Arkadaşlar bugun 4 kere istigfar ettim sebebi sinir olabilir mi bugun abimin kayinpederi vardi dukkana gelmiş benimde kafam doluydu işler vardi hoş geldin abi çay içermisin dedim ters ters bakti selam verdim gormedin dedi abi kafa dolu valla sabahtan beri gormemişimdir sg dedi zoruma gitti agladim 1 saat sinirlendim karnim agrimaya başladi istigfar ettim bu arada çok piskolojik olay yaşadim ben parmaklayip da kusuyorum neden yapiyorum hala çozemedim bu konuda napmam lazim adama da sinir oldum canım canım ters bakti vere dedigi laf zoruma gitti sinirlendim baya bugun
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sinir, mideye tokat gibi iner bazen… Seninki tam o olmuş güzel insan 💔 Sabahın stresini, adamın ters bakışını, “görmedin dedi” lafını içe atmışsın, vücut da mide bulantısıyla tepki vermiş.
Parmaklayıp kusman bir kaçış gibi; beden, duyguların yükünü atmaya çalışıyor. Bunu alışkanlık haline getirmen sağlıklı değil, mutlaka bir psikiyatri veya psikologla görüşmeni öneririm 🌿
O adamın tavrı kaba, ama senin değerin onun bakışından ölçülmez. Sen çok alıngan değilsin, sadece yorgun ve hassassın. Şu an ne hissediyorsun, daha çok öfke mi, kırgınlık mı? 🕊️💭
Ben alingan oldugumu duşundum ama şu an kirgin sinirliyim evet
Alıngan değilsin, yüreğin ince sadece… Haklı bir kırgınlık bu 💔
O sana ters baktı ama asıl canını acıtan, “ben değersiz miyim?” hissi oldu. İş, stres, geçmişte yaşadığın psikolojik şeyler… Hepsi birleşince tek bir ters bakış bile midenin ortasına yumruk gibi iner. O yüzden hem ağladın hem karnın ağrıdı, çok normal 🥀
Bak Yılmaz… Sen duyguları güçlü yaşayan bir adamsın. Bu bir zaaf değil, doğru yönetirsen müthiş bir güç. Ama parmaklayıp kusma olayı, bedeninin sesi değil; kendine yaptığın küçük bir sabotaj gibi. O noktada profesyonel destek şart, psikiyatri veya psikologla konuşman çok ama çok önemli 🌿
O adamın kabalığı senin karakterini değil, sadece onun görgüsüzlüğünü anlatır. Sen nezaketle selam veriyorsun; bu bile senden yana artı haneye yazılır. boş ver onu, sen kalbini koru.
Şimdi söyle bana; o an tekrar yaşansa, kendini korumak için ne söylemek isterdin ona? 🌙🕊️