Arkadaşlar,3 ay önce bir arkadaşım sebepsiz yere elimde sigara söndürdü zaten bu olaydan sonra onunla bir daha konuşmadım. Sizce bu yaraya ne yaparsam veya habgi kremi kullanırsam geçer?
Bilmem belkide. Benim yara olarak elbet kalmadı. Ama hafif izi belli oluyor. Çok belli olmuyor ve dikkat çekmiyor yani. Görünmüyor bile neredeyse. Ve beni iyi tanıyan biri bunu bilir. Aksi halde hayır yani :D
Yani seninki belli olmuyor ise bilemem. Ben ileride öğretmen olmak istiyorum ve engel olma ihtimaline karşı kimyasal peeling falan düşünüyorum. Olabilme şansı var mı? Ailem bunu görünce çok üzüldü. Onları tekrar üzmek için söylemiyorum.
Evet benim belli olmuyor ya. :D Bende gençken yaptım bir hata. Elime kendim bastım sigarayı. Saniyesinde bastım ve çektim. Elimin kenarına. Nasıl bir acı diye. Ve bunu yaparken kim dost kim düşman daha iyi görmüştüm. Benim hafif canım yanarken gülenide, ne yapıyorsun diyenide gördüm... herneyse sonuç olarak mantıklı değildi yaptığım. Ama bir hayat dersi :) Bence öğretmen olmana bir engel değil. Bir öğretmen çocuğu olarak söylüyorum bunu hahha Ebeveynimlerimin ikiside öğretmen. Babamın elindede Küçük bir sigara izi ve sincap ıssırığı izi vardı. Hatta daha önce eline küçük bir dikiş atılmış. O bile var. Bir şeye sinirlenmiş cama vurmuş ve kırmış herkül gibi. haha Ama o kadar belli değil küçük bir dikiş. Yani bunun öğretmen olmayla engelle ne alakası var? :D Elde hafif iz var diye olunmuyor mu? hahha Kafaya takma ablacım. Ailen üzülür normaldir. Seni düşünüyorlar. Yanlış arkadaş. Bir daha konuşmaman doğru zaten :) Bundan sonra arkadaş konusunda daha seçici ve dikkatli olursun. Umarım hayallerine ulaşırsın. Şimdiden iyi şanslar :)
Rica ederim ablacım. Moralini hiç bozma. Böyle insanlar hayat boyu mutlaka karşına çıkacaktır. Böyle insanları önemseme. Hayallerinden vazgeçme aynen devam et, çabala. Ve eminimki iyi bir öğretmen olacaksın. Başarılar diliyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yıllar önce benim elimin minik bir kısmında sigara yanığı izi oluşmuştu. Yaklaşık 6 yıl oldu. Hala minik sigara izi var. Geçmez yani.
Kimyasal peeling falan diyorlar ama olabilir mi
Bilmem belkide. Benim yara olarak elbet kalmadı. Ama hafif izi belli oluyor. Çok belli olmuyor ve dikkat çekmiyor yani. Görünmüyor bile neredeyse. Ve beni iyi tanıyan biri bunu bilir. Aksi halde hayır yani :D
Yani seninki belli olmuyor ise bilemem. Ben ileride öğretmen olmak istiyorum ve engel olma ihtimaline karşı kimyasal peeling falan düşünüyorum. Olabilme şansı var mı? Ailem bunu görünce çok üzüldü. Onları tekrar üzmek için söylemiyorum.
Evet benim belli olmuyor ya. :D Bende gençken yaptım bir hata. Elime kendim bastım sigarayı. Saniyesinde bastım ve çektim. Elimin kenarına. Nasıl bir acı diye. Ve bunu yaparken kim dost kim düşman daha iyi görmüştüm. Benim hafif canım yanarken gülenide, ne yapıyorsun diyenide gördüm... herneyse sonuç olarak mantıklı değildi yaptığım. Ama bir hayat dersi :)
Bence öğretmen olmana bir engel değil. Bir öğretmen çocuğu olarak söylüyorum bunu hahha Ebeveynimlerimin ikiside öğretmen. Babamın elindede Küçük bir sigara izi ve sincap ıssırığı izi vardı. Hatta daha önce eline küçük bir dikiş atılmış. O bile var. Bir şeye sinirlenmiş cama vurmuş ve kırmış herkül gibi. haha Ama o kadar belli değil küçük bir dikiş. Yani bunun öğretmen olmayla engelle ne alakası var? :D Elde hafif iz var diye olunmuyor mu? hahha Kafaya takma ablacım. Ailen üzülür normaldir. Seni düşünüyorlar. Yanlış arkadaş. Bir daha konuşmaman doğru zaten :) Bundan sonra arkadaş konusunda daha seçici ve dikkatli olursun. Umarım hayallerine ulaşırsın. Şimdiden iyi şanslar :)
Abla çok teşekkür ederim konuşman için. Moralim sayende yeniden yerine geldi. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
Rica ederim ablacım. Moralini hiç bozma. Böyle insanlar hayat boyu mutlaka karşına çıkacaktır. Böyle insanları önemseme. Hayallerinden vazgeçme aynen devam et, çabala. Ve eminimki iyi bir öğretmen olacaksın. Başarılar diliyorum :)
Sen bu soruyu daha once de sormustun gibi, demek ki daha gecmedi
O zamanlar foto atmamıyordum. Şimdi attım.😁
Ksdan vazgecip gittin sanmistim
Plastik cerrahi bölümü e gitmen gerek.
Kremi verirler yoksa cerahi Bir müdahale mi olur?
İzi kalacak galiba
İzi ne yaparsam geçer?
Geçmez
Kimyasal peeling falan diyorlar ama olabilir mi?