+1 yılYakışıklı erkek değil de, güvenilmez erkek kişinin sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Sadakat çok kapsamlı bir kavram bana göre. Sevdiğini, hayatındaki kişiyi şüphe içinde bırakmamak da sadakattir, ona o güveni vermek de sadakattir. Dengesiz tavırlar sergileyen, saati saatine uymayan, söz verip tutmayan kişiler de kişinin akıl sağlığını, dengelerini, ayarlarını bozuyor. Eylemleri ve söylemleri tutarsız kişilerden de uzak durmalıyız bence, öyle kişiler güven vermiyor. Nasıl yakışıklı adamlar var, kendisini ayartmaya çalışan kişiler olmasına rağmen çevresinde dönüp de gözünün ucuyla bakmayan, sevdiğinden başkasına kör olan. Aslında yakışıklı erkek kişinin akıl sağlığını bozmuyor, ilişkisinde ya da kendi içinde güvensizlik yaşamak, şüphe içinde kalmak, emin olamamak gibi etmenler kişinin akıl sağlığını bozuyor, yaşadığı güven sorunlarıyla mücadele edememesi kişiyi yıkıyor. Sadece yakışıklı erkekler aldatmıyor ki, çirkin diyebileceğimiz erkeklerin de ihanet ettiğini görebiliyoruz, bu kadın bu erkeğe nasıl baktı da yasak aşk yaşadılar diyoruz. Adam evli, çocuklu, torun torba sahibi, göbekli, yakışıklı da değil, zengin de değil lakin eşini aldatıyor. Yakışıklı olmayan erkekler de şayet karakter sahibi değilse kadının akıl sağlığını bozuyor. Kimse kimseye yaranamıyor aslında, erkeği bağlamak için estetik operasyonlardan geçmek, deliler gibi diyet yapmak kişinin kendi kul hakkına girmesi. Aldatılan kendini yetersiz görmemeli, nitekim en başarılı, en çekici , en şehvetli kadınlar dahi aldatılıyor, hiçbir kadın bir erkeğin iradesizliği ve karaktersizliği yüzünden akıl sağlığından olmamalı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi yakışıklı biriyle beraber olan bir kadin olarak konuşacağım. Bugune kadar 3 sevgilim oldu. Ilk ikisi tip olarak ortalama, idare ederdi ama sonuncusu boylu, yakışıklı biri. Simdi her sey mukemmel olmuyor dunyada. Bunu bir kenara yazmak lazim. Tipsizinde dezavantajlari var yakışıklında.
Detayda yazilanlarin az bir kismi dogru gibi ama kadin sağlığını bozdugunu dusunmuyorum. Tam tersine yakisikli, kendine bakan erkegin bana cok yararı oldu. Sonucta cevremizde takildigimiz insanlarin ortalamasiyiz. Pasakli, kendine onem vermeyen kisilerle olunca sizde o copluge cekiliyorsunuz ister istemez. Ama yaninizda ya da cevrenizde kendine dikkat eden birileri varsa o kafaya giriyorsunuz.
Ben suanki sevgilimle yillardir rayina oturtamadigim spor duzenimi oturttum. Kendisiyle de spor yapiyoruz ve daha eglenceli oluyor. Beslenmesine dikkat eden biri. Bu konuları cok arastirmis biri ve beni de yonlendiriyor.
Sayesinde sekeri azalttım ve kendimi gercekten cok daha dinc hissediyorum eskisine gore. Kilolu biri degilim, hatta hic olmadim. Bunlari saglikli yasam icin yapiyorum ama yanimdaki kisinin bunlari yapmamda tesviki ve motivasyonu oluyor.
Mesela eski sevgililerimde de iyi yasam icin bunlara baslardim ama yanimdaki adam buna eslik etmeyince bir sure sonra salmama neden oluyordu. Hem icimdeki ses aman bugunde spor yapma diyordu hemde yanimdaki adamda buna tesvik ediyordu. Ama şimdi yanimdaki erkekten motivasyon aliyorum bu konuda ve cok isime yariyor.
Bunu da ona guzel gozukmek icin ya da yanina yakismak amaciyla yapmiyorum. Yapmasam yapmam, zaten beni bu sekilde gordu ve kabul etti. Kendisi de yap demedi, imasi olmadi. Ben kendi hayatima bu seyleri oteden beri istikrarli sekilde dahil etmek istedigim icin yapiyorum. kendisininde bu kafada olmasi beni tesvik ediyor ve beraber de bu konuda cok egleniyorum. Bana tarifler de hazırlıyor, icecekler hazırlıyor, beraber bulusup yuruyoruz, beraber spor yaptigimiz oluyor.
Yakışikli olmasi ve fiziginin iyi olmasi da ona karsi arzumu yukseltiyor. Sevgililerim arasinda en cok arzuladığım kişidir kendisi. Yakisikli, kalipli, kendine bakan biri olmasi, mis gibi kokması mest ediyor beni. Adama eriyip bitiyorum. Benim icin gorsellik önemli ve etkileniyorum boyle kisilerden. Görünüşü iyi birine bakmak iyi hissettiriyor. Dokunmak yine ayni sekilde
Yakisikli erkeklerde belki aldatır dusuncesi var, etrafinda cok kiz olur durumu var ama bununda tiple alakasi yok. Erkek sadakatliyse bir sikinti olmuyor. Ne tipsiz maymun gibi adamlar bir suru kadin dolastiriyor etrafinda. Gerek agzi iyi laf yapmasiyla, gerek kadina iyi davranmasiyla, gerek parayla... yakisikli olmayan erkeklerde aldatıyor, yakisikli olmayan erkeklerinde bir suru yedegi oluyor, yakisikli olmayan erkeklerinde gozleri fildir fildir oluyor. Sanaldan, ordan burdan bir suru seyler yapiyorlar.
Iş kiside bitiyor yani tipte degil. Evet normal bir erkege gore belki biraz daha fazla goz hapsine alınabiliyorlar karsi cins tarafindan ama bunu kontrol etmesi gereken kisi ben degilim. Erkegin kendisi. Erkekte bu bilinçte oldugu surece sıkıntı olmuyor.
Erkek tipi farketmeksizin sadakat gibi bir zihniyete sahip değilse cirkiniyle de yürümez, yakisiklisiylada. Bunda da sirf yakisikli diye bazi yanlis hareketlerini goz ardi edecek degilim. Rahatsiz olacagim seyler olsaydi bu iliskiyi 1 yıldır surdurmezdim. Yani adam cok yakisikli bu aldatir, bu benim sagligimi bozar diye taş gibi erkeklerden mahrum kalmayin derim. Eger iyi biriyse size hayat konusunda da olumlu ozellikler katabiliyorlar.
51 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim görüşün için 💟
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır katılmıyorum. yani bir kişinin yakışıklı veya güzel olması insanın akıl sağlığını ya da normal sağlığını etkilemez :D ama günümüzde kadınlar zaten kendileri istiyor yakışıklı olsun uzun boylu olsun diye.. Yakışıklı bir eş veya sevgili, kadın sağlığını bozacak bir faktör değildir. Bir kişinin dış görünüşü, sağlık durumu ve ilişkideki davranışları arasında doğrudan bir ilişki yoktur. Sağlık, birçok faktörün bir araya gelmesiyle belirlenen çok yönlü bir konudur ve bir kişinin dış görünüşü bu denklemde yalnızca bir parçadır. Bir ilişkide sağlığı olumsuz etkileyebilecek faktörler daha çok kişilerin davranışları, iletişim tarzları, duygusal uyum ve ilişki dinamikleridir. Bir partnerin fiziksel çekiciliği, sağlık ilişkisi açısından ikincil bir rol oynar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yıl😂😂 sevgilim yakışıklı bi adam ben de gayet güzel bi kadınım psikolojimiz sağlam …
özgüvensiz ilişkisine güveni olmayan insan elbette hazmedemez bunu
fiziken ise rekabet olarak algılarım ben bunu. Adam seni beğenmiş de beraber olmaya karar vermiş neden kendini paralasın ki! Kendine baksın evet ama fazlası…. O kadınlar zaten hasta bence
12 Yorumla- +1 yıl
😂Nokta
- +1 yıl
😂
+1 yılBilmem hiç yakışıklı sevgilim olmadı 😅😅😅
Ama şimdi birini çok beğeniyorum hem de bu ne bu tipsizi mi beğeniyorum diyorum. Belki de tipsizlere bakıyorum ben. Ama o gerçekten çok yakışıklı. Ama ilişkimiz olsa normal görürüm, ayrılınca tipsiz derim. Ama onunla olursa ayrılmam ki çok yakışıklı 😅😅10 Yorumla
+1 yılBence tam tersi kadin kendine daha cok bakmaya basliyor kadin sevgili yaptiginda bile bakima basliyor yakisikli birisi olursa daha cok bakim yapar yanina yakisacam vs gibisineen * tabi bazilarina ters etkide yapabilir yanina yakismiyorum tipsizim vs estetik falan yaptircam diye
10 Yorumla
Aynen araştırmalar söylüyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı erkek başa bela 😂
Gene mi suç erkeklerin be.! Yakışıklı olsa suç çirkin olsa suç. Hiç demiyorlar ki "benim psikolojim bozuk belli ki ölümcül yemek yeme hastalığına düşecek kadar psikolojik rahatsızım bir doktora goruneyim" yok. Erkek suçlu bu noktaya sürüklüyor!
20 YorumlaZaten erkek dediğin maymundan biraz farklı gözüksün yeter😄
23 Yorumla- +1 yıl
😀😀Ahahaha
- +1 yıl
alla alla
Uzak duracağına yanında dur. Çok şey kazanırsın, eğer kendini geliştirmişse. Tek başına güzellik, fizik ve çekiciliğin anlamı bir yerde doluyor. Kitap, kültür, sanat, gezme gibi şeyleri de katarsan kaçırma.
10 YorumlaCinslerden herhangi birininin yakışıklı olması strese sokar misal bir kadının kocası yakışıklıdır ve başka kadınların radarına giriyorsa ve o kadın da ortalama bir güzelliğe sahipse strese girmesi olağandır.
10 Yorumla
+1 yılAraştırmayı yapanlar yakışıklı erkek düşmanı galiba 😅
12 Yorumla- +1 yıl
ya da çirkin bilim adami😂😂
- +1 yıl
Ahaha😂
- Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin erkek sendromu diye bir gerçek var. Çirkin erkek bozar asıl, yakışıklı adamdan zarar gelmez 😂 veya geleceksede yakışıklıdan gelsin çirkin heriflerin o haliyle yemediği poh yok, yakışıklı adamın yemesini anlarım en azından 😂
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl sorudur bunu da mı görecektik Allah'ım neler duyacağım daha :D
12 Yorumla- +1 yıl
😂ohooo dur daha yeni başlıyoruz jsjsjs
- +1 yıl
@inciitanesiii bu sorunun altına yüzlerce yorum yapabilirim sabaha kadar konuşulur çirkin diye erkeğe bakmazlar yakışıklı diye başa bela olurlar hal böyleyken çirkinler yalnız yakışıklılar mal da s@lakta olsa hep seçilmiş olurlar kimler kimlere bakacak artık bizimde kafamız karıştı madem öyle tipim düzgün gel konuşalım desem cıx dersin
+1 yılHatun güzel bakımlı falan olmazsa kafa uyumu olsa bile max 1 ay sürüyor 🤦🏽
13 Yorumla- +1 yıl
Bak güzel olunca sağlığından ediyor ama🤣
- +1 yıl
Güzel kadınların hepsi evli bi kere🤦🏽
- +1 yıl
Kapılmış 🤣
Yoo güzellik her zaman insanın ömrüne ömür kata bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama karsi tarafin😂
+1 yılDaha ne kadar uzak duracaklar benden bilmiyorum. Bu gidişle arşa falan çıkacaklar sanırım. 😂
16 Yorumla- +1 yıl
😂ne kadar da alçak gönüllü bir beyyy😂
- +1 yıl
Sitem ettim hanımefendi bırakta biraz hakkımız olsun 😂😂
- +1 yıl
Ben sayamadım lan ksisis gercekten de 😂😂😂
- +1 yıl
*Anlayamadım *
- +1 yıl
Ben anlatamamışımdır sjakaj
- +1 yıl
Kesin😂
+1 yılYok ya alakası yok çirkin erkeklerde ladın sağlığını bozuyor. Yani erkekler hep sağlığımızı bozuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
😂çok haklısın
Hem karşıt cins güzellik kavramı hem de hemcinsimi yakışıklı kavramları ile cümleler içinde robot konumuna getiriyorlar. 😃 Batının doğu sömürgeliği gibi. 😁
10 Yorumla
+1 yılFazla derine inmeyin aşk konularında kendinizi paralamayın aşk üç günlük sevgi beş gün saygı on gün sabır bir ömür, aksini iddaa eden buyursun, ama umudunuzu kaybetmeyin yinede
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende canan hanım gibi herşeye zararlı diyip.
Arka tarafta gömmeyesin neyi kınadıysan.
Taktik falan mı bu? 😂110 Yorumla- +1 yıl
Canan hoca😂😂konu bana ne ara geldi ya jsjsjs
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
😂Hocamiz lahmacuna bir şey demiyor ki... ince hamurlu ve protein olduğu icin yemeyi savunuyor 😂
Cevap sahibi+1 yılEkmek yemeyin diyorya lahmacunda hamur değil mi sonuçta 🤭
- +1 yıl
Ekmek yemeyin... lahmacun yiyin kekdjdjd arada izin veriyor kiymali ve yeşillikli ya
Cevap sahibi+1 yılNeyse yahu boş ver can boğazdan gelir. Ye herşeyi olay hareketsiz kalmamakta, sporunu yaptığın zaman aşırı karbonhidrat almıyorsan hertürlü vücudunu korursun, bide günlük en az 1 lt su tüketmelisin.
Ben herşeyi yiyorum gayette fit vücudum var hikaye onlar. Vücut yakmazsa depolar ye hemde yak mantık budur.- +1 yıl
Ama her yedigimizi yakamiyoruz... bir hamburgeri yedikten sonra kac dk spor yapmaliyiz?
Cevap sahibi+1 yılHerturlu yakarım, hem metobolizmam hızlı hemde aşırı yağ yakımı hızım var.
Benim için problem değil.- +1 yıl
Kıskanmadim ki🙄
Cevap sahibi+1 yılKıskanma boş ver 😊
Hayata bir kez geliyoruz, zaten her şey yasak günah bari helal olanları yiyip, içelim yahu !
O kadarda sefasını sürmeyek mi şu küçük mavi noktanın. 🤷🏻♂️
+1 yılKendine güvenen insan yanindakinin güzel mi yakışıkli mi olduguna bakmaz bence. Cirkin erkeklerin bana attigi kazigi yakisikli olanlar atmadi.
20 Yorumla
+1 yılGüzellik ve yakışıklılık göreceli bir kavramdır.
Kimilerinin sağlığını bozuyoruz kimilerine de sağlık katıyoruz. :)10 YorumlaDemek ki neymiş yakışıklı erkeği her kadın idare edemiyor.😘
20 YorumlaBunun cinsiyeti yok bence kim olursa olsun herkes olduğu gibi davranmalı
10 YorumlaYakışıklı olmak bizim suçumuz değil
O zaman güzel kadınlar doğmasaydı10 YorumlaDoğru olabilir ama yakışıklı olmazsa tadı olmaz ki aşkın 🤷♀️
10 Yorumlaönemli olan denk olmak. fiziken de ahlaken de.
10 YorumlaEskiden tipsizlik suçtu. Böyle giderse yakında tipten hapse atacaklar bizi awk.
10 YorumlaSağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet uzak durun biz çirkinleri sevin yoksa evde kalcaz
10 YorumlaYanlızlığımın sebebini buldum sonunda 😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Ya mutlu olun diye hep bu araştırmalar😂
- +1 yıl
En azından sebebi var... 😂
- +1 yıl
Yoruluncaya kadar aramaya devam
- +1 yıl
23 ündesin dur daha 🙄 hayırlısını iste her daim
+1 yılUzak durun benden kızlar 🥲🥲🥲
13 Yorumla- +1 yıl
Ondan yalnızsin işte 😀
- +1 yıl
Kaderim 🤣
- +1 yıl
😀🤣
+1 yılBence herkesten uzak durulmalı 😃
14 Yorumla- +1 yıl
Bence de😂hava da sicak kışın olur bak jsjsjs o zmanda soguk deriz ksjs
- +1 yıl
Hele şu sıcakta çekilmez cidden aşk meşk kışın da soğuk deriz ne gerek var yalnızlık bir ödül 😂
- +1 yıl
Yalnızlik mikemmel jsjsjsjs
- +1 yıl
Yalnızlık yahşıı sjdjd
Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendi iyiliğiniz için Uzak durun benden 😔
11 Yorumla- +1 yıl
😂jsjsjs
+1 yılEn güzeli Çirkin sevmek 😁
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın çirkinler😂
- +1 yıl
Kesinlikle çirkin candır 😁😁😁😁
+1 yılYakışıklı olmanın bile sıkıntı olduğu zamanlar da varmış demekki 😂
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar sevgülüme sarkjntılık yaparsa çıldırırım. Yakışıklı erkek olmasın cidden
00 Yorumla İşte benim sıram hııııaaaağğğğ
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz çirkin kadınların uydurması.
10 Yorumla
+1 yılBilgi doğru ama biz akıllanmayız ndjks
10 Yorumla
+1 yılO zaman biz de çirkin kadın mı bulalım 🙄😄
10 YorumlaSağlık konusunda 436 cevap paylaştı. İçi yakışıklı değilse benim olmasın
10 Yorumla
+1 yılBen zaten çirkin seviyorum 😅😅
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa olmaz ki ama
10 Yorumla
+1 yılGüven yoksa hepsi aynı kapıya çıkıyor..
10 YorumlaGenel olarak erkeklerden uzak durmalıyız
12 YorumlaUzak durdukları için yalnızım 😅
10 Yorumla
u +1 yılAraştırmalara inanma bence
10 Yorumla- Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBen de diyorum niye yalnızım 😬
10 Yorumla Ben duruyorum :D siz de durun
10 Yorumla
+1 yılBence güzellik her zaman iyidir ((:
10 Yorumla
+1 yılAsla öyle bir şey yok. ama nedense her yakışıklının yanında çirkin kadın. her çirkin adamın yanında güzel bir kadın var.
00 Yorumla
+1 yılEvet kadınlar bizi paylaşamıyor
10 YorumlaSağlık konusunda 418 cevap paylaştı. hayirrr
10 YorumlaDurun bencede
10 Yorumla
+1 yıluzak durmayı ya
10 Yorumla- Sağlık konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma 😂😂
10 Yorumla
+1 yıl@nananaylili sağlığını kurtardım bak kuzum
12 Yorumla- +1 yıl
Hayir sen benim yakışıklımsın 💗✨
- +1 yıl
@Nananaylili ağzından bal damlıyor yine 💛💛
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakası yok
10 Yorumla
+1 yılBen ölüm oldum
10 YorumlaSağlık konusunda 714 cevap paylaştı. Saçmalık 😂
10 Yorumla