Ne zaman tamam artık sağlıklı besleneceğim desem, elimi nereye atsam tatlılar, cipsler çıkıyor... böyle bir ortamda nasıl diyet yapılır?

Ne zaman tamam artık sağlıklı besleneceğim desem, elimi nereye atsam tatlılar, cipsler çıkıyor... böyle bir ortamda nasıl diyet yapılır?

Profilde ki yazıya bayıldım bide bitirişin gerçekten çok iyi sevdiğin kadar sevilirsin ama tamda bir o doğru denmez özür dilerim belki haddime değil ama bir şey paylaşmak istiyorum ben deli gibi sevdim 2 damla göz yaşına servetimi koydum ortaya banada bu yakışırDIII ama nafile 🙃
O kısıma bende katılmiyorum🙄 sevdiğim kadar sevilmedim bende
Neden gizli gitmiş yorum Allah Allah 😅 ben kendin yazdın sandım 😊
Gizlenmissin😂hayir alıntı.. ama o kısma kendi yorumumu eklerim
Takdir ediyorum da ben gizlenmededim @celalsaglam 😅
Çıkabilirsin gizliden senin elinde
Aaaa yeni öğrendim teşekkür ederim 🙂
Ciddi olamazsın 😂neyse ricasss
Ee burayı pek kullanmıyorum ins:celalsaglam_
İstedginiz kadar yiyebilirsiniz
Aslında yapmanız gereken metebolizmanızı hızlandırıcak yöntemleri tedavileri bulmak
Motivasyon önemli
Yedikten sonra kiloya dönüşecek besinlerden uzak durmanız gerek
ya da bunların hepsini unutun
Neyi arzuluyorsanız yiyin ve ardından hunharca spor yapın
Kalorilerinizi yakmak sizin elinizde
Ne kadar yerseniz o kadar Spor yapıp onları eritmek sizin elinizde
Bi incitanesi olmak o kadar kolay değildir
Ama fazla şişman olmasın 👍😀
Yedigimizi yakmak cok zor... bir gofrete bakiyorsun 350 kalori . 35 gr olan bir yiyecek nasi 350 oluyor... aslinda sürekllik ve miktari onemli... haftada bir gofret kimseye zarar vermez😂 inci tanesi şişman degil sadece aynaya bakinca ince gorunmek istiyor.. tartida 2 kilo srtis gorsun hemen ohal ilan ediyor jsjsjsjs bu inci takıntıli biraz
Benn günde 10 çikolatalı gofret yesem bile kilo (özür bu cümle kavgada bile kurulmaz 😭)
Ama napim çok pis bi metebolizmam var sürekli acıkıyorum ve yemek istiyoo canim
Kötü tarafi yiyecek yemek bulmakta zorlanıyorum yani eritmede bi sorunum yok
Ayakta olduğum her 2-3 saatte bir mutlaka yemek yerim
Çok kötü bişey buuuu 😭
🙄gider misin başımdan
Bu nasil metabolizma 🙄Allah metabolizmanin bile hayırlısını versin amin de jsjsjs
😂aman gozunden kacmasin jsjsjsjs okumus😂
Jsjsjsjs
😂😂keske metabolizmani bana verseydin
Sürekli yemek yemek iyi bişey diil , normal insanlar gibi üç öğün yeseydim keşke
İnanki biseyin fazlası her zaman zarar azı yeteri karar
Seninle metebolizma takası yapmak isterdim
Ohh ne güzel az acıkırdım paramda cebimde kalirdi
Şaka bi yana metebolizmanizi hızlandırıcak doğal yollari arayın
Bibilen vardı KS de metebolizma danda anlıyordu onu bulabilirsem adını yazarım kendinize iyi bakın
🤲
Abur cuburu ben çok yerdim. Günde 2/3 çikolata sabah aç karnına kola, akşam cips vs yemenin bir sonu yok, farklı taşlar denemenin bir sonu yok. Büyük bir azimle bir süre hayatından çıkarman gerekiyor. Ben bugün cips, çikolata vs yemezsem bir şey kaybetmem. Ama ileride bir kıyafet giydiğim zaman üzerime nasıl yakıştığını görünce. Bazı fedakarlıklarım degdigini görürüm
Bence hiç almamak :D yani sonuç olarak evde abur cubur olmazsa yiyemezsin abla. ama şaka bir yana umarım başarabilirsin
Veya bunlar yerine sağlıklı olan atıştırmalıkları tercih edebilirsin mesela lif içeren şeyler tok tutar.. şeker ihtiyacını azaltır. 🙏🍀
Ben almıyorum 🙄 babam almış 2,5 kilo ekler... babam napiyorsun ya🤦♀️
Cevap
13Cevap
Yapılır Denenebilr Abur Cubur Diyet Listesi:
sabah kahve + çikolata yarım olacak ama :)
öğlen kahve + çikolata yarım olacak ama :)
akşam süt + çikolata (Yarım ) + Film izlerken 5 adet cips :) :):)
Ne guzel diyet o oyle😂
aynen süper ötesi :)
Eve mümkün olduğunca abur çubuk almayın. Normal öğünlerini yiyebilirsin. Paketli gıdalardan uzak dur. Yürüyüş yüzme veya egzersiz yap. Hareketli ol. Sağlıklı beslen.
Aniden diyete girince evdeki stok bitmedi😂benim gözüm görmesin kim yerse yesin.
