Sağlık Hiç hastalığınız var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 benim safra taşım var. Güncellemeler+1 yıl bu arada hepimize geçmiş olsun. Hiç hastalığınız var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karaciğer yağlanması, sünizit, bronşit, astım, vertigo ve vitamin eksiklikleri. Başka da bişeyim yok şükür. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ciddi misin bu yaşta Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Evet ciddiyim. Bir de reflü vardı onu unutmuşum.. Yorumla Soran +1 yıl ennnn kısa zamanda atlatırsın umarım. geçmiş olsun hepimize. tedavi görüyorsundur herhalde. Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🥀vitamin eksikliği için ilaç kullanıyorum. Karaciğer yağlanması için diyet yapıyorum. Yorumla Soran +1 yıl her şey mücadele edince geçiyor zaten bunlar da geçer. Yorumla
_gizemli_üye_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Migren var bir de bronşit reflüde varda uzun zamandır sorun yaşamıyorum dikkat ettiğim için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her Regl olunca 10 gün kusma sikayetiyle hastaneye yatıyorum : ( 0 0 Yorumla
melisimm0 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kansızlık , demik eksikliği, vitaminsizlik çeken benim gibi kaç kişi var ya merak ettim 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hashimato tiroiditi var 1 4 Yorumla Soran +1 yıl nedir tam Aliasing26 +1 yıl Tiroid bezinde kronik inflamatuar bir süreç yıkıma uğruyor o yüzden ilaç kullanıyorum Soran +1 yıl çok çok geçmiş olsun hepimize Aliasing26 +1 yıl Saolun size de
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Migren🙄 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir şikayetim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karaciğer yağlanması, sünizit, bronşit, astım, vertigo ve vitamin eksiklikleri. Başka da bişeyim yok şükür.
ciddi misin bu yaşta
Evet ciddiyim. Bir de reflü vardı onu unutmuşum..
ennnn kısa zamanda atlatırsın umarım. geçmiş olsun hepimize. tedavi görüyorsundur herhalde.
Teşekkür ederim 🙏🥀vitamin eksikliği için ilaç kullanıyorum. Karaciğer yağlanması için diyet yapıyorum.
her şey mücadele edince geçiyor zaten bunlar da geçer.
Migren var bir de bronşit reflüde varda uzun zamandır sorun yaşamıyorum dikkat ettiğim için
Her Regl olunca 10 gün kusma sikayetiyle hastaneye yatıyorum : (
Kansızlık , demik eksikliği, vitaminsizlik çeken benim gibi kaç kişi var ya merak ettim
Hashimato tiroiditi var
nedir tam
Tiroid bezinde kronik inflamatuar bir süreç yıkıma uğruyor o yüzden ilaç kullanıyorum
çok çok geçmiş olsun hepimize
Saolun size de
Migren🙄
Bir şikayetim yok
Piskolojik birsuru
Tansiyon düşüklüğü