Tartıda 1 kilo fark görünce bile telaşlanıp anında diyete girenlerden misiniz yoksa diyete girmeniz için 10-15 kilo mu almanız gerekiyor? :D

Tartıda 1 kilo fark görünce bile telaşlanıp anında diyete girenlerden misiniz yoksa diyete girmeniz için 10-15 kilo mu almanız gerekiyor? :D

Vallahi şöyle be 75 kilo falan ya da 80 kilo olursam eğer artık diyete girmemin şart ve farz olduğu kanısına varırım ve bir şekilde kilo vermeye çalışırım veremezsem alırım psikolojim bozulur hem Diyetisyene giderim Hem psikiyatriye giderim bir şekilde üstesinden gelmeye çalışırım
56 dan 59 a çıkınca ödüm kopuyor ve vücut kendiliğinden veriyor nasıl mı 1 hafta aç bırakıyor düzensiz diyet aldığım kiloyu o bir haftada öğün yapmadan veriyorum
Diyet hiç yapmadım iştahım açık metabolizmam hızlı sanırım. 15 20 kilo alsam anca yapardım ama 2 kilo alsam ağlayan bir insanım ama yinede diyet yapamadım hiç
Cevap
6Cevap
İdeal kilomu geçersem
50 kilo olmam gerekiyor tartıda 50 kiloyu görünce moralim bozuluyor
Kıyafetlerim olmadığında diyet değil de az yiyip spor yapıyorum. Her kış bitiminde 10-12 kilo veririm.
4 ayda 30 kilo verdim boyum 1.75 kilom 55 çok tatlı oldum dediğim gibi sabır lazım onlarca gece aç uyudum yürümekten ayaklarım şişti
60'ı geçersem diyet yapabilirim sanırım, hoş şuanda diyette gibiyim.
Gerçekten kiralarımdan rahatsız olacak evreye gelmem lazım.
Ben hep 45-48 arası gidip geliyorum, şöyle 60 falan olsam zayıflarım
kiloya değil vucut yapıma bakarım kendimden hoşlanmaya başlarsam hemen diyet spor
Ben kilo alamıyorum ki ama 30 kilo alirsan diyete girerim
55'i geçersem falan diyete girerim sanırım ama şu an 45 kiloyum
medela şu an 17kilo versem iyi olur çalışıyorum onun için
2 kilo aldım mi direk kisitlmaya başlıyorum kendimi
Beli sıkmaya başladığında
Diyete girmedende rahat kilo verebiliyorum
30 Kilo falan :D
Zaten 13 kilo fazlam var
Aslında diyet yapmam lazım ama istemiyorum 🤷🏻♀️
Kişinin fiziksel özelliklerine göre değişir.
65 ve ustu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?