Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hiçbirinizin üzülmesini istemiyorum gerçekten bunu buraya atma sebebim bu değil sadece dua edin ki sevdiklerim hiçbir zaman yanımda ayrılmasın. Diğer film sonuçlarını birazdan çıkınca atacağım🥰sevdiğime de sesleniyorum buradan o görüyor zaten seni çok seviyorum.🙈Herkes ona kısa bir şey yazabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Dilerim en kısa xzamanda atlatırsın bu süreci ve herşeyinle temiz bir başlangıcın daha olur yeni hayata.
Sevdiklerim yanımda olsa daha kolay atlatırım gibime geliyor teşekkür ederim🤍
Çok mu uzaktalar, yoksa?
Yok ailem yanimda ama asıl ailem yanımda değil🙈
Bilmecenin kök unsurlarını bul bakalım bulabilirsen tabi. Güzel espriye çevirdin ama yanıtını :D :D
Hayat dolu insanlar hep bu duruma düşüyor işte kaderimi yasiyorum yine de şükürler olsun☺️☺️
Geçtiğimiz yıl arkadaşımda çıktı beyin tümörü ve iki operasyon geçirdi. Ondaki tümör büyüyenlerdendi ve siniri işgal etmişti. Şimdi çok iyi ve atlattı zorlu kısmı. Neredeyse yok gibi.
Ben de boğazımda vardı. tiroid tümörleşmişti. Yıllarca taşımışım haberim yok, neredeyse kemiklerimin iliklerine kadar işlemiş etkisi.. Çok sonradan fark ettik ki kıl payı ucundan yırttım. Proflar, doç. lar asistanlar girdi epey bir doktor anlayacağın ve oprasyon sonrası bana ''yeni hayatına hoş geldin'' dediler. Öyle atlattım. Hayata inandım. Sen de inan arkadaşım. Atlatacaksın bu süreci.
Yaa hadi ya cok üzüldüm allahim acil sifalar dilerim
Teşekkür ediyorum siz üzülmeyin lütfen hiç biriniz üzülmeyin bunun için atmadım buraya
Tamam sen iyi olursun umarim tedavisi vardir insallah
Ay güzel kızım benimm yaa col gecmis olsun iyi misin peki bir yardıma ihtiyacın olursa anında yardım ederim biliyorsun🥲💖💖
Teşekkür ederim cnmm biliyorum sağ ol
💖💖💖💖💖
Bu ne mri ve ilaçlı mi çekildi?
Evet ilaçlı çekildi beyin tomografisi
burada bir tümör yazmiyor bu arada endişelenme lütfen. Doktora danıştin mi?
Doktordayım canım onun verdiği kağıt bu
Çok geçmiş olsun... Umarım kolay bir şekilde atlatırsın 🙏🏻
Teşekkür ederim sağ olun
Doktor ne dedi şimdi?
Çok geçmiş olsun 💐
Sağ ol canım
çok geçmiş olsun
Çok sağ ol🥲🤍
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Ölüyorsun
Tipine bakan adam sanir seni de kendinde kabul etmistin kanım bozuk diye p*slik herif su yazdığından utan. Terbiyesiz
Asosyal ergeni seni karakter yoksunu
Arkadaşlar bosverin ben takmıyorum sizde takmayın öyle insanları
Canım ama bu yazilcak şey mi yani kiii öyle bişi de yok. İnşallah iyilesiceksin ay valla şuna neler yazmak istiorum daha neler. Şu yorumu görmek istemiyorum diyip kaldır bence çünkü ben bile burdan dayanamıyorum şu an buna ve yorumuna
Yok tatlım kaldırmıyorum çünkü gelen giden okusun bu yazdığını o da utansın kendinden
Kendimden utandım lütfen sil
Şakaydı puahaha