Cevabın nedir?
Ne anlamda uzak durmak ama bu önemli?
Bu beni suya götürür susuz getirtir ruhum duymaz diyosanız, ruhunuz zaten duymamıştır yinede aklınızda bulunsun akrep burcu arkadaşlarınızı kızdırmayın. ne kızdığını anlarsınız nede sonucunu kestirebilirsiniz.
Bu da napıyo bir değişik ya bir samimi ve rahat, bir tedirgin ve alıngan nasıl davranacağımı şaşırdım artık yeter konusunda ikizlerden uzak durun.’ikizlir çift kiriktirlidir’ Gibi genel bir bakıl değil bu ben sayısız tanıdım iyidir hoşturlar ama sürekli ne söylediğine dikkat etmen gerekiyo alıngan yanına denk gelir mi diye kestiremiyosun, hele de benim gibi rahatınıza düşkün bir insansanız hiç bir lafı iki kere düşünmeye gerek yok.
Aslan kadını da erkeğide hepsini kapsayamıycam öyle olmayanı vardır eminim de 3 arkadaşımla küstüm görüşmüyorum üçüde aslan kadını. Aşırı kompleks sahibiler. sürekli sidik yarışı içindedir ama sizden uzak kalamaz sizi idol edinir kendine. aatmakta üstüne yoktur kendi bir işten sıyrılmak için bin tane yalan söyler, üstüne bide kendini kurtarabilmek için sizi öne sürer. Gelişimini tamamlamamış aslan burcu kendine güldürüyo yani, herhangi bir trip atar görüyosanız gelişmemiştr o anında konuşmayı kesin.
Yengeçte derdiyle sıkıntısıyla sizi boğar sızlanmaya bayılırlar , kendi derdini sizin derdiniz yapar dert sahibi eder sizi durduk yere, kafanız şişer enerjiniz kirlenir. Çok iyilerdir ama dertleşmeyin.
E bu kadar yazdın kimse kalmadı görüşecek kim var peki derseniz. Yalandan hoşlanmayan, komplekse, rekabete falan üşenen üç günlük dünya eğlen yaşa gitsin kardeşim gül geç diyen biri olarak oğlak, balık ve kovayla, akreple (gerçekten rahat, kafa bir insansanız, değilseniz sinirlendirisiniz) kafanız rahat eder, arkadaşlıkları çok konforludur gün başlar herkes beş dk varsa bir sorunu o konuşulur , beş dk yeni olaylar, geri kalan full espri eğlence gül gibi gününüz geçer 24 saat az gelir.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben kova kadınıyım çok kararsızım sevmediğim özelliğim bu koç erkeği ve ikizler erkeğinden uzak durun çünkü tutarsız dengesiz oluyorlar bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor söz veripte geçikmeli tutuyolarlar tutarlarsa da fakat önce karaktere bakın burçta önemli değil bir yerde :)
20 Yorumla
+1 yılKime ve neye göre uzak durulmalı? Yızdızları uyuşmayanlar olabilir. Biriyle uyuşmazsa diğeriyle uyuşur.
Bu işin bu kadar sabit ve basit değil. Ön yargılı olmamak gerekli.
Bir akrep olarak,
Uyuşamadığım bir burcun insanı olabiliyor fakat aynı burçtan başkasıyla bir ortak yol bulabiliyoruz.
Kişinin yükseleni, yaşadığı ortam, şartlar, çevresi ve özellikle doğum günü bile bunu etkileyecektir.
Kısacası sabit fikirli bir soru.
"uzak durulmalı" yerine "beğendiğiniz ve beğenmediğiniz davranışları" olsaydı.
Kişiler bundan örnek alır ve yanlışlarının farkında bile olabilir.
Belki de kendini yanlış konularada düzeltebilirde..
Asıl mesele sabit fikirli olmamaktır. Çünkü herşey değişkendir...40 Yorumla
En kadınsı burç balık en erkeksi burc akreptir. Her burcun kendi capinda avantajları dezavantajlari vardır. Ama ben ikizler yay ve kovalardan uzak dururum. Baş belası olurlar. Tabi bu benim akrep olduğumdan dolayı. Yani kisaca sende kendi burcuna göre bakacaksın 😊😊😊
52 Yorumla- +1 yıl
Kova neden
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
187
Cevap
182Cevap
İkizler, balık, yay, yengeç, aslan ve boğa erkeğinden uzak durmalı..
639 Yorumla- +1 yıl
Başka ne kadı ki :)
- +1 yıl
@birbirefsane balık diyor ya. sen onun kadar romantiğni gördün mü bakalım.
- +1 yıl
yükselen de önemli. sen balığın başka yükselenine denk gelmişsin. :)
- +1 yıl
matkapları darbeliymiş bizim suçumuz yok :D
- +1 yıl
hepten sakatsın ya :D
- +1 yıl
zaten bir tutkulu aşıksın dünyadaki kalan insanların yarısı olan 3 buçuk milyar erkek araba motoru anasını satayım :D
- +1 yıl
Yani baglandinmiydi tam bağlanıyorsun şimdi şöyle birşey sevgini aşkını çok belli eder gösterirsen çabuk doğarlar çünkü seni cantada keklik görürler onyuzdrn sevgini fazla belli etmiyceksin yoksa canı yanan hep sen olursun bu genellikle senin sevgin onlara ağır gelmiş karakter meselesi ve eminim dönende oldu helallik isteyen özür dileyen doğrumu 😁
- +1 yıl
biz şimdi şu ortalıkta bazı kızları görüp hepsi şudur desek olur mu? bahane neymiş kurunun yanında yaş da yanmış. olmadı ki.
- +1 yıl
@LaryForce 👍👍👍
Çok çok doğru tez yaptın. - +1 yıl
@LaryForce doktoranı alabilirsin :)
- +1 yıl
@LaryForce yahu o bişey mi kızdan ben ayrıldım onun hatalarından dolayı. 9 sene sonra evlenmiş çocuğu olmuş ta instagramdan beni buldu. kimse senin gibi dğeil hakkını helal et dedi.
tamam seninkini normal ama bazılarının işlemcisi 1Hz sanırım. - +1 yıl
@LaryForce yok geri dönse istemem de, amacını ben de anlamadım. sonra engelledik birbirimizi.
- +1 yıl
@LaryForce sana açık ve net bişey dicem. eğer önünde bir engel yoksa, onun da önünde bir engel yoksa, ve eğer seviyorsan, gurur yapma. sonra pişman olursun. çünkü yazacak fırsatın kalmaz. tecrübeyle sabit.
- +1 yıl
@LaryForce abla deme kızar :)
- +1 yıl
Kankam balık kadını dedin koptum ama ben Boğa burcu erkeği olarak sana darıldım
- +1 yıl
@Aybükem78 Ne güzel işte odun olurum sobayı yakarım😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Burç farketmez erkeklerden uzak durulmalı.
74 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk konusunda adam olmayan erkekten kaşar olan kadından uzak durmalı gadası
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşak kadını..
Allah düşmanımın başına vermesin.
O anlamsız, garip, sorgulayıcı, diken üstündeymiş gibi görünen yüz ifadesini çözebilmek için en sonunda ruh hastasına bağlar, muhtemelen karıyı ekmek bıçağıyla doğrarsınız..
Koç erkeklerinin yanına yaklaşmayın lan!22 Yorumla- +1 yıl
@KaraAyna Anlaşamıyoruz. Hepinize gıcığım. Hepiniz ruh hastasısınız.
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben direk kendi burcumu öne atayım çünkü öbür burçlarla alakalı pek bir bilgim yok bu yüzden boğa Burcu diyeyim.😊😊😂😅😅
30 YorumlaBalıklar duyguları yoğun yaşıyor diyorlar ama bunu sulugözlülüğe vurmuyorum ben, bence her duyguyu yoğun yaşıyorlar. Bizim bir arkadaş vardı adam sinirlenince onun kadar tutkulu ve agresif adam dövüp bundan zevk alanı görmedim. Dolayısı ile duygusal olmak sulugöz olmak değildir arkadaşlar, duygularıyla hareket etmektir. Balıklara dikkat edin dkdkdkkd
10 Yorumla
+1 yılÇiftler birbirini çok seviyorlardı hemen nikah tarihini aldılar ve nikah günü kadının birden aklına geldi durun dedi dediler ne oldu ben senin burcunu bilmiyorum senin burcun ne? Adam şaşkınlıkla burcunu söyledi ve tokatı yedi kadın ben yapamam dedi ve nikah masasını terk etti çok saçma burclara inanmıyorum 😂😂😂😂
10 Yorumlaterazi erkeği olarak konuşursam koç burçlarıyla direk ters düşüyoruz gibi bir durum var.
herkes ikizler demiş ama bana bir kötülükleri dokunmadı açıkçası.
not: akrep kadınlarına hastayım :D resmen benim için yaratılmışlar. venüs ün kadınları direk.10 Yorumla
+1 yılHangi burc bilmem ama hava ve su gruplari benden uzak iblise yakin olsunlar 😂😍 toprakta buyumeliyim ben veya ateste
60 Yorumla
+1 yılButun kadin goruslerini okudum ve sadece 1 kisi oglak demis. Burcdaslarimmmm yine insanlarla iliski kurmamis kimseye illallah dedirtmemisiz. Napiyoz olum biz? Bu toplumda olmayis neden? Neyse zaten bilirsiniz oglak olmak biraz da olmamaktir.
20 YorumlaÇabuk ikizlerciler gelmeden ama haklılar xd su hayatta uzak duracagim 2 sey var bir bundesliga kac yuzlugumu yedi soktugumun ligi iki terazi kadini mq dengesizleri ben zaten dengesizim 2 dengesiz fazla anam xd
20 Yorumla
+1 yılKova burcuyum ama bazi erkeklerinden uzak durulmali sanirim iyi insanlar ama sevgili iliskilerinde kovalar olaraj pek de iyi degiliz ozellikle ciddiye dogru gidiyorsa
310 Yorumla- +1 yıl
@Kewiser ivit ivit tabiki
- +1 yıl
@Kewiser acikcasi ben bu durumdan accayip memnunum. diger afedersin salak arkadaslar gibi onume gelen erkege atlamiyor ya da sirf (yalan) sevgi ilgi gormek icin sevgili yapip sonra aldatilip terk edilince aglamiyorum kafam rahat.
- +1 yıl
@Kewiser fazlasiyla
- +1 yıl
@Kewiser he yok. ben ona demedim bende yok sahsen hatta on planda olmayi. hic sevmem cekingenimdir
Çıkabiliyorsanız şimdi çıkın bakalım işin içinden
10 YorumlaKesinlikle hiçbirinden. Hepimiz farklılıklarımızla birbiriimzi seçiyoruz. Dünyada karşımıza çıkan her insanın bize bizimde onlara ihtiyacımız var. Allah bir şey biliyor da bizi karşılaştırıyor. Her şey olması gerektiği gibi.
10 Yorumla
+1 yılHer burcun kendine has iyi ve kötü yanları var ki yükselen alçalan gibi farklı durumlar da var bu yüzden net olarak şu burçtan uzak dur diyemem fakat daha özele inersek mesela evlilik için boğa uygundur ama kova pek uygun değildir
10 YorumlaAslan erkeği kendini sürekli baskın taraf olarak beller ve bütün güç ondaymış gibi hareket eder. Baya baya da bunaltır insanı.
Balık ve yengeç kadını çok duygusal olur salya sümük içinde bırakır kendini. Yine de siz bilirsiniz :))10 Yorumla
+1 yılburcum ve yükselenim ikizler alçalanda oğlak... uzak durun ısırırım bak farkına bile varmazsınız... işin şakası bir yana da bu tür şeyleri burca bağlayan ve burca göre adam seçen insanlardan uzak durmak daha sağlıklıdır...
10 Yorumlaburçlar ve etkileri konusunda hiç bilgim yok ve pek inandığım bir şey değildir. insanın yeter ki için ve dışı bir olsun. aksi takdir de en uyumlu burç dedikleri kişiler bile bir araya gelse kıyamet kopabilir.
10 YorumlaBurçla alakalı değil aslında konuştukça karakteri hakkında fikir sahibi olmak önemli, bize uyum sağlamasını bekleyemeyiz çünkü insanlar değişmez. Kabullenemeyecegim kadar uyumsuzsa daha fazla bağlılık söz konusu olmadan yolları ayırırim.
20 Yorumla
+1 yılÇıkarcı kardeşim erkek kız meraklısı cinsellikle parayla kafayı yemiş asalak aşağılık kompleksi olan kısıtlamayı sevgi zanneden ben merkezci tiplerle.
40 Yorumlaİkizler kadını ve erkeği cidden çok iyi gibi görünüyorlar acayip 10 yüzlüler
40 YorumlaUyum burcla olmaz karakter ıle olur her ınsanın kotu yanı da ıyı yanı da var, burç olayı hıkaye benım ıcın.
Çok abartılan ıdeal denılen erkek burcları var yok lıdermıs yok kukrermıs aslanmıs yok boğaymış cinsellikde ıyıymıs falan cart curt ben yanımda kedı gıbı goruyorum onları reeldem mılyon tane ornegı mevcut oyuzden burclara ınancım yok20 YorumlaAkrep burcuyum.. Kesinlikle benden uzak durulmalı...
50 Yorumla
+1 yılBoğa kadınından hem cok zeki hem cok güzel hem cok akıllı hemde aşırı derecede kurnaz olurlar feleginizi şaşırtır (kendimden bahsediyorum) 🤣🤣🤣🤣
30 Yorumla
+1 yılAkrep burcu erkegi psikopat ve sadist olur uzak dur cok tehlikeli
Aslan kadini kibirli show yapar acimasizdir uzak dur30 YorumlaBunu burca bağlamamlı insanın içinde varsa insafsızlık bilemezsin ki o yüzden burç sadece küçük bir detaydır.
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılBurçlara inanmıyorum. Burçlara bakmak yerine karaktere göre degerlendirin. Her insan farklı aynı kefeye koymak kadar saçmalık yok. Kimsenin içini bilemezsiniz.
10 Yorumla
+1 yılÖnceden burçların aşkı getirdiğine inanmıyordum şimdi burçlar hakkında hiçbirşeye inanmıyorum çünkü burcum başak ve ben herkesin bir taraflarından uydurduğu gibi düzen takıntısı olan temizliği hayat meselesi yapmış birisi değilim ben özgürlüğüme düşkün ve hayallerinin peşinden gitmek isteyen birisiyim ve biliyorum ki bütün başaklar milletin oturma organından uydurduğu gibi değil
13 Yorumla- +1 yıl
Bende basak burcuyum ama yukselenede bakmalisin cunku uyusuyor butun ozllikler bana basak burcuyla fazla detayciyim
- +1 yıl
@KarpuzSineği olabilirsin ama ben öyle değilim sadece çok önemli detaylara takılırım
- +1 yıl
Bence yukseleninede bak
Aslinda bir insanin anlaşacağı kişiler kendi burcuna göre değişir. Ama bir koç burcu olarak çok dominant bir kişilige sahipim ve bu durumla her türk erkeği baş edemez😉
10 Yorumla
+1 yılTerazinin erkeği, tembel ve sorumsuz olur. Bu yüzden Terazi erkeğinde uzak durulmalı. Babamdan bilirim... Kadınlarda ise, ikizler burcu bana ters. Başak candır. Çünkü ben de başağım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl1 tane burç biliyorum zaten :)
o da ikizler kadınları :)
hepsimi bana denk geldi bilemem ama 1 gün mükemmelken ertesi gün facia olabiliyor
o yüzden ikizler kadinlari aman aman :)12 Yorumla- +1 yıl
Üstüme alındım yanlız
- +1 yıl
@mavisekercik3636 harika bir gunun sabahi nasil olurda bir sorun ile uyaniyorsunuz mesela :)
Valla bilmiyorum ama aslan burcuyum bana ilk başta hep uzak durulası derler tanıyınca ayrılamazlar :) Aslan burcu bağımlılık yapar o kesin :D
30 YorumlaAstrolojiye zerre ilgim ve inancim yok ama ben bile aslan erkeginden uzak durulmasi gerektigini biliyorum. Kesin bilgi!
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yorumları çok az okudum bir ikizler olarak yine rövanştayız 😂 yahu ne yapıyoruz da bizden uzak duruyorsunuz anlamadık 😂
20 Yorumla
+1 yılİkizler erkeğinden Ve kadın ondan uzak durmak bence
20 YorumlaNe burcu olursa olsun işim olmaz burçlarla. Burcunda kötü bir özellik yazıyor mesela , kesin bu boyledir uzak durayimmi diyecen? Tam anlamıyla burçlar saçmalık. Okumak takip etmek ayrı mevzu...
13 Yorumla- +1 yıl
Olsun benimki uyusuyor
Kadında ve erkekte akrepten normalde de uzak durulmalı bence
40 YorumlaKova erkeklerinden uzak durun derler genelde kadınlar 😂
40 Yorumla
+1 yılBütün burçları deneyimleyecek kadar aşk ilişkim olmadı 😂😂
30 YorumlaBu soru herhalde 1000 kere sorulsa bana kova burcu derim
30 YorumlaErkekde Akrep den uzak durmayında kimden uzak durursanız durun. :) Kadınlarda, kapris ve dırdır burcundan uzak durun.
10 YorumlaBoğa erkeklerinden uzak durun başka hiç bir şekilde düzgün durmuyorlar oynuyorlar sürekli ve daima haklı olduklarını zannediyorlar
10 Yorumla
+1 yılHer burç kendine göre güzel çekici ve alımlıdır önemli olan bir biriyle anlaşabileceği bir burçtan insanla birleşip kaynaşmaktır hayat
10 Yorumla
+1 yılAkrep burcuyum aslan cok çekicidir ama anlaşamam. Koç erkeğini hic sevmem ve boğa erkeğini çünkü güven vermezler
10 Yorumla
+1 yılBunun cevabını bilemiyorum ama soru hangisin daha çok yakın olunmalı şeklinde olsaydı bunun cevabı kesinlikle "Terazi" olurdu.
10 Yorumla
+1 yılKaç kisi kova diyecek bilmiyorum ama daha benden rahatsız olanını görmedim. huh.
Kova diyenler evde kalsınlar emi.10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmaktan hoşlanmıyorum ama ne kadar kova erkeği tanıdıysam hepsi eşini, sevgilisini aldatıyordu😂
10 Yorumla
+1 yılBurçlardan pek anlamam ama yalancı insanlardan uzak durulmalı..
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep ve İkizler burcu, erkeği ve kadını için de geçerli bence
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Ya burç murç hikaye.
İnsan var insan var.
.20 Yorumla
+1 yılErkeği: Aslanı, Oğlağı ve İkizlerinden
Kadının: Akrebi, İkizleri ve Balığından20 Yorumla
+1 yılBurç genellemesine uymak istemem. Akrep ve yay burçları beni üzmüş olsa da takılmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılKovayim dostane ilişkiler de sıkıntı yokta konu aşk olunca hemen soğuyabiliyorum
20 Yorumlaİkizler burcuyum yükselenim aslan en mükemmel benimki galiba 😂😁 ama memnunum
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben herkesten uzak duruorum, kendi halimde iyiyim boyle.
20 Yorumla
+1 yılAkrepten uzak durmak gerekir.. Ama cazibesine kapılmamak ne mümkün.. 😉
20 Yorumlaİkizler and terazi..
Net.
Balıklardan zarar gelmez :)20 Yorumla
+1 yılHerkes oğlak erkeği kova kadın demiş neredeyse birbirimizi bulmuşuz aşkım fjejdjeje
20 Yorumla
+1 yılAslan kadını ile aynı karede olunca ben benlikten çıkıp kızgın bir boğaya dönüşüyorum.
20 Yorumla
+1 yılBasak ve yay erkeginden uzak durulmalı.. kendim ikizlerim..
20 Yorumla- Devamını Gör (309)
Devamını Gör(354)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem