ic sıkıntısı cekiyorum asla eski kendim gibi olamıyorum cok agır sheyler yashadım vucudumun her yerinde seyirmeler var ani fenalik hissi var migde agrısı iştahsizlik bagırsakta ses bazen ishal suratımı sıcaklık basıyor beynim sıkışıyor sanki ve daha bi suru shey lutfen bilgisi olan yaza bilirmi 1 aydın mirtazapin kullaniyorum daha fayda etmedi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ilac dehistirmeni tavsiye ederim. Bu gibi furumlarda ssri etken maddeli antidepresanlar daha faydalidir. Yani ic sikintisi, huzursuzluk vs durumlarinda... senin kullandigin depresyon icin, halbuki sen depresyonda degilsin. Allah sifa versin..
Medrese eğitimi almalısın sana iii gelicek
Nasıl yani neden oluyorum boyle yashayamıyorum resmen
Dünyevi işler insanın ruhunu bozar uhrevi birazcık ugrasirsan emanetin olan bedenin huzur bulucaktir
Azerbaycandayım burada boyle eğitim varmiki hem evliyim ve bi kizim var mumkun degil gitmem
O zaman kitap olarak sipariş edebilirsin dini kitaplara yönel okumakta eğitimin aynisidir
Kuran okumalımıyım yani? Namaz kiliyorum yeni basladım
Ooo maşallah Kur'an'ı anladığın dilde okumalısın hem arapça hem Türkçe oku ki ne okuduğunu bil ve inan kuran her insanla özel konusan bir kitap canlı gibi ruhu var secdede uzun kalmayı dene epifiz bezin aktive olur üçüncü gözün açılır başkalarının goremediklerini gorursun
Ne kadar uzun mesala?
Ruhumun huzur bulmasını istiyorum bana buyu yapılıb yedirildi sonra icimden cıkardılar yemin ederim kocamın gozunun onunde Mart ayından beri hastayım toparlanamıyorum cok zor gunleri geciriyorum bi Allah biliyor
Bir iki dakika secde de kalmak yeterli bir bardak su doldur netten bakara suresini aç tlfonu bardağın üstüne bırak bikac saat sürüyor bakara süresi bittiğinde suyun tatlı olacak kodlanmış okunmuş su bu onu şifa niyetine iç yüzüne göğsüne sur sana yapılan her neyse bozulucak kendin okuman zor gelir diye bunu söylüyorum ve bakara aç evinde iş yaparken dinle sen evde yokken bile açık kalsın evinin her odasından duyulsun bunlar seni kendine getirir
Bende iki tlfon var bir odaya surahiyi su doldurup koyuyorum tlfonda bakara suresi açıyorum başka ses girmesine izin vermiyorum okunmuş o suyu içiyorum suya söylenen şeyler önemli asla kötü şeyler söylenmemeli odanda şu varsa o odada kavga olduysa o suyu bile içme su ses kaydı alan bir mucizedir dikkatli olmalisin
Cok teshekkur ederim🙏🏻 Baska ne yapmam lazım ruhumun daralmasına dayanamıyorum gecsin istiyorum senin ücüncü gozun acıldımı?
Sadece eski halime donmek istiyorum Allahtan baska isteğim yok kendimi ozledim
Açılmaz olaydı ağzımdan çıkan her şey gerçek oluyor üzülüyorum bide hep olumsuz kizginkrn solediklerim oluyor oda zor vir mesele yani pozitif olmak zor çünkü bu zamanda
Nasil actın ben sadece huzur istiyorum daralıyorum Öyle zorki yasadiklarım nasil gececek bilmiyorum
Dua ederek açtım insanlardan uzak durarak problem yaşadığım kimseyi hayatımda tutmadım sadece Allah'tan istedim zor günümde yanımda olmayan herkesi sildim Allah'a biraktim
Benim ailem kocam kaynanam o kadar iyi insanlarki etrafımda kotu insan bana buyu yapan biri ama kim oldugunu bulamadık sen bilirmisin onu?
Cevap yazarmısın lutfen yardımına ihtiyacım var
Senden cevap bekliyorum😔
Neden bişey yazmadın lutfen yazarmısın😔
Derin nefes al hava al
Hep acık havadayım ama gecmiyor cok caresizim
Yalnız mısın nekadarduçır boyle
Psikoloğa git bende anksiyete bozukluğu var
Piskatıra gitdim ilac yazdı ama 1 aydır daha atıyorum sende belirtileri ne benim artık yasam kalitem 0 -a dustu ne yapacağımı bilmiyorum
Sabahları mide ağrısıyla uyanma aşırı kafaya takma hep olumsuzu düşünme iştahsızlık hep uyuma isteği
Ben bi kızı sevmiştim mesela beni terk etti 1 haftadır sadece kızla yazışmalarımızı düşünüyorum bi türlü kafamdan çıkmıyor mesela kalbimden kaynar sular dökülüyor hep
Fenalik hissi ve goğuste daralma ruhum daralıyor resmen boguluyorum var mı bunlarda?
Göğüste daralma hariç diğerleri oluyor evet
İc daralması öldurecek beni sen tedavi oluyormusun ise yarıyormu?
Yeni başladım psikoloğa gitmeye önceden citoles diye bi antidepresan kullanıyordun
Kac aya etki eder ilac bana daha etmedi
Etkisini göstermesi lazmdı şimdiye bence ben 2 haftada gördüm