Eminim siz de farkettiniz bu durumu. Hem kalçası büyük hem de göğüsleri dolgun kadın neden yok!

Genelde kalçası güzel olan kadınların hepsi armut vücut tipli çünkü ve armut vücut tipinde üst bölge daha ince oluyor yani omuzlar dar oluyor dolayısıyla, göğüs bölgesi de genellikle daha dar, daha küçük oluyor. Aynı şekilde bel de. Benim de vücudum armut tipli ve göğüslerim 70D olmasına rağmen yani 90 beden olmasına rağmen 80D-85D beden göğüsleri olan biri gibi durmuyor.
Vücut tipi diye bir şey var ve çoğu kadın armut vücut tipine sahip. Bu da küçük göğüs ve geniş kalça gemek.
hiç dikkat etmedim, kuru g. t olan kişilerin göğüsleri de olmuyor öyle biliyorum.
bence soru sazan. avi gibi geldi.
Cevap
5Cevap
Avukat bey hala bu sitede bunlarla mi ugrasiyorsunuz cidden eskiden daha iyiydiniz
Yoksa yoktur yapabilicek bir şey yok. Ama belki vardir sen hiç gormemissindir
Kalça sporla olur ama göğüs allah vergisi paran varsa olur anca zxjfdk
Bilmem benim hepsi iyi
O yüzden fake foto
Senin görmemiş olman yok olduğu anlamına gelmez...
Benim gogusler 85 kalca 105
Tabii öyledir.
Evet öyle
Bunun için çok zayıf olmamak ve kum saati vucut tipini sahip olmak gerek öncelikle
Tabii.
İnanmazsan inanma😏
Boy kilo kaç
167
63
Genellememek lazım ama sence hangisi daha önemli?
Göğüsler
85 demisler bizimki 110 😂😂😂
Ne 110
110 göğüs. mü olur
benim ikisi de buyuktu zayifken bile
İnandık.
niye yalan soyleyim? 60 kiloyken 85b idi gogus kalca da bir beden buyuktu ust bedene gore
Tabii.
sana neden yalan söyleme gereği duyayım açıklar mısın bana? alt beden 40 üst beden 38di balık etli oluyordum sanırım gögüsde 85b idi
Boy kilo kac
165 60 idi
Kilo fazla
evet ama çok da belli etmiyordum
Öyle mi oluyormuş
Aynen
En güzeli kum saati vücut
Ben çok gördüm
Bilmem
Var sen gorememissin
Bilinmez
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar