Bence yaş grubuna göre gayet güzel hatlara sahipsin, Ziyarete gittiğin yerin reklam ve medyayı bizzat firmam yaptı Mağaranın üst tarafına girişteki bayraklar ve büyük büst tabela, binanın bulunduğu yerler hediyelik Sinevizyon bilet gişesi hepsini üretimi benim atölyemden çıktı. Beğendin mi orayı
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
reklamcı misin benim de Bi ajans seruvenim oldu battım ama sanırım aynı yerden bahsetmiyoruz bura Ankara gölbaşında
çok bekledik güneşin altında giriş ücretsizmiş sanırım o yüzden çok kalabalıktı biz otobüsle gittik baya yürüme mesafesi var arabasiz gidilmez bide çok susadım ama su bile satılmıyor
Şu anda orada bir tepki olsun oluşum olsun diye böyle bir ücretsiz ziyareti açıldı biraz da milletvekili Gösteriş olsun diye hızlandırıldı tam bitmiş sayılmaz masraflar edildi oraya sadece reklam tabel a için 1 milyona yakın anlaşma yapıldı gerisini sen düşün
Çok kilolu durmuyorsun ama kilolu gibi durmanın sebebi seçtiğin elbisenin hatalı olması. Askılar kalın olsa, tüm sırtın açıkta kalması bu kadar geniş görünmezdi. Yani sorun bedeninde değil, tamamen elbise seçimindeki hatanda.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sorma Bi bedende büyük heralde ben modeli öyle sanmıştım annem büyük gelmiş sana dedi az arkadan kıvırdım daha güzel durdu cidden
Bende de var biraz postur bozukluğu git bir baktır. Gitmeye gerek yok o zaman Gölbaşı belediyesi yine saçma sapan masraf yapmış ulaşımı düzenleyeceğine