Güncellemeler
10 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün yediğim kurupasta dokundu zehirledi galiba dün sabahtan beri yerimden kalkamıyorum midem bulanıyor ama bu sabah daha kötü kendimi havasız hissediyorum içim sıkışıyor ne yapacağım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende köydeyken tavuktan zehirlenmiştim. Bol tuzlu ayran verdiler o gün baya kustum gecti sonra
Geçmiş olsun
@Askadami0707 teşekkürler
Gizlisin
Bende dün 4 bardak ayran içtim hep ayran içmek istedim 24 saattir kötüydüm az önce istifra ettim hani derler ya kusunca geçer gerçekten geçti benimde
Bugün biraz daha fazla tuz koyarak iç geçer tamamen
Biriniz gelin
@Askadami0707 pazardan elma seçiyor sanki. Biriniz gelin ne ya
Tamam teşekkür ederim üstelik bugün köye doktor gelecekmiş hani derler ya iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir :) ama ben düzeldim dediğin gibi tuzlu ayran içsem yeterli
Aaa ne güzel. Rica ederim doktor gelmişken görünün yine de isterseniz. En azından ilaç yazar lazım olur başka zamanlar. Çok geçmiş olsun
Hamileyim o yüzden ilaç vermez herhalde çünkü hem zehirlenme hem bulantı kusma hamilelikle de alakalı olabilir ilk hamileliğimde de kekik beni rahatsız erimişti dün nane yedim nanede etkiledi üstüne sanırım
Bana en iy gelen şey nescafe oluyor baş ağrımda başka şey kesmiyor
O zaman evet veremez. Çok geçmiş olsun tekrar
Buraya soracağına doktora gitmeyi düşündünmü?
Köyde yaşıyorum herşeyde merkeze gidemiyoruz
Gelmiş olsun
Bende köyde yaşıyorum
Sağlık ocağına gidecek halim olsa gideceğim ama hamileyim de zaten belki bulantı hem yediğim dokunması ve hamilelikle alakalı olabilir
Anladım çok geçmiş olsun
İstersen takipleşelim
İhmal etme sağlık ocağına git
Az önce istifra ettim ve iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş derler ya o kadar doğru ki bugün köye doktor geliyormuş ki çok nadir gelir şansıma başka şey isteseydim olacakmıştı