Sevgilim başak burcu. Çabuk sinirlenen ve küsen biri. Konu ben ya da başkası olunca acımasızca eleştiriyor ama ben onun bir seyini söyleyince üste çıkıyor. Ya da bazen kavga ediyoruz ve bana sus diyor. Konuşmak istiyorum konuyu öyle kapatmak istemiyorum ve devam edince deliriyor iyice. Küfürler hakaretler bana ve aileme ve senin yüzünden demeler... baya bi büyüyor kavgamız. Ben çabuk affeden biriyim uzatmam ve özür de dilerim çooook kez alttan aldım ama hala aynı devam ediyor kavgalarımız. Sen susmadın sen şöyle yaptın ısrar ettin hep senin yüzünden diye suçluyor kendimi kötü hissediyorum haklı olmama raĝmen. Ben hakaretleri sevmeyen biriyim ve bir noktadan sonra bende kızıyorum ama hakaret küfüt etmem ama suçluyorum ve ayrılıkla tehdit ediyorum. Kavgamız o noktaya gelmeye başlayınca beni engelliyor. Bende inatcı olduğumdan instadan falan başka yerlerden yazıyorum ama hep engelliyor ya da engellemekle suçluyor. Bir kaç gün engelli kalıyorum (bazen kısa zaman da oluyor 10dk-1 saat bazende haftalar olabiliyor) sonra tekrar yazıyor bazen özür diliyor bazen napıyorsunlar bazende sakinleştin mi diye soruyor. Biri yorum yazmıştı bir soruma başak erkek toksik ve ben yazmadan karakterini hepsini bildi. Her başak erkekte mi öyle anlayamadım. Kendi ailesiyle de zaman zaman zıt gidiyor. Hem kardeşlerine canını verir olumsuz bir şey dedirtmez kimseye ama bazen de görüşmüyorum öyle kardeşim yok diyor. Bir kaç kere test etmek icin kavgalı olduğu zaman olumsuz bir örnek verdim mesela kardeşinin eşi onu dövse ne yaparsın gibi. Sorduğuma pişman ediyor kardeşlerimde asla örnek verme diye bana kızıyor ve asla kimseye laf söylettirmiyor. Kardeşini de bir ara engellemis wpden bende hikaye attı şöylw böyle dediğimde hemen bana at bi bakim diyor. Yani sevdiği bez belli ama böyle zor bir insan oluyor. Başak olan ya da çevresinde başak erkeği olan biri nasıl karakterinde olduğunu anlatabilir mi?
Biliyorum astrolojiye inanmayan bir çok kişi var ve aynı burç olanalar hepsi aynı değiller tabi sadece merakımı uyandırdı bu konu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer