Eğer jilet kullanmaya devam edeceksen vücut için satin care in traş jeli var onu kullanmanı tavsiye ederim ve 5 bıçaklı bir jilet kullan. Bunları yaptıktan sonra haftada 1-2 kere body scrub kullanırsan çok iyi olur baya etkisini görmüştüm. Ağda yapmamalısın bence hem kararmalar yapabiliyor ileride sarkmalara yol açıyor. Hepsini denemiş biri olarak söylüyorum eğer bütçemde çok sıkıntı yok biraz para ayırabilirim dersen kesinlikle tavsiyem lazer. Benim de böyle çilek görüntüsü ve batık tarzı şeyler vardı bacağımda lazere gittim şimdi hiçbirinden eser yok tertemiz ve pürüssüz.
kusum gidebiliyosan lazere git gidemiyosan jileti birakip baska yontemler dene jilet en cok tahris eden yontemdir haftada bir ipek kese yap ve glikolik asit kullanip nemlendir bacaklarini
agda yapmani tavsiye ederim jilet kullanmakta israrliysan yine dedigim gibi glikolik asit kullan nemlendir bacaklarini ha birini yazmayi unutmusum at kili fircalari var onunla kuru fircalama yap bacaklarina kan dolasimini hizlandirir iyilesir
hatta agda da yapma epilatorler var ya doner baslikli kokunden alan onlari kullan agdada sarkma ihtimali falan da olabilir hem daha masrafli 6 yildir hep epilatorle aliyordum jilet ve agda kullanan arkadaslarimin bacaklari hep cilek olurdu arada ben de agda kullandigim oldu acelem oldugu icin onlarda cilek olmustu simdi sikildim lazere basladim epilator candir ama
maalesef öyle ama bu da bize verilmis ceza gibi bisey neler denedim fayda etmedi peeling falan hikaye para biriktirip daha da pahalanmadan yaptirmaya calis