranı 😅
Tamam ciddi ciddi yazacam 😂😂
Ben doktorum kalp bacak kol sirt ciger bobrek alanim buyur:)
Kimler için geçtir biliyomusun? Mezardakiler icin...
Dur şimdi gizli zaten ortalık karışık bide sen başlama
Ya bu yorumu baska soru icin yazmistim kismet sanaymis dhskdhsj
🤣🤣 Doktor psikiyatr sonra avukat hakim savcı 🤣 meslek örgütü burası
🤣 Sneden beklemezdim bu soruyu birde kardiyoloji uzmanı pratisyen de değil
Yani uzman olmasına gerek yok aslında Ekg okusun yeter 😅
🤣 Ondan polis asker anlamaz dimi
Neye baktın kurabiye var simit var sen neye baktın?
Bazılarımız kadrolu işsiz
Kardiyoloji servisi üçüncü kat 😂
Tamda kardiyoloji lazım İşte 😕
Doktor kankişler var ama yardım ederler mi bilemicem onlar belli eder kendini 😂
@emre00 doktooooor
Kardiyolojiden anlarmi 🤔
Uzman doktor 😂😂
Doktorlar o kadar işsiz mi burda takılsın
Sende doksana taktın
@reisosmancıkprinç ne doksanı
Kale ağı gol sert şut Roberto Carlos
@reisosmancıkprinç aynen kanka