Hem çok sağlıksız olur yavaş yavaş vermeye çalış sporla desteklersen çok daha iyi sonuç elde edersin hızlı kilo vermeye çalışma daha fazlasını alırsın sonrasında
Evde kendince spor yapabilrsin tabiki pes etme o kiloları 2 haftada almadın ve iki haftadada veremezsin biraz çaba sarf edersen istediğin kiloya ulaşacağına inanıyorum ben 🤗
Yaa çok mutlu oldum bunu gördüğüme rahatsız olma sebebim geçen yaz 50 kiloydum yani hep böyleydim bu sene Bi anda aldım kıyafetlerim olmuyor üzülüyorum
Bir anımız bir anımıza uymuyor maalesef. Eğer sosyal yaşamını etkiliyorsa mesela merdiven çıkarken genel olarak efor sarfederken zorlanıyorsan yürüyüş vs yapabilirsin kendini daha iyi hissedeceksin. Aksi takdirde boyun ve kilon gayet ideal. Hedefin olmadığı için sağlığını etkileyecek bir kilo kaybı yaşama isteğini doğru bulmuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2 haftada zor. acelen ne rejime başla. illaki. zayiflarsin
Demi haklısın biraz zor galiba
Aynen bunaltma kendini birisi kilolusun mu dedi
Evet ya arkadaşlarım falan şaka yapıyor ama alınıyorum
Evet bazı kızların takıntısı var oyle kilo boy kac senin
Boyum 1.56 ama vücudum hiç sıkı değşl hep bıngıl bıngıl et
Hım rejim yap ozamn acele etme. ama stres de yapma
Teşekkür ederimm yardımcı olduğun için 🤍😇
Rica ederim bisey olursa gene yazarsin stres yapma dediğim gibi😊
İki haftada 10 kilo imkansız 2 ay desen anlarım ama hafta çok zor
Sağol abla 😭
Hem çok sağlıksız olur yavaş yavaş vermeye çalış sporla desteklersen çok daha iyi sonuç elde edersin hızlı kilo vermeye çalışma daha fazlasını alırsın sonrasında
Spor salonuna gitmeye utanıyorum ama evde yapmayı denicem
Evde kendince spor yapabilrsin tabiki pes etme o kiloları 2 haftada almadın ve iki haftadada veremezsin biraz çaba sarf edersen istediğin kiloya ulaşacağına inanıyorum ben 🤗
Çok teşekkür ederimm çaba göstermem gerekiyor haklısın 😇🤍
Tabikiii bu çözülecek bişey dert etme 💕
Kendini iyi hissediyorsan ve obezite olmadığın sürece kafana takma soruna gelecek olursam da çok zor kalori almayıp yakman lazım bolca
Ya ben bi anda çok kilo aldım ama aşırı rahatsızım
Boyun kaç ki
1.56
Bi hedeften dolayı mı kilo vermek istiyorsun, aksi takdirde boyun kilona uygun eminim sana kötü hissettiren kişiler seni çekemiyordur
Yaa çok mutlu oldum bunu gördüğüme rahatsız olma sebebim geçen yaz 50 kiloydum yani hep böyleydim bu sene Bi anda aldım kıyafetlerim olmuyor üzülüyorum
Bir anımız bir anımıza uymuyor maalesef. Eğer sosyal yaşamını etkiliyorsa mesela merdiven çıkarken genel olarak efor sarfederken zorlanıyorsan yürüyüş vs yapabilirsin kendini daha iyi hissedeceksin. Aksi takdirde boyun ve kilon gayet ideal. Hedefin olmadığı için sağlığını etkileyecek bir kilo kaybı yaşama isteğini doğru bulmuyorum
Biraz spor ve yürüyüşle zamanla veririm inşallah 😊
Veremiyorsanda dert etme sağlıklı olduktan sonra 3 5 kiloyu kafana takma. Seni beğenen bu şekilde beğenir önce sen kendini beğen ama
Çok teşekkür ederim motive olup özgüvenim geldi 🥰🫶
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu 🥰
Fitness hocalığı yaptım yardımcı olurum istersen 😊
İmkansız kanka
Sağol kanka yine de
İmkansızz
🥹
Gobis iydr ya tatli duruyodr
Eyw
Gercektn sevgln varsa şansli
Değil
Anlamadım kanka