2 kg vericem sonra cikicam bi arkadaşa bakip cikicam😂
Şimdi şöyle oluyor.. 😅 Mutfakta ne kadar abur cubur varsa bir çantaya dolduruyorsun ve bana gönderiyorsun.. 😅 Ortada problem vs kalmıyor.. 😂
😂İnsanın böyle güzel mi güzel, düşünceli mi düşünceli, bacısı olmasi ne kadar güzel Allahim😂
🤣🤣 Evet canım tamamen seni düşündüğüm için.. Başka hiç bir nedeni yok.. 😂😂
Oyy ölürüm 😂
Çaktırmadan abur cubura el koyuyorum.. Yuppi.. 🤣🤣
Ben bir tane balık ve bir tane sucuk yedim saat 14 de ve bugün son öğündümdü Allah nasip ederse inşallah 🙏
Aralik oruc yapmiyorsan son öğün olmasin aksam 7 de bir kase corba iyi olur ve yaninda salata gunler uzun... uzun sure açlık çekme
Bunu düşündüm 😂ama yok yapamam... kuru incir ve kuru kayısı yeter bana
Asıl diyet öyle ortamda yapılır işte 😂 yokken kimse yiyemez, yiyosa varken yeme nxndnd
Aynen 🙄😂
Biraz beni örnek al beni, beni Bihterini ndndnd
Aşkım senin gibi olamam
Evet benim gibi olamazsın çünkü zaten benden çok daha iyisin bebeğim ama kastettiğim şey o diil. Hani ben yemek istesem de, elimin altında olsa da bişiyleri bazı sebepler yüzünden yiyemiyorum ya. Sen de öyle yap eğer diyet yapcaksan 😄😘
Yemiyorum çiçeğim... yoksa ertesi gün biliyorum ki kendimi çok helak edecem🙄
Seni yerim sen mükemmel bir insansin
Umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın fıstığım 😘
Oyyyyh o senin mükemmelliğin balımmm ❤️
Biri seni değil babanı durdurmalı bence. Diyet yapmayın sadece dengeli ve düzenli beslenin.
Babam😂 canim babam evde tatlıyı eksik etmiyor oyle oyle tutacam bi yolunu
Öyle duzene oturrunca her sey haoluyor
Bozulacak gıdalar değil. Bir süre diyet yap arada ödül olarak birer birer yersin
En mantıklı görüş 😂
Yapılmaz, yapılamaz. Oturulur hepsi gömülür ohh mis afiyet olsun.
Sana yollayim😂
Ayy yok hayır istemem bendekiler bana yeter 😂
Kemdinize sınır koymayın. Hergün sevdiğini bir atıştırmalıktan azda olsa ye. Sporuda yap sağlık beslenmeye devam edebilirsin. Porsiyonları azalttığınız zaman yıl sonunda farkı göreceksiniz.
Eğer kilon sana zarar verir bir duruma geldiyse. Kendinle baş başa kalıp bir karar alman gerekir. Kilo bir anda verilmiyor maalesef. Bir günde dört dörtlük diyet yapmaktansa süreklilik barındıran bir diyet yapmak daha önemli. Ayrıca besinleri porsiyonlarina dikkat ederek her şeyden yiyebilirsin.
Ülkemdeki kadınlar, diyet yaparak kilo alıyorlar.. Ne güzel canlılarsınız.. 😄
😂 teşekkür etsem mi bilemedim
Onları bana yollayarak çünkü benim de bi 5 kilo almam lazım
😂ne kadar düşünceli 😂
Tabii :) ehehhe
Isin zor.. ama zaten saglikli degil'ki.. kilo olmasa bile saglikli degil.
Kafada bitirmeden zaten yer her turlu kilo alirsin
Valla sultan burada yapacağın şey gayet belli
Belli, Abdurahman,. Uğraşiyoruz.
Aferin leb demeden nohutu anlıyorsun sevdim seni
Ne gerek var ölcen mi sanki ye gitsin
🙄 ya ölürsem?
Karnı tok gitti deriz sjdjdd
Allah razi olsun 😂ne kadarda pozitif bakan bi bey jsjsjs
İşi bil işe gitme 😃
Camdan aşağı fırlat hepsini
Kuru kayisi ile arami sıkı tutmaliyim🙄
Yemeyerek vericen 🥹
Yemiyorum 🙄
Veremezsin alırsın üstüne ustelik
💅beni yıkamaz onlar
Bence yıkar iddiasına girerim
🙄böyle yaparsan inada biner... aç birakirim kendimi o kadar ileriye giderim😀ben mutfak meraklisiyim... ysni evimde kek, kurabiye, tatli eksik olmaz ona ragmen tutarim kendimi😀 soruya aldanma sormak için sorulmus soru... kismen bazen tutamadığım zamanlar oluyor tabi... ama şu an iyim canım çekmiyor abur cubur muhtemelen 2 hafta sonra çikolata krizleri vurur😀
1 porsiyon lahmacununu😀😀
Lahmacun yenir😀canan hoca oyoe diyor.
Bak işte diyet tutamıyorsun🤣
Neyseki 4 gun once yedim jdjdjs canım çekmiyor..
😅😅😅
Nefsine hakim olmazsan montofon gibi gezersin
😂hahahaa
Başkasına ver, o zaman.
Evde tatli yaptiysam dağıtıyorum ben yemim kik yerse yesin😂
Sağlıklı atıştırmalıklar neyse de, cips mips çikolata gerek yok almayın.
Kilitlesinler sen alma belki olur öyle
Zorr bari porsiyonu azalt :))
Az ye az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?