Eğer ki doğru kadını bulursan hiç de hayatın cehenneme dönüşmez aksine cennete dönüşür. Ve eğer ki sen de doğru kadın için doğru erkek olursan ikiniz için de cennete dönüşür.. o yüzden ilk başta doğru kadını bulmaya değil doğru erkek olmaya bak
Boş yapan sensin neyse bazı erkekler çok profesyonel yalancılar hani herşeyi kadınlar itiklemiyor bazı karaktersiz adamların içinde oluyor yapıyor verilen değeri bilmiyorlar falan filan işte fazla uzatma
Durduk yere söylemiyoruz demekki bir şey yapmışlar tamam benim hemcinslerim iyi değil ben onları savunmuyorum sadece herkese kötü igrenç gözle bakıyorsun bu yanlış evet benim hemcinsim olmasına rağmen ego yapıyorlar haklısın ama erkeklerde aynı en basiti 2 sene geçiyorsun sonra aldatıyorsun bu insanlık mı seviyorum diyip yalan söylüyorsun bu adamlık değil bence
Bur da bir soru gördüm bir kadın erkeğe kaç şans verilir diye ya abi bütün kadınlar cinsiyetçilik yapıyo o dediğin şeyi hani geçirdim iki yıl falan dedim merak etme kadınlar de yapıyo hemde en fena şekil de aldatıyor konu o değil
Hayır erkeklerde kadın düşmanı bizlerde erkek düşmanıysak demekki bir şey yapmışsınız durduk yere kimse kimseye düşman olmaz mesela benim hayatıma giren erkekte çok karaktersiz biriydi fakat ben senin gibi herkesi aynı kefeye koyup bütün erkekler karaktersiz demiyorum o onun igrençliği diyip geçiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu dediğin şey her erkek için geçerli değildir ama bir yerde de haklısın
Geçerlidir
Kadınlarda erkeklerde aynı kardeş. Karakter meselesi
Eğer ki doğru kