Bir kiloda mı diyete hemen başlarsınız, yoksa on, on beş kiloda mı?

Bir kiloda mı diyete hemen başlarsınız, yoksa on, on beş kiloda mı?

Diyete başlıyorum 10 gün 15 gün sonra salıyorum. Bende bu koca ve arkadaslar varken zor diyet yaparım. Zaten depresyondayım atlatamadım işime geliyor yiyip içmek ohh selam olsun. Zaten kocam beni her halimle seviuor işine gelirse yok gelmiyorsa kapı orada bu aralar böyle mutluyum. Yapacak bir şey yok
Olsun.. o 10 gun de iyi odem atmış olursun öyle boyle denge kurarsin
Yaniii belki
Yani baya kilo gerekli ama ben diyet yapmıyorum. O yüzden kilo almıyorum. Sağlıklı ve dengeli besleniyorum. Çikolata da yiyorum dondurma da ama dengeli. Bu dengeyi saglayinca hem istediğim şeyleri yiyorum hem sağlıklı besleniyorum ve kilomu koruyorum.
Kilodan ziyade sağlık açısından birçok gıdayı hayatımdan çıkardım. Rafineri ürünlerin geldiği sağlığı tehdit edici risk boyutu ne yazık ki çok fazla:/ Dikkat etmek lazım. Sağlıklı bir yaşlılık süreci yaşamak, hastane köşelerinde sürünmek istemiyorsak.
Genelde +20 kilo olmadan başlamıyorum diyete.
Seni 20 de durduran ne jsjs
Mai böyle şeyleri çok iyi hissediyor 😅benim bunu izlemem lazım ya
Jsjsj baya güzel hissederim
Cevap
11Cevap
Ben bir kaç kilo alsam bile diyete mutlaka giriyorum çünkü diyete girmek için aslında kilolu olmaya gerek yok insan kilosunu korumak ve kilo almamak için de diyete girebilir yani aç klamak gibi değil de mesela şekeri kesmek yağı azaltmak ya da fast food türü yiyecekleri yememek gibi şeyleri de yapabilir.. tabi ki de şu an kilom ideal olduğu için gerek duymuyorum
İdeal olduğumu düşündüğüm kilonun 2-3 kilo üzerine çıktım mı diyete başlarım. 10-15 kilo aldıktan sonra diyete başlamak mantıklı gelmiyor bana daha o seviyeye gelmeden dikkat etmek lazım.
Ki normalde de kilo için değil sağlık için dikkat etmeye çalışıyorum.
Hiç giremem diyete ölümlü dünya aklımda duracağına karnımda dursun
😅ay bu ben
Şu an zaten diyet dönemindeyim. Bir kilo alsam bile acil durum alarmları çalar beynimde ahsjss. Şimdi 3 kilo versem sonra tekrar 3 kilo alana kadar hiç umurumda olmaz kilo alıp vermem
Hiç bir zaman diyet yapmıyorum
Sabahları sade kahve öğleyin bir parça ekmek biraz zeytin peynir akşam da bir tane meyve hep böyle 😐
Bir kilo alsam bile vermeye çalışırım. Diyet yerine sadece porsiyonlarımı azaltırım.
Hiç diyet yapmadım hayal etmek bile zor sevdiğim şeyleri yememek falan 😂
Vallaha ben diyete hic girmedim
Girmekte istemem 😄
Kilodan ziyade kıyafetin gelip gelmeme durumu önemli
İdeal bulduğum kilodan 5 kilo fazla olsam hemen diyete geçerim
Diyetle işim olmuyor çok şükür kilom da keyfim de yerinde
3/5 kilo versem yeter. Çok fazla almıyorum ben zaten
Diyet kapacak kadar kilo almadım hiçbir zaman.
Yani normalde benim şu an diyet yapıyor olmam lazım 5 10 kilo fazlam var. Ama henüz diyete başlayamadım.
Kışın iyi dyet için
Aynen haklısın sjdshsd
Tek kilo bile yeterli
Ee form korumak zor çiçem💅
Tartıya değil vücuduma bakıyorum memnun olmadığımda başlıyorum
görseldeki sen değilsin yalnız googleda aratınca çıkıyor direkt ama sen bilirsin
😅 teşekkür ederim... yanlış ifade etmişim evet
Uyanık zaten otomatik geliyor o resımler ss alınarak. Bunu beden söyleme geregı duydun
arkadaşlar tek ben mi görüyorum alttaki yazıyı hiç mi dikkat etmiyorsunuz nerede yazıyor diye bana sormak yerine azıcık bakın kendiniz görün yav
Yarim kilo bile yeterli
55 kilonun üstüne çıkarsam girerim
kilo alsamda diyete girmeden kilo veririm
2 kilo alsam yeter nxndd
53 kiloyu geçersem o zaman yapmaya başlarım
5 kg yeterli diyete başlamak için
En az bi 100 olmam lazım oda zor
Üç beş kiloda basaladim
51 kiloyum. Hedefim 48 kilo olmaz.
25-30 kilo sonra
5 kilo alırsam
7 kilo gibi