Doktor yok mu doktor🥺?

Bu aralar fazla sağlık sorunuyla burun buruna geliyorum. Şimdi doktora gitsene burdan ne soruyorsun falan diyecekler! Randevu düşüremiyorum ne mhrs den nede 182 den büyük bir doktor kitligimiz var sanırım. Belki yaşayan vardır ya da aranızda doktor vs. Aşırı bir öksürüğüm var balgamlı öksürgümde göğüs kafesim çok ağrıyor inanılmaz bir acı veriyor az önce yine çok sert bir şekilde öksürdüm beynim sarsıldı sandım tansiyonum düştü resmen. Başıma ağrı girdi, gogleden falan bak derseniz de googleye göre karaciğer kanseriyim ve ölümüme az var.

Birde şöyle bir sorum var benim ateşim hep 32 33 civarı çıkıyor inanmayanlar olacak biliyorum ama ben soruma ciddi gözle bakıp yorum yapabilecek olgunlukta olacağınızı umuyorum ve sağlık konusunda yalan olmaz. her neyse vücudum aşırı soğuk yaz kış böyle ablam buz dolabından mı çıktın nasıl böyle soğuk olabiliyorsun diyor. Ama tam tersi ben yaz kış sürekli terliyorum terim hiç geçmiyor. Ciddi ciddi yorum yapıp bana yol göstermek isteyenlere şimdiden teşekkür ederim.

Doktor yok mu doktor🥺?