AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Var birtakım şeyler ama halledicem.
İnşallah
Obezite, kolesterol ve bacakta varis
Geçmiş olsun bro
Kendim ettim kendim buldum bro. Sağol yine de 🙏
Nolduki kank kaç kilosun
Nolsun. İnsanın boğazını tutması lazım. 242 olması lazım, en son tartıldığımda öyleydi yani🙃
Verirsin kank inşallah bende 30 kilo aldım pandemide gitmio sporsuz spora yazıl kank
30? Sen de almışsın baya! Knk yerimden kalkabilsem yapacam sporu sorun orada. Yoksa eşim sporcu ondan yardım alırım ama tembellik ve oburluk dizboyu
Çok geçmiş olsun kank ne diyim bende aldım kaslı falandim yalan olduk😃
Senin çok değil ya spor geçmişin de var. Biraz çalışmayla gider senin kilolar. Eşim akşamları biraz yürütüyor beni ama çabuk yoruluyorum. Kilo vermek için vücut ta müsait olacak biraz 😓
Doğru haklısın kank da spor yapasım yok motivasyonum yok yoksa 2 3 ayda veririm. inşallah sende verirsin ben bide şizofren hastasıyım kank o skinti
Eşimin yemekleri olduğu sürece çok zor. Kendi yemediği herşeyi benim ağzıma tıkıştırıyor. Şizofren? Üzüldüm kanka ben de sana acil şifa diliyorum
Sagol kank tsk ederm. mide ameliyatı ol diycem ama oda tehlikeli kank seni devlete gitsen uygun belkide hiç para almadan ameliyat ederler ama işte herkese güvenilmio sakat yani ölen de oluo muş öyle duydum
Ben de düşündüm ama eşim razı olmadı, tehlikesi var ölümler oluyor dedi. Ben normalde halimden çok şikayetçi de değilim ama işte eşim sporcu, fit onun yanında hiç hoş durmuyorum
Eşin çok iyi biri kıymetini bil kank
Evet bro haklısın. Bazen benimle işi ne neremi beğeniyor diye soruyorum kendime. Ama özellikle onunla evlendikten sonra aşırı kilo aldım bilemiyorum ya
Sevgi beğenmeye de bakmio sevio seni demekki bro yoksa çok acımasız oluo bu kadınlar yeri geldimi😀
Sevdiği kesin, yoksa direk boşardı beni. Ama hayatı beraber yaşamakta zorlanıyoruz. O çok aktif hareketli, birçok etkinliğe katılıyor ben yanında olamıyorum çok. Ama bunu bile anlayışla karşılıyor
Süper valla sende hayata sarıl kank spor yap sinemaya falan gidin kaldir poponu😊
Ya mizacımız farklı aslında. Ben evcimenim yemeyi uyumayı çok seviyorum aslına bakarsan. Ayaklarını uzatıp TV başında uyuyan tiplerdenim 😀
😃😃😃😃Hadi gel rejime baslayalim😀
Nasıl yapıcaz daha yeni dünyaları yedim çatlayacak gibiyim ve tatlı ne yesem diye düşünüyorum 😀😀😀
Haha alemsin😃kank ben yememeği de başarıyorum ama hareket olmadığı için gitmio ama bi deneyelim istersen birbirimize destek oluruz😀
Olur tabi neden olmasın, açığım ben ama ben eşime ne zaman diyet desem, diyeti de nerden çıkardın şimdi, yoksa sen yemeklerimi beğenmiyor musun artık diyor 🙃
Haha iyimiş😀
Bu kısırdöngüden kaçamıyorum o yüzden. Hep orduya yetecek kadar yemek yapar sonra ben aç değilim sen bitir hepsini diyip kendine bir kahve koyar oturur masaya. Gözü direk bende, yiyor muyum yoksa yemiyor muyum. Bir de suratımı ekşitirsem hemen canı sıkılıyor
öyle de olmaz ama sağlığın gider elinden kank
Gel sen çık işin içinden. Var mı tavsiyen? 🙃
Var kank eşinle konuş artık zamanı geldi de sağlığım gidio de beraber spor yapın
Bana da yaz kank diyet yapalım seni zorlayalim biraz😀
Kendisiyle konuşacam ama hoşuna gideceğini sanmıyorum. Sanki gizliden gizliye şişman olmamdan keyif alıyor. Geçen nüfus dairesine gitmemiz gerekti beraber, merdiven çıkarken nefes nefese kaldım durdum dinleniyorum, bana baktı sonra bu hallerinle çok tatlı oluyorsun dedi. Tuhaf benim hatun
Alla alla garip. s mal varlığın var mı kank
Fazla yok, eşimin daha fazla var. İkimizin de arabası var mesela kendi edindiğimiz. Gerçi benimkini sattık, ben pek kullanamıyorum artık. Neden sordun?
Hiç aklıma daha değişik şeyler geldi de değilmiş öyle iyi ki bukadar kilo iyi değil kank biyerden başlaman lazm
Beni şişmanlatıp öldürüp mirasıma konmak gibi mi? 😂 Parayla hiç işi yok, para hesabı da çok yapmaz. İşte sorun da bu, eğer çok üstelersem beni bırakır diye korkuyorum. Kim 250 kiloluk adama bakar, yalnız kalmak ta istemiyorum. Zaten çok hareket edemiyorum eşim her işi hallediyor evde de atom karınca gibi
Seviyorsa birakmamasi lazım kank bilmiyorum sen daha iyi bilirsin
Knk işler öyle olmuyor işte. Evlilik farklı bir şey. Orta yolu bulmak gerekiyor. Sanırım ben de bu tembelliğe hareketsizliğe alışığım biraz. İşim haftada 2 gün onu da evde bilgisayarla yapabiliyorum. Onun dışında ya birşeyler yiyorum, ya uyuyorum ya da TV telefon falan işte
Anladım kank orta yolu bul ozaman 😁 ne iş yapiosun bro
Baz istasyonları varya, işim onların sinyal değerleri ile ilgili kabaca. Önceden ofise gidiyordum, kilo iyice artınca bizim Nergiz hanım var şef, evden de yapabilirsin işi haftada 2 gün yeter diyince eşim de harika olur kabul et dedi. Hem masrafım da azaldı. Arabayı da sattık benzin harcaması da kalmadı benim.
Süper kank valla. Ben işsizim iş arıyorum bulamıyorum sabika da var bende hem engelli hem sabıka sıkıntı oluyor
Sabıka biraz zora sokar iş durumunu anlıyorum. Ama elbet karşına iyi bir iş imkanı çıkacaktır. En azından benden daha verimli olursun. Fiziksel engelin yok en azından
İnşallah kank hayırlısı bakalım. Yaralamadan girdim bende 1 yıl yattım çıktım 3 sene oldu cikali bide 6 sene kactim😃
Vayy ne güzel ya bol aksiyonlu aslına bakarsan. Yaralama olayına üzüldüm ama hayat her zaman adil olamıyor maalesef
15 sen 23 e kadar hep aksiyonlu geçti kank 6 7 kere vuruldum buton mahkeme oldu iyi güzel hoş ama sonra işte 6 yıl kactim o beni çok yordu o sra da hastalandim işte hepten bitik oldum smdi hersey bitti yeni bi hayat kurmaya calisicam inşallah kank. aynen herzaman adil olmuyor şükür halimize yinede
Umarım senin için en güzel hayatı kurarsın. Artık durulma zamanı bence de. Sakin ve mutlu hayat herkesin hakkı. Ben bile aslına bakarsan bu bedenin içinde hapis giibi olmama rağmen çok mutluyum. Eşimi seviyorum, o beni seviyor. Uzun yaşamak değil niyetim karşılıklı mutlu olarak yaşamak.
Sagol varol kank aynen öyle . Allah mutlu huzurlu etsin seni de cümlemizide. Zaten hayat kısa kank ne olacağımız belli değil dediğin gibi mutlu yaşasak kafi
Eşim ve 3 kedimizle mutluyuz valla biz. Profil resmimde 2 kedi var, birini ben diğerini eşim getirdi baksana. Kediler bütün gün üstümde geziyor. Beraber yemek yiyoruz, beraber uyuyoruz. Şimdi senle muhabbet etmesek muhtemelen horul horul uyuyor olurdum 😂
Allah mutluluğunuzu daim etsin broo süper ya 😀 benim de ayağımı sinek ısırdı şişti sagliocagina gittim antipiyotik ve ağrı kesici verdi içtim 3 e kadar bende uyudum valla😀nerde oturuyosun kank sen
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben Antalya'da oturuyorum, sen?
