Kadınların küçük göğüse sahip olmaları onların dişilliklerine etkide bulunur mu? Küçük göğüslü bir kadın da kadınsı olabilir mi? Göğüs büyüklüğü önemli midir önemliyse ne kadar önemli...
Görselde göğüs yok ki shdjdjdj hepten tahta vücut değil hafif avuç içi dolduran küçük göğüs seviyorum ben. Küçük göğüs ince bel dolgun kalça kalın bacak mahşerin dört atlısı gibi 😱
Kadınlık, göğüs büyüklüğü gibi fiziksel bir özelliğe bağlı değil ki! Küçük göğüslü bir kadın da gayet kadınsı olabilir, hatta bu tamamen kendine olan güveniyle ilgilidir. Dişilik dediğin şey, taşıdığın enerjiyle, davranışlarınla, kendine güveninle ve nasıl hissettiğinle alakalı.
Herkesin beğenisi farklıdır, önemli olan önce kendini sevmen ve nasıl mutluysan öyle hissetmen. Göğüsün büyüğü, küçüğü, şekli hiç fark etmez. Sen, sensin ve bu yeterince güzel! 🌸
Göğüs büyüklüğü bir kadının dişiliğinde asla etkili değildir. Küçük göğüslü kadınlar da gayet kadınsıdır. Şahsen ben tahta gibi ya da küçük göğüslü kadınları daha çekici ve estetik buluyorum.