Kişilik & Karakter Herhangi bir hastalığınız var mı? Hepiyibirkız Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bende psikolojik var bipolar teşhisi kondu ve ömürlük deniyor:,) peki sizde var mı herhangi bir hastalık Herhangi bir hastalığınız var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet var. burnumdan rahat nefes alamıyorum. 1 0 Yorumla
berkkoooo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hangimiz deli deliğiz ki, bence herkesin içinde bir deli var 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok şükür yok, size geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Blueeeman34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Depresyondayım ama geçti çok şükür ☺️ 1 0 Yorumla
Züzü1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben deliyim 1 1 Yorumla Hepiyibirkız +1 yıl Oh Yorumla
taşgibiçocukk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok şükür bir hastalığım yok efenim 1 5 Yorumla Hepiyibirkız +1 yıl Naziksin he. Sağlıklı ömrün olsun Yorumla taşgibiçocukk +1 yıl Evet böyle olmak daha hoş ikili insan ilişkilerinde Gerektiği gibi Yorumla taşgibiçocukk +1 yıl cok tesekkür ederim Yorumla Hepiyibirkız +1 yıl Mükemmel Yorumla taşgibiçocukk +1 yıl Sizin mükemmelliğiniz saygılar sevgiler Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet tek çare gözleri 0 2 Yorumla Hepiyibirkız +1 yıl Vay aşık Yorumla trollebacim +1 yıl Kafası karışık aşık Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Şimdilik hiç bir hastalığım yok 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. Yoktu seni görünce oldum. sana hasta oldum olur mu 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Anksiyete 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok şükür 1 0 Yorumla
yildiznamebakanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bipolar bozukluğun ömür boyu olduğunu kim söyledi 0 1 Yorumla Hepiyibirkız +1 yıl Bi doktora ilaç yazdıracaktım o dedi dönem dönem ilaç kullanman gerekecek dedi Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Fibromiyalji 0 4 Yorumla Hepiyibirkız +1 yıl O nedir Yorumla befoderler +1 yıl Kas romatizması en kısacası Yorumla Hepiyibirkız +1 yıl Ya çok ta genç yaşın:( geçmiş olsun Yorumla befoderler +1 yıl Teşekkür ederim) Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
aslan1916 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Evet var 0 4 Yorumla Hepiyibirkız +1 yıl Ne Yorumla aslan1916 +1 yıl Hbs senin neyin var Yorumla Hepiyibirkız +1 yıl Bipolar Yorumla aslan1916 +1 yıl Hmm konuşalım mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet var. burnumdan rahat nefes alamıyorum.
Hangimiz deli deliğiz ki, bence herkesin içinde bir deli var
Çok şükür yok, size geçmiş olsun
Depresyondayım ama geçti çok şükür ☺️
Eski kız arkadaşım da bipolardı
Yok çok şükür vitaminsizim ama
Ben deliyim
Oh
Çok şükür bir hastalığım yok efenim
Naziksin he. Sağlıklı ömrün olsun
Evet böyle olmak daha hoş ikili insan ilişkilerinde
Gerektiği gibi
cok tesekkür ederim