Kalçam büyük göğüslerim büyük
Boy 1.69
Kalçam büyük
Göğüslerim de büyük
Kg 87
Çok özür dilerim yanlış anlaşılmasın da bazı kızların/ kadınların kalçası bile yok hatta göğüsleri çok küçük. Hakaret olarak anlamayın da bunun biyolojik bir nedeni bulunuyor mu? Bazı kızların neden kalçası büyük değil? Bir kızın kalçası neden büyük olur?
Şöyle bir şey buldum.
Bir kadının kalçasının büyük ya da küçük olması esas olarak genetik, hormonal yapı (özellikle östrojen), yağ dağılımı ve kemik yapısına bağlıdır. Bazı kadınların genetik olarak pelvisi dardır ya da vücutları yağı kalça yerine karın veya bel bölgesinde depolar; bu yüzden kalçaları daha küçük görünür. Östrojen düzeyi kalça ve basende yağ tutulumunu etkiler, bu hormonun görece düşük olduğu kişilerde kalça daha düz olabilir. Spor ve kas yapısı kalçanın şeklini bir miktar değiştirebilir ama genetik sınırları tamamen aşamaz. Bu farklılıklar biyolojik çeşitliliktir ve bir eksiklik ya da sağlık sorunu anlamına gelmez.
Kankam şimdi gen çok alakalı işte. Nadirdir ama sen annesinin göğsü küçük ama kızının göğsü büyük olan birini gördün mü cidden? Onun dışında da bildiğim kadarıyla vücut yağ dağılımı ile falan alakalı bu gibi şeyler. Göğüs sonradan büyümez bu arada kolay kolay ama popo için aynısı söz konusu değil
Güzel kız merhaba 💖
Bunun çok temel sebebi genetik ve hormonlar. Vücudumuzdaki yağ dağılımını büyük oranda genlerin ve östrojen hormonunun seviyesi belirliyor. Kimisi yağı daha çok göğüs ve kalçada depoluyor, kimisi bel-karın çevresinde, kimisi de genel olarak daha az yağ depoluyor.
Beslenme, spor, kilo oranı da etkiliyor ama “kalça yok, göğüs küçük” tamamen normal bir vücut tipi. Her beden yapısı biyolojik olarak geçerli ve sağlıklı olabilir; güzellik tek tipe bağlı değil canım 🌸✨
Cevap
17Cevap
Tamamen genetik ve metabolizmaya bağlı durum.
Demek ki vücut gelişmesi için sağlıklı beslenmenin spor yapmamis
Vücudum fit, kalçam düz ve büyük
Tiktokunda gördüm tam değil
Nasıl peki?
Orantisiz
Aslında vücudum fit ve düz, kamera net çekmiyor gerçekte gören sürekli bana bakıyor
87 kg kadın mı olur. sen normal değilsin bence. kıskanıyon onları.
E tamam senin sorun ne anlamadım gayet çekicisin işte
Ya kanka aşağıyı yeni okudum da çok şey etkiler genetikten tut uzar bu ama sen mesela elde olan kalçayı sporla daha iyi hale getirebilir misin evet Ha göğüs için bu durum zor maalesef
Genetik yapıdan kaynaklı
Kalçam büyük, basen var biraz bende
Erkeklik hormonu baskın onlarda
herkesin bir degil
Fit vücut var bende birde basen var, vücudum düz ve oldukça güzel yürürken insanlar bana bakıyor sürekli
Ne guzel keske bizde bakabilsek 😂
Genetik hormonal
Ooh ooh maşallah. Yerim onları
İyi bir ölçümü senin ölçülerin yani
Kimsenin elinde değil
Sana bişey sorabilir miyim
genetik kardeş bu da soru mu
Genetik
Allah öyle yaratmış
gen yaradılış çok kurcalamamak lazım
büyük gzellik
Genetik
Kalıtsal bu bazılarının genetiği bu şekilde
Neden acaba ben de merak ettim
Senin yaş kaç
Vücudum fit ve düz, biraz basen var 98 beden b cup sütyen takıyorum.
28?
19 yaşındayım
Boyum 169 cm
Neden bana yazmıyorsun sen
1.85 bende
Çerkez misin
Evet
Nerelisin peki
Mersin de doğdum toroslar ilçesine bağlıyım
Kayseride de var
Evet gerçekten var
Boş yere söylemem
🙌 tamam
Niye yazmıyorsun
Mersin de Toroslar Ilçesinde çerkeslerin yerleşim yeri bulunuyor köyler de
Öyle demiyorum bana özelden
Çok hastayım, bayat döner yedim midem kalktı. dün akşam döner yedim kokusu çok iğrençti. midem çok bulanıyor başım da ağrımıştı.
Tavuk um
Evet tavuk döner, zaten çok iğrenç kokuyordu yedim sonra midem bulanmaya başladı boğazım ağrıdı başım da çok ağrıdı çok halsiz oldum enerjim de yok
Kimse yok mu hastaneye götürecek
Annem var uyuyor şu an
Yakın mı hastane
Biraz uzak 20 dakikalık yol o da otobüs ile gidince
Hastaneye gitmen lazım bence
Evet , bunlar da bayat yemek satıyor
Kimden aldın ki
Yaprak döner denilen yer çok iğrenç artık oradan almam
Alman hata bikere başta
Aynen öyle
Hala yazmadın bak ilgi iyi gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?