Kendimi bildim bileli göğüslerim oldukça küçük. en küçük beden sütyenler bile kısmen büyük geliyor diyebilirim. Bu durumdan rahatsız değilim aslında, küçük göğüs her açıdan rahat, sütyen takmadan geziyorum vs. ama insanların pekçok kez baktığını gördüm, bundan oldukça da rahatsız oldum. yani neden bakıyor ki bu insanlar? Bu nasıl kız, göğsü yok tarzı şeyler söyleyenler de oldu, bir şey giyerken kıyafetin göğüs kısmında hafif çıkıntılar olduğu için dik dik bakanlar da oldu. üçük göğüslü olmak rahat ama insanların bu görünmez baskısı çok zor. Son zamanlarda gerçekten bu konu hakkında kötü hissetmeye başladım, ne yapacağım ben? Sütyen tak tarzı tavsiyeler değil de mental açıdan tavsiyeye ihtiyacım var, lütfen bunu dikkate alarak yorum yapın yapacaksanız:(
+1 yılKeşke tüm dertlerimiz mememiz olsaydı.. lütfen kendini sev.. vücudunu sev.. kendine güven.. Allah dert vermesin .. bahtı güzel olsun herkesin.. memen büyük olsaydı da en mükemmel senin ki olsaydı da inan bana hayatında değişen hiçbir şey olmayacaktı..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılToplumdaki abuk sabuk güzellik algılarına uymaya çalışırken aslında ne kadar sağlıksız bir hale gelindiğini fark edemiyoruz. Estetik dünyası silikon sırasıyla köşeyi dönmüş durumda. Dudak şişirme, burun estetiği, karın germe ve göğüs silikonu yanı sıra bir de göz kapağı estetiği çıkmış dikiliyor göz kapağı çekik oluyormuş gözler 😂 nereye gidiyoruz bilemiyorum. Kendimizi sevemiyoruz biz sevsek toplum bırakmıyor hayallerindeki kadın kum saati görünümüne sahip kadın evli olup kocası silikon olmazsan ayrılırım diyen erkekler gördü bu gözler. Bunları umursamamak zor olsa da elimizde diye düşünüyorum. Herkes farklı güzel aynı güzel olamayız
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte. Sen kendinle barışık olsanda oncelik estetikten önce sağlıkta olsa toplum tarafından bazen yakın çevremden gelen manasız eleştirilir senin moralinin bozulmasına hatta söyledikleri gibi bir eksiğim mi var düşüncesine kapılmamana sebebiyet verebiliyor 🙄
- +1 yıl
Kendini beğeniyorsan sorun yok beğenmiyorsan akıma ayak uydurmak yine elinde
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Sen böyle mutlu musun kendine bunu sormalısın? Bedenini olduğu gibi seviyorsan sorun yok sevmiyorsan da değiştirebilirsin
Soran+1 yılSanırım estetik gibi operasyonlar ile değişimden bahsediyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef ama maalesef ülkemizde bir cinsel açlık ve sapkınlık var. Bunu durdurmak ağır yasalar harici neredeyse imkansız, motive etmeyi çok isterdim ama gözleme bakınca bu ülke de buna olumlu bir motivasyon düşüncesi kurulması hiç kolay değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılEksiklik değil ki kızların kendini sevmemesinden kaynaklanan bir durum bu gadası
00 Yorumla
+1 yılKadın ve erkeği birbirinden ayıran temel fiziksel özelliklerden birisidir memeler. Ne olursa olsun erkek için ilgi çekicidir. Büyük ya da küçük olmasından ziyade kadına ait bir parça olduğu için ilgi çekicidir. Sütyensiz olduğunuz zaman eğer ki uçlarında belirginlik oluşuyor ise buna ister istemez bakar hemcinslerim. Nasıl giyineceğinize kimse karışamaz evet , mental olarak tavsiyeye ihtiyacım var dediğiniz için söylüyorum siz kendinizi rahat hissediyorsanız öyle hissetmeye devam edin bakıyorlar diye rahatsız hissetmeyin. Yani aslında olayın çözümü yine kendinizsiniz.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılKüçük göğüs elitliktir, bir seçme imkanım olsaydı küçük göğüs isterdim. Büyük göğüste en ufak dekolte bile abartılı duruyor, eğer dekolteyi abartırsan basit duruyor, gereğinden çok büyükse sırt ağrısı... küçük göğüste ise ne giyersen giy yakışıyor ve abartılı durmuyor, çok iyi bence
11 Yorumla
Soran+1 yıl😇😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük göğüs aşırı rahat olabilir. Ama hiç seksi değil bir kadın olarakta bir erkek olarakta asla istemezdim. Erkeklerin çok çok nadir kısmı küçük sever onlar da genellikle fantezisi olan Abaza olanlardır. Büyük göğüs ya da ideal göğüs mü desem her zaman en iyisi. Bir kadını fizikte en gösteren şeylerden biri. Benim göğüslerim ideal mesela büyüğe yakın ve çok seviyorum büyüsün de istemem küçülsün de istemem. Ama sen kendi göğüslerini seviyorsan dışardakilere takılma ama biraz büyük olsa iyi olurdu dersen buzla masaj yapabilirsin dene işe yarayabilir. Asıl önemli olan senin sevmen. Ama dediğim gibi göğüste önemli.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfildeki senden yüz güzelliği varsa çok takılmıyor erkekler göğse ayrıca mantıklı birine benziyorsun her türlü ilgi çekersin. Allah herşeyi sana verseydi diğerlerine ne kalacaktı😉 27 yaşındayım kendimi bildim bileli göğüs benim de ebat olarak küçük fakat uçları belirgin ve iri olduğu için takılmıyorum çok. Daha güzel bir özelliğin illa ki vardır hani. Bence fazla takıntı haline getirmişsin
218 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGöğüs denen şey biyolojik olarak küçük de olsa büyük de olsa her türlü ilgi çekici bir şey zaten fakat bazı erkekler var büyük olmasına aşırı takıntılı. Hani öyle söyleyebilirim ki küçükse kadın mı bu ya falan deyip kadından saymayan b... arzolar var. Sadece onları iyi ayırt et onlardan uzak dur, yeterli
Soran+1 yılİşte can sıkıcı olan bazen insanın çevresinden bile eleştiri almasi
Cevap sahibi+1 yılBen evde iç çamaşırı takmaktan nefret ediyorum şahsen. Rahatlığı fazla önemserim. Fakat uçları belli olduğu için sinir oluyorum. Hatta belli olmasın diye 3kat kıyafetle dolaşıyorum bazen. Acilen ayrı eve çıkmam lazım 😂
Cevap sahibi+1 yılHayatım göğüs estetik bir şey zaten. Küçük de olsa büyük de olsa dert etme hani her türlü seviyor erkekler. Eğer büyük göğse çok takıntılı değilse
Cevap sahibi+1 yılKaybolun gidin ya hey allam
Cevap sahibi+1 yılKız kendisini boşu boşuna kötü hissetmesin diye uğraşıyorum ben
Soran+1 yılAyyy bide o dert var onu hiç sorma
Cevap sahibi+1 yılİşte o büyük meme büyük memeee diye salya akıtan herifleri tenzih ettin mi tamamdır 😂 belli ediyor kendilerini onlar da
Soran+1 yılO kafalar bambaşka zaten😅
Cevap sahibi+1 yılEğer becerikli bir erkekse kadına zevk vermesini her türlü bilir. Adamın tek bildiği şey afadersin gir çık em falansa beceriksiz bir adamsa zevk falan veremez tabiki sana
Soran+1 yılDur ya konu farklı yerlere gitti 😅
Cevap sahibi+1 yılCiddi anlamda yüzün çok güzel. Yüz güzelliğini aşırı önemsiyor erkekler. Güzellik olarak tatmin olamadığı kadından inek gibi bir performans ister haliyle😂 Güzellikteki eksiği öyle kapatır senin öyle bir sorunun yok. Konu bende esnek nereye istersem oraya gider😂
Cevap sahibi+1 yılKonuyu getirdiğim yer çok doğru bir yer bence😂 çıt çıt açamayan kopça açamayan herifler gelip burada seni beni aşağılayamaz tamam mı:))) becerikli erkek herşeydir
Cevap sahibi+1 yılGelsin o açamıyorsa ben 7 sülalesininkini tek harekete açarım😂😂
Cevap sahibi+1 yılSeni de kendime benzettiğim için bu kadar çenem düştü 😂😂gülüşün de çok tatlı mesela. Bende de göğüs yok gülüş var😂 kıymete bineriz biz de ya birgün illa ki
Soran+1 yıltamam tamam sakin ol😅
Cevap sahibi+1 yıl:))) ayrıcaaa bazı kalıplarda 75 beden bile bulurken zorlanıyorum ama 85 beden takan hatunun yapamadığını yapıp at gibi peşimde koşturuyorum onu napacaz😂😂
Cevap sahibi+1 yılGüzel değil özel olmaya çalış. 18 yaşında şu kadar düzgün cümle kurup bu kadar mantıklı olabiliyorsan zaten özelsindir yaşıtların anne bittiiiii diyorken 😂
+1 yılErkekler p*rno izledikleri için orada yaratılan sanal dünyayı gerçek hayatta yaşamak istiyor. Dolgun kalçalar büyük göğüsler kusursuz vajinalar vs vs. Ama gerçek hayat öyle değil. Orası manipülatif bir dünya. Ve erkeklere o görüneni aşılayıp duruyorlar. Ondan dolayı da herkes ortak mesajı kabul ediyor. Oysa bana çok itici geliyor büyük kalça ve büyük göğüsler. Komik gelecek ama damızlık inek gibi ne o öyle 😂
10 YorumlaGöğüs kadınlara çocuklarını emzirebilmesi için verilmiş bir organ, kadınların kendileride olmak üzere herkesin göğüse olan bakış açıcı veya fikri farklıdır. Ama sonuç o ki bir obje olarak bakmak, göğüsler küçük diye ne bileyim yargınlanmak eleştirilmek tercih edilmemek vs bu tarz şeyler aşırı saçma ve gerizek*lıca bir düşünce. O yüzden takma derim ben bırak nasıl istiyorsan öyle yaşa. Eğer kendin için daha büyük istiyorsan da tek çare ameliyat.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadinlar icin gogus erkeklerin begenisinden ziyade onlara kattigi ozguven cok cok cok daha onde
sen ise mevcut durumunla mutluysan gerisini s... et derim:)
ayrica kesinlikle en ideal gogus avcu doldurandir onun disinda buyukdu kucukdu diye hayiflanmak bosa
10 Yorumla Bakma olayının senin küçük memeli olmanla alakası yok. Bütün kadınlara bakıyorlar. Ve inan bana küçük meme büyük lüks. Kıymetini bil.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😇
+1 yılTwitter da okumuştum birileri “küçük memeli kızlara acıyorum” diye yazmış. Bence Allah vergisi bir şey sen kendince güzelsin çünkü Tanrı kusursuzdur.
15 Yorumla
Soran+1 yıl😇😇
- +1 yıl
🌺🌸🌹🌼
Soran+1 yıl@Pandahanm hmm tıbbi bit konu cokbilmislik yapmam doğru olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yıladın ecem sanıyorum, ecemcim biz erkekler gögüs gögüs desek de aslında sadece görsel bir efekti var. E zaten bakılmasından da rahatsız oluyormuşsun o zaman senin büyük gögüse ihtiyacın yok, hem avantaj olarak yazın terlemez kokuda yapmaz küçk gögüs. Kendinle barışık olmaya çalış derim, sonuçta büyük olanlar da ameliyatla küçülttürüyor. E erkekleri de çok kaale almıyorsan zaten ortada bir mesele yok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGogus bir kadinlik gostergesi olarak alginiyor, bu yuzden de buyuk gogusler her zaman daha da kadinsi gelir ve daha cok dikkat ceker
35 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne yazık ki minik göğüse sahip olanlar eksik kadın olarak görünüyor
Cevap sahibi+1 yılToplum yargiisi bu maalesef
Soran+1 yılNe yazık ki bide hemcinslerim yani
Cevap sahibi+1 yılAhh bu kismini anlamak. biraz zor iste 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran+1 yılSorma
+1 yılKendine güvenen bir insan kimin ne dediğini umursamaz. Önemli olan sevgilimin ne dediği. O da beğenmiyorsa beni herhangi bir şekilde. Kapı orada defolup gidebilir. Bu arada göğüslerimin boynundan gayet memnunum. 😛
10 YorumlaSen niye bu kadar dert ettin ki kendine anlamadım:)) benim de çok büyük sayılmaz bana yetiyor ve mutluyum. Önemli olan mutlu olman. İnsanlar susmaz, senin susturman lazım.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bakan veya laf atan insanların kendi kusurları olduğunu göz önüne getir, küçük göğüsler bir kusur değil yanlış anlama beni.
Demek istediğim, insan kendisinden memnun olmadığı için başkalarında kusur ararlar egolarını yükseltmek için.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.10 Yorumla
+1 yılİnsanların verdiği her tepkiyi kafaya takacak olursak evin yolu bulunmaz.
Bırak kim ne derse ne düşünürse düşünsün, sende robot değilsinki olmadı bu tak cıkar yapılsın.10 YorumlaGögüsleri kadınlık göstergesi olduğunu düşünüyorlar bu yüzden büyük göğüs dikkat çekiyor senin yerinde olmak isteyen çok kadın var bu yüzden takma kafana
10 Yorumlap*rno yıldızı göğüs kalça hayal ediyorlar kızlar her kızın fiziği öyle olmak zorunda değil diye düşünüyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Senin kiler iyiymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek milletine takma bea. Büyük meme görünce de inek muamelesi yapıyorlar seni seven öyle sevsin
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler Tracian Girl😇
+1 yılyoo eksıklıık degil aslında ekreklerin büyük tercihi bence sacma kücükde olsa büyükde olsa gögüs gögüstür
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. göğüsler büyüdükçe dişilik biraz daha artıyor sanırım ama küçük göğüs seven bir çok erkek var yani eksiklik olara düşünmemek lazım
10 Yorumla
+1 yılKeşke bende küçük göğüslü olsaydım ama büyük göğüslüyüm
20 YorumlaDaha narin birsey bu bence. Kisiden kisiye degisir zaten bu. Takma onlari.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılAman herkesin diyecek bir lafı var benimki de büyük u sefer büyük diyorlar
10 Yorumla
+1 yılEksiklik değil. Öyle de gorulmuyor. Kadınlar kendileri bunu büyütüyor rahatsız oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana öyle bakarak rahatsiz edenler terbiyesiz ve ahlâksızlar , kimin ne düşündüğü umurunda olmasın. Kendinizle barışık olmaya devam edin 👍👍
10 Yorumla
+1 yılgöğüs veya başka bir bölge küçük veya büyük olması ne eksikliktir ne fazlalık bence insanı insan yapan karakteridir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Sen begeniyosan bu halini boş ver gerisini istedikleri kadar baksınlar. Bakıp dahada kötü olsunlar hatta😊
00 Yorumla
+1 yılEksiklik değil bu, en güzel göğüs benim için küçük göğüs, hiç bir zaman sarkmaz ve şekil bozukluğu da olmaz.
00 YorumlaEksiklik değil durum şöyle erkek de nasıl pe*is boyu dert ediliyorsa kadındada göğüs dert ediliyor ama bunu herkes yspmıuor tabi
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler büyük seviyo ondan senin gibi küçük olanlar daha az tercih ediliyo
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerinin üç ları belli oluyordur o yüzden bakarlar
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Küçük popo da öyle görünüyor. Sadece meme değil bence.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Beni dahil etme ben küçük göğüslü kadınları çok Seksi bulıyorum
00 Yorumla
+1 yılKimisi Allah vergisi kimisi de zayıflayayım derken erimeyi tercih ediyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılsen mutlu musun önce onu söyle
mutlu isen kim ne demiş boş ver gitsin
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılHiç de eksiklik değil. Bence kadınlarda daha güzel duruyor
00 Yorumla
+1 yılBence görme benim gibi küçük göğüslere hasta olan okadar çok erkek Varki
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Candır can anlamaz onlar kıymetini güzelliğini boş ver takma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük penis de bir eksiklik olarak görülüyor, erkekleri için erkekliği temsil eden organlar kadınlar içimse kadınlığı temsil eden organların küçüklüğü eksiklik olarak adlandırılması gayet normal
00 Yorumla
+1 yılNe alaka küçük olan serttir yani dokunmadıklari için laf ediyorlardır
00 Yorumla
+1 yılDaha rahat, iyi ve sağlıklı. Keşke bende öyle olsam.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGarip ya d eksiklik değil ama insan iç güdüleri erkekte kalıbın büyük olmasına kadında da göğüs ve kalçaların iriliğini beklenti haline getiriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük göğüsler candır. Büyük olup mandıramı kuracaklar sanki. Kimseyi kafana takma, benimde hayalim küçük göğüslü bir bayanla evlenmek
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence küçük olanlar daha sexsi benim hoşuma gidiyorlar.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük olmasının avantajlarını, büyük olmasının dezavantajlarını düşünüp içini rahatlatabilirsin
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu büyük sorun. Küçük göğüslü kadın mı olur yav.
00 Yorumla
+1 yıleksiklik değildir tabii ki de böyle düşünenlerin aklında bazi tahtalar eksik
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük göğüslü iri kalçalı kızlar çok seksi oluyor bence kalçalar çok büyük olmazsa bile
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTutması çok zevkli resimlerini atarsan çözüm yolu verebilirim (:
00 YorumlaBence aen konuyla takintili oldugun icin, insanlarin bakisini bu sekilde algiliyor, belkide cok begenildigin icin bakiyorlar
00 Yorumlaerkeklerin boş algısı takma
10 Yorumla
+1 yılMemelerime dokundum iyi varlar canım memem
10 Yorumla
+1 yılBence avantaj. Ben memnunum.
40 YorumlaKadın denince akla gelen ilk şeylerden de ondan
00 Yorumla
+1 yılİnan bana küçük daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılBence iyi başkasına bakma küçük her zaman daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacaklar guzel oldugu surece gerisini pek onemsemem. Benim icin bacaklar cok onemli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen çekici bile olabilen bir detay küçük olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyuk godus iliskide iyi kucuk gogus gorunus olarak iyi
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım