Alakası yok. Bana her şeyiyle mükemmel bir kadın örnek gösteremezsin mesela. Eğer öyleyse, estetik operasyon falan geçirmiştir. Kimi kadının boyu kısadır, kimisininki fazla uzun. Kimi şişmandır, kimi çok zayıf.. Kiminin kalçası küçüktür, kiminin göğüsleri. Artılar eksileri tamamlar
Küçük göğüslüyüm kendimi hiç de ezik hissetmiyorum, komplekse vesaire de girmiyorum. Kendimle barışığım ve küçük göğüslü olmaktan mutluyum. Erkeklerin de ne düşündüğü umurumda değil. Seven gelir sevmeyen gelmez. Küçük göğüslere sahip olmaktan da gurur duyuyorum 😇
Kendisini seven birisi için sorun olmaz, sorun oluyorsa da çözümü olmayan bir şey değil. Ayrıca göğüs ve meme farklı şeyler. Küçük göğüs değil küçük meme denir.
Aslında bize göre önemi olmasa da, seven adam için önemsizdir bu detaylar. Ama kendilerine güvenleri azalabilir, dişiliğin simgesi ya. Azıcık olsa da büyük olsun, ideal olsun isterler.
Sizden birsey rica edicem. Az onceki sorunuzda, "korunmasız iliski denince aklınıza ne geliyor"? Konusmanin altina, birisi en son cok cirkin bir cumle yazmış. Sikayet ettim ama hala orda duruyor..
En İyi Cevaplar