selam 2 hafta boyunca günlük sadece çorba içersem kaç kilo veririm? sağlıksız yazmayın 2 hafta sonra düğün var ve zaten sağlıklı olan diyetimi yapıyordum 20 kg verdim şimdi vermem gereken bi 15 kg kaldı
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Ben 2 haftada 48den 40a düştüm ve hala 40'ım sabah çok az bir şey yiceksin salatalık, pancar maydonoz havuç tarzı şeyler ama birkaç dilim yiceksin bol bol su içiceksin öğlen meyve ye şeftali portakal vs ama şeftali gibi çok tatlı meyvelerden sadece birkaç dilim ye akşam olunca da çorba varsa 2 3 yemek kaşığı çorba iç ana yemek yağsız şeyler tüket ve taneliyse onların her birinden 2 3 parça al bırak istersen avucunun içi kadar ekmek de yiyebilirsin, ben böyle yaptım ve fark gerçekten çok çok oluyor etrafındaki herkesin beni gördüğü anda dediği şey aşırı çok zayıflamışsın oluyordu. Tavsiye ederim👍
23 Yorumla- Soran1 yıl
tebrik ederim seni gerçekten azmine hayran kaldım🩷
- 1 yıl
azimle alakası yok aslında, bir tutam depresyon bir tutam üzüntü iş tamam yemememe sebep olan şeyler bunlardı ama yine teşekkür ederim🥰🙈😁
- 1 yıl
40 cok zayif ama
- 1 yıl
Bunun yerine sabah kahvaltı yap ekmeksiz. Öğle akşamda salata tavuk ye. Diğer türlü zayıflatıcı besinleri de hayatından çıkarmış olursun. Çay şu ağırlıkta olsun. Chia tohumu ve sinameki çayı da çok etkili 3 gün de bir içebilirsiniz
00 Yorumla
Giden sadece kilo olmaz o nedenle normal beslenmeye geçtikten 2 gün sonra tartılmak lazım.
Kilo yakımı insanın bünyesine göre değişir.
Bu menü üstüne güzel bir de spor yaparsan süper olur. En az bir saat tempolu yürüyüş mesela.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
24Cevap
- 1 yıl
Bence yapmamalısın. Hem uzun vadede çok zararlı hem de birkaç gün sonra bazal metabolizman çok düşer ve kilo vermen yavaşlar. Günde bir kilo vermeye çalışmak gerçekten çok sağlıksız olur.
Sana önerim detox suyu. 2 hafta boyunca tuzu baharatı kes. Detox suyunu iç. Vücuttaki fazla tutulan sular gitsin o bile 3-4kgden fazla kilo verdirir. Detox suyunun tarifi:
Diyetin için de protein ağırlıkli bir beslenme en sağlıklı diyet programı olacaktır.14 Yorumla- Soran1 yıl
tarif yerinde bir şey yazmıyor:( çok sağol cevabından dolayı🙏
- 1 yıl
aa url atmıştım ama gelmemiş sanırım pardon
- 1 yıl
Sanırım rütbem yetmiyor.
Video ismi: 1 HAFTADA 5 KİLO NASIL VERİLİR? FAZLA ÖDEMLERİNDEN KURTUL
Fit Yemek adlı YouTube kanalının videosu. - Soran1 yıl
teşekkür ederimmm
- 1 yıl
Hayır hayır çok saçma çorba kendini açlıkla terbiye etme günde bir iki kez değil istersen 6 kez bile yiyebilirsin herhangi bir yemek veyahut salata tatlı olabilir Hiç fark etmez ekmek hiç yemeyeceksin sıfır hamur işi sıfır pilav makarna olabilir yarım tabak yiyeceksin 2 saat sonra tekrar yarım tabak yiyebilirsin bu şekilde bunu yine küçülecek genişlemeyecek bir hafta sonra hem kilo verip hem tokluk hissedeceksin O zaman yediğin ölçüyü daha da azalt
10 Yorumla - 1 yıl
Bir düğün için yapma bence ne güzel 20 kilo verebilmişsin güzelce birkaç saatlik eğlence için 2 hafta kendine ceza vermiş olursun sağlıksız olduğunun farkındasın bu çok güzel bir şey ama bence yapmamalısın 2 haftalık bu tür katı bir diyeti yaparsan da spor ile desteklemen gerekiyor ve bu seni çok yorar çünkü fazla beslenmiyorsun spor yaptıktan sonra acıkacaksın bana daha önce gelen bir tavsiyede bir elma yememiz gerektiği söyleniyordu tokluk hissi veriyormuş umarım yardımcı olabilmişimdir 💗
00 Yorumla Az yemekle kilo veremezsin. Normal yiyip spor yapmayla kilo vermeye çalışırsan hem saglıklı olur hem de hızla verdiğin kiloyu hızla geri almazsin. Az yemek çözüm değil
00 Yorumla- 1 yıl
Böyle zayıflanmaz kanka.
Hızlı zayıflamak istiyorsan belirli bir yeme -içme düzeninin olması gerekiyor.
Sağlıklı , dengeli beslenme programı ayarla kendine , diyet listesi.
Öyle bir anda yeme içmeden kesilip çorba içmeye başlarsan dengesiz beslenmiş olursun bu seni ruhsal olarak hasta bile edebilir.00 Yorumla - 1 yıl
Çoook çok yapılan hatalardan biri şiddetle tavsiye etmem bazal metabolizma hızını öğrenip buna uygun protein khidrat içerikli beslenme programına günde 30 dk yürüyüş bile fazlasıyla yardımcı olacaktır
00 Yorumla - 1 yıl
2 haftada 15kilo zor yani maximum 5 kilo kaybedersin ayrıca yağ kaybı değil kas kaybı yaşarsın, ve tansyonun yerlerde olur İnterval diyeti uygularsan daha efektif sonuç elde ede bilirsin 16/8
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bundan 2 3 yıl öncesine kadar en az 90 kiloydum böyle bi diyet denedim sadece su ve çorba 2 ay içersinde zayıfladım ve şu an zayıflamanın önüne geçemiyorum ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum 4 ay hastanede yattım şu an 39 kiloyum yaşım 19 boyum 1.61 daha fazla zayiflarsam tekrar yaticam hastaneye uzun lafın kısası dikkatli zayıflayın doktor kontrolü altında zayıflayın ayrıca kendinizi sevin zayıflama derdine girmeyin
01 Yorumla- Soran1 yıl
çok geçmiş olsun umarım bir an önce düzelirsin🩷
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
önemli olan kilo verirken kastan vermemek istersen komple yeme konu sadece vermek olamaz, yanlış
00 Yorumla Sana tavsiyem eczaneden thincal, levotiron 200mg alman levotiron sabah 1 tane thincal sabah öğlen aksam 1 tane ve bide tavuk göğsü ve corba icebilirsin günlük 2 saatte spor salonunda bisiklet sür :)
01 Yorumla- Soran1 yıl
bu söylediğin şeyler ne işe yarıyor?:)
Bir yorumda 65 kilo olduğunu ve daha zayıf gözükmek istediğin için kilo vereceğini yazmışsın.
Esas olan zayıf olmak değil, fit olmak.
