Küçük meme en iyisidir. Neden taklılıyorsunuz? uçlarının düzlüğü belki bebek emzirirken biraz problem olabilir. Yoksa sütyen bile takmadan gezebilirsin. meme uçları belli olmadığından rahatsızda olmazsın
Herkesin memesi kendine has kendine özel benimkiler de küçük sorun etmiyorum hep küçüktü Allah nasıl yarattıysa öyle ol hiç gerek yok bazısı küçük sever bazısı büyük bunları sorun etme çok istiyorsan sık büyür derler sonra çok güvendiğin bir doktora git ama güvenmediğin olmasın seni masada bırakır daha kötü eder Allah korusun güvenmek şart
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İzmirde bir sevgilim vardı her gün kuytu köşede kızı kucağıma alıp memelerini emiyordum ben emmeye başladığımda memeleri ufacıktı bir sene sonra kızın taş gibi olmuştu
Ya seni seven senle hayatını birleştiren adam, öncesinde seni görmeyecek mi? Göğüslerinin nasıl olduğunu az çok tahmin eder ona rağmen evleniyorsa demek ki ona takılmıyor demektir. Ayrıca her erkek büyük göğüs sevecek diye bir kural yok ki. Bu kalıpların dışına çıkın :) kimi büyük sever kimi küçük ama insan birini sevince göğüsleri büyükmüş küçükmüş takılmaz İnan bana
Takılma cidden. Kendinle barışık ol. Herkes farklıdır. Seninde farklılığın o olsun :) göğüsler zaten bebek için var doğduğunda onun karnını doyuracaksın. Erkeklerin göz zevki için değil :)