Sağlık Herhangi bir hastalığınız var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Diyabet, Tansiyon, Tiroid, Taşikardi, Epilepsi falan gibi Herhangi bir hastalığınız var mı? Cevapla Fal Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kafamın arkasında kist var baş agrısı kulak kiristallerimi oynatıyo Vertigo başlangıcı var Polikistik over var Akdeniz anemisiyim Daha saymim üstüme bı toprak atın😂 0 6 Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Sen ölmüşsün gömenin yok Yorumla deli_xatûn +1 yıl Aynen oyle Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Özür dilerim kusura bakma valla şaka maksatli söyledim. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun. Yorumla deli_xatûn +1 yıl Yok la alınmam beb kendımle bıle dalga gecıyorum hastalığı ne kadar küçümsersem o kadar etkısı geçiyo😃😂 Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Nickin doğru sen delisin Yorumla deli_xatûn +1 yıl Yess 😂 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı. Çok şükür yok kimsenin sagligini elinden almasın 1 0 Yorumla
El-tigre38750 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kansızlık ve nedendir bilmiyorum nefesim çok kolay kesiliyor hareket yapınca. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 911 cevap paylaştı. Kum var. Ne kadar döksem de var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafamın arkasında kist var baş agrısı kulak kiristallerimi oynatıyo
Vertigo başlangıcı var
Polikistik over var
Akdeniz anemisiyim
Daha saymim üstüme bı toprak atın😂
Sen ölmüşsün gömenin yok
Aynen oyle
Özür dilerim kusura bakma valla şaka maksatli söyledim. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun.
Yok la alınmam beb kendımle bıle dalga gecıyorum hastalığı ne kadar küçümsersem o kadar etkısı geçiyo😃😂
Nickin doğru sen delisin
Yess 😂
Çok şükür yok kimsenin sagligini elinden almasın
Kansızlık ve nedendir bilmiyorum nefesim çok kolay kesiliyor hareket yapınca.
Kum var. Ne kadar döksem de var.
Anemi
Tiroid
Astım
Halk sağlığı uzmanı anket yapıyor galiba 😅😅
Evet
MS hastasıyım
hayır yok
Var bir suru
Yüksek libido