Senin kilon normâl. Yapman gereken tek şey spora başlamak.01 Yorumla- Soran1 yıl
aslında görünüşüm kilolu gözükmüyor bacaklarım falan olması gerektiği gibi belim ama kalın ve ben hangi sporuda yapsam belim incelmiyor rahatsız edende bu zaten, fitnesse falanda kayıtlıyım
çorba doyurucu birsey degil ki kilo aldiracagini düşünmüyorum
00 YorumlaBirisi gitmez diyor birisi gider diyor sen en iyisi sormak yerine araştır
01 Yorumla- Soran1 yıl
evett ya çoğu sağlıksız falan dedi ama ben yaptım bayada kilo verdim şimdi bikaç gündür herşeyi yiyorum gram almıyorum
Bir formül bulduğunda yardımlarını bende beklerim 😬
01 Yorumla- Soran1 yıl
ben yaptım canım işe yaradı 2 haftada 17 kilo verdim günde 3 öğün sabah öğlen akşam çorba içtim ve çok fazla su tükettim akşam 19 dan sonra hiçbir şey yemedim 16 saat boyunca ertesi gün 11 de tekrar sirkeli suyumla başladım güne ve yine çorbamı içtim. Bırakalı bu diyeti 2 gün oluyor istediğimi yiyiyorum kilo falan aldığım yok gayet iyiyim ölmedim
- 1 yıl
istersen gunlerce yemek yeme ama ilk başlarda zayiflarsin sonra 1-2defa yemek yediginde ayni kiloya donersin. o yuzden bunu hic tafsiye etmiyorum.
00 Yorumla boş ver aç kalmaya değmez sen kendini öyle sev başkaları da seni öyle sevsin
01 Yorumla- Soran1 yıl
sorun zaten benim kendimi böyle beğenip sevememem:(
- 1 yıl
Şunu söyleyeceğim az yiyerekten kilo verilmez sporda yapman lazım yoksa derilerin sarkar
00 Yorumla - 1 yıl
Sağlıklı beslenerek biraz da spor yaparak daha mantıklı olur bence
00 Yorumla - 1 yıl
Su orucu var ama kas kaybı yapıyor diyorlar bilmiyorum
00 Yorumla - 1 yıl
7 kilo gider rahat ama sonrasında vücudunda sıkıntılar olabilir..
00 Yorumla Dayana birsen olur ama mutlaka multivitamin al halsizlik vs bir miktar ortadan kaldır
00 YorumlaSu diyeti öneririm tarçınlı su iç bir hafta boyunca ve çok az meyve
00 YorumlaBöyle bir şey asla yapma çok sağlıksız ama düğünde de hasta olmak istiyorsan yap
00 Yorumla- 1 yıl
Besin yetersizliğinden sağlık sorunları ortaya çıkar zayıflamak istiyorsan Dr Berg i YouTube da izle
00 Yorumla Az yediğin için metabolizma yavaşlarsa yan etki yapabilir ama yine de sen bilirsin.
00 Yorumla- 1 yıl
Kilo gitmekten ziyade ne kdr saglikli?
02 Yorumla- Soran1 yıl
sağlıksız olduğunu biliyorum ama acil vermem gerekiyor🥹
- 1 yıl
Neden acil? Kac kilo fazlan var?
- 1 yıl
Sonun ufuk Özkan gibi olur
00 Yorumla Sindirim sistemin bozulur
00 Yorumla- 1 yıl
Bu vücuda göre ve metabolizmaya göre değişir
00 Yorumla - 1 yıl
İlla Öğune protein ekle Ve peşine spor yap
00 Yorumla Bu çok sağlıksız kolay alırsın
00 Yorumlabilen büri banada söyleyebilir mi
01 Yorumla- Soran1 yıl
ben yaptım işe yaradı
Kilo verirsen beni de ara
01 Yorumla- Soran1 yıl
yaptım ve verdim🥰
Öküz musunuz baba nasıl alıyonuz o kadar kiloyu
02 Yorumla- Soran1 yıl
şimdiki kilom 65? daha zayıf gözükmek istediğimden dolayı kilo vermek istiyorum bu nebiçim bir cevap
Kulağıma çok da sağlıklı gelmedi.
10 Yorumla- 1 yıl
öldürme kendini zayifliycam doye...
10 Yorumla 10 kilo verirsin tabi çorbayı da günde iki kez
00 Yorumla- 1 yıl
Sağlığa zararlı yapma sen her halinle guzelsin
00 Yorumla - 1 yıl
Bence olmaz öyle ya az ye ama iki öğün ye
00 Yorumla 4 kilo bence
00 YorumlaMaydanoz körü zayflama yontemini dene.
00 Yorumla- 1 yıl
Gitmez bu diyet değil kendine eziyet.
00 Yorumla - 1 yıl
7-8 kilo rahat gider
00 Yorumla Ekmeği bırak baya kilo verirsin
00 Yorumla- 1 yıl
Hasta olma ihtimali var
00 Yorumla - 1 yıl
Cok rahat 5-6 kilo gider
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 362 cevap paylaştı. 3 kg
00 Yorumlaçorbayala kilo veren oldu mu ya ilk defa duydum
00 Yorumla- 1 yıl
Cok fazla kilo vermek zarar
00 Yorumla - 1 yıl
Yapmamalısın bu seni halsiz yapar bana göre
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Banaaaa daa önerin. Bende merak etttüm
01 Yorumla- Soran1 yıl
yaptım istersen iletişme geçelim anlatırım
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
5-6 kg olabilir.
00 Yorumla çok zararlı değil mi
00 Yorumla10 kilo alırsın
00 Yorumla5 kilo en az
00 Yorumla- 1 yıl
10 kg
00 Yorumla Gitmez gelir
00 YorumlaGitmez
00 Yorumla- 1 yıl
5 olur
00 Yorumla - 1 yıl
5 kilo
00 Yorumla - Devamını Gör (6)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > 2 hafta boyunca sadece günde 1-2 kez 1 kase çorba içerek kaç kilo gider?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
merhaba
öncelikle şimdiden mutluluklar diliyorum.. Açıklamalarınızda daha önceden de kılo verdiğinizi söyledınız. Ve şimdi kısa bir sürede cok katı bir diyet yaparak aynı performansı alıp hızlı bı sekılde sonuca ulasmak ıstıyoruz. Ancak sunu belirtlemliyim ki sağlıksız oldugunu bildiğiniz halde vermem lazım düşüncesi ile sadece çorba ıle bu kadar katı bır dıyet yaparsanız bunun metabolizmanıza etkisi uzun vadede geri dönüşsüz şekilde olumsuz olabilir. Verilen bir kilo var ve bu süreçte metabolizmanız bu kilo değişiminden etkilenıyor ve yavaslıyor , şimdi bu sürecte de siz çorba diyetiyle hızlı bır verım almak ıcın bunu yaptıgınızda vereceğiniz kilo maksımum 3-5 arasında olacaktır.. İstersnız ac kalın çorba da içmeyin ama vücudunuz kendini savunmaya alacagı için organlarnız , hücreleriniz ve trodileriniz de dahil vücudumuz kendini tasarruf moduna alıp metabolizmanızı mınımum sevıyede calıstıracak ve sonrasında normal beslenmeye döndüğümüzde her ne kadar az yıyor olsak da hızlı kılo alımı söz konusu olacaktır , bunu lütfen göz önünde bulundurun kendinize bunu yapmadan önce..
Benim size bu kısa sürede önerim böyle bir diyetten ziyade ; kendi bedeninizi mahrum bırakmadan sağlıklı bir kilo verme diyeti eşliğinde yogun bir yürüyüş , koşu eşliğinde bu sürecten maksımal verimi almanız olacaktır.. O zaman aslında sizin bu emeğiniz karsılıgı da verdiğimz kilo daha sağlıklı ve uzun süreli olacaktır..
Sevgiler mutluluklar diliyorum..
Merhaba Hanife Hanım, bilgileriniz ve düşüncelerinizi benimle paylaştığınızdan dolayı size çok teşekkür ederim🫶🏻 görüşümü ve yapmak istediğim şeyin aslında pekte doğru yol olmadığını bir diyetisyenden duymak beni çok mutlu etti. Dediklerinizi uygulayacağım, sağolun🫶🏻
Sevgiler.
rica ederim sevgiler :-*