Sağol broo benim bi arkadaş da Antalya'da oda şeker hastası gözlerini de kaybetti görmüo. Ben İstanbul dayım bro
Üzüldüm be knk kötü olmuş. Allah sabrını versin. Bende de bazen göğüs ağrısı oluyor. Belim ağrıyor ayaklarım hep şiş zaten. Normal ama herkesin var bir şekilde sorunları
Amin hayat böyle herkesin bi sıkıntısı var kank yapcak bisey yok. dediğim gibi sen biraz hareket yap kank
Knk inan bana belki sana basit geliyor ama kalkarken bazen 3 -4 seferde kalkıyorum. Mutfağa gibip geliyorum sadece ama 2 saat halı saha maçı yapmış gibi oluyorum. Oturduğum yerde bir süre nefesim normale dönsün diye bekliyorum. Dün zaten bir utandım halimden
Tahmin edebiliyorum kank Allah yardımcın olsun nie utandin
Amin bro sağolasın ya. Ya hiç sorma dün acıktım kendime 7-8 tane hamburger yaptım biraz patates falan kızarttım kola falan işte. Normalde akşama yakın yemem eşim gelince beraber yeriz. Acıkınca yemiş bulundum sonra uyumuş kalmışım. Gözümü açtım göbeğimin üstünde yarım hamburger patates parçaları etrafa mayonez ketçap dökülmüş, karşımda eşim dikilmiş bana bakıyor sinirli bir şekilde, ne kadar laf ettimse de ben anlamam demiştim şimdi bütün bunların üstüne akşam yemeği yiyeceksin dedi. Tok halimle o kadar şeyin üstüne bir de sofraya konulanı yemek zorunda kaldım 😓
Kank olucak iş değil bu senin iyiliğine falan değil yani nasıl iş bu anlamadim
Haklı aslında, benim boğazımı tutmam lazım. O da diyor ki bütün gün birlikte değiliz en azından akşam yemeğini birlikte yiyelim diyor. Kadın haklı, kaç kere söz verdim yine aynı şeyi yaptım. O yüzden utandım
Utanılacak bisey yok da kank sen de çok yiyomussun ayrıca yemişsin nie hala yemek yedirme derdine girio anlam veremedim
Onun derdi söz verdim ve tutmadım. Ve bunu defalarca yaptım. Bir bakıma ceza giibi. Evet mide büyük olunca yediğin de çok oluyor 🙃
😃Ne diyim bro sen mutluysan sorun yok😀
Knk bir şey diyim mi, halimden memnunum aslına bakarsan. Spor diyet hiç yapabileceğim şeyler değil, hiç olmadı da. İkimiz de mutluyuz aslına bakarsan. O beni güya çaktırmadan şişmanlatıyor ben de bilmemezlikten gelip razı oluyorum. O da mutlu ben de mutlu olmuş oluyorum.
Neden seni peki şişmanlatiyor olabilir kank bi nedeni varmidir?
Var tabiki Bilgisayarında arama geçmişinde farkettim. Şişman erkeklerden hoşlanıyor. Eşimi nasıl şişmanlatırım diye arama yapmış. İnsanların başka insanları şişmanlattığı hikayeler falan okumuş.
Alla alla garip valla kank bilemedim smdi 😀
Senle dertleşmek iyi geldi kank mesaj kutuna numaramı brakiorm skildiğinda yazarsin whatshapdan
Şaşılcak bişey yok knk. Hatta sana ne diyim bir. Sitede biriyle konuşmuş ingilizceydi çevirdim. Birgün 300 pastasını da kesicem inşallah demiş, karşısındaki kız da bu azimle çok fazla sürmez demiş 🙃
Peki amaç ne kank sonra nolcak
Varr varr ona hastayım
O kim gı
imkansız crushum
İmkansız dan kastin😀
Sinüzit
Geçmiş olsun
Psikolojim bozuk
Geçmiş olsun benimde öyle destek olalım birbirimize
?