Geçen sene bu sitede bi post paylaşmıştım. Postta doktorlara yaptırım gibi uygulanan mobing ve kötü çalışma koşullarından bahsetmistim!
Bu sitede bazıları hak vermişti bazıları ise beni vatan haini, bencil vb gibi kötü ithamlarla nitelendirmişti!
Burada bahsedilen bölümlerden uzman onkolog Mehmet Tekdal Maltadaki hastanemize başvuru yaptı ve hastane yonetimi tarafından kabul edildi ve turkiyedeki işinden istifa edip hastanemize teşrif ettiler 😊
Kendisi ben asistan iken 4 ay kadar hocam oldu ☺ çok iyi ve bilgili bir kişi 😊 Türkiye alanında uzman bir doktor kaybetti. Malta ise uzman ve gelişime açık bir doktor kazandı!
Doktorların üniversiteye hazırlıktan başlayan ve bir ömür süren zorlayıcı eğitim sürecine rağmen aldıkları maaşlar 4 yıllık ve sorumluluğu, zorluğu yarısı kadar bile olmayan mesleklerle neredeyse aynı. Mobbing ve yspnin saçma sapan aşağılık psikolojisinin yansıması olan tutumları da cabası. Doktorsuz kalmayı hak ediyoruz kimse kusura bakmasın. Doktora yapılacak zammı eylem yaparak geri çektiren başka bir meslek g (üruhunun) rubunun olduğunu bir ülkedeyiz. Diyeceklerim bu kadar !
Dediklerine katılıyorum fakat her meslekte bu mobbing var sadece doktorlukta değil mimarından tut mühendisine öğretmenine avukatina kadar bence bunlar arasında doktorluğu fazla öne çıkarttılar sanki tek haksızlık onda varmış gibi
Zaten gün geçtikçe geriye gidiyoruz koca karı ilaçlarıyla çare ararız doğumuda mahallede eli yatkın biri gelir yaptırır. Kırıkçı çıkıkçı moda olur.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂😂 bunu dedin de aklıma şu anım geldi. 55 yaşında bi hasta ortopediye gelmişti. Ayağını sürüye sürüye zor gelmiş. Film cektirmisler 4. Vertebrae lumbales kemigi yani L5 omur kemiğinde aciklik var.
Kolay kolay olabilecek bisey değil bu! Sebebini sorduk. Bu amca insaatte çalışıyormuş bazen beli ağırmış. Sonra köyün muhtarı bel ağrısına kesin çözüm bende demiş. Ayaklarından bağlamış. Kurbanlık koyunu asar gibi adamı aşmışlar ters bir şekilde. Sonra muhtar omuzlarından kaldırıp bir anda aşağı çekmiş adamı sonra bel pert 😅 film cektik ameliyat olsa sinirlerin zedeleme ihtimali %20. Adamda istemedi ameliyatı. Sonra ortopedide uzman doktor bazı fizik tedavi hareketleri önermiş umarım düzelmiştir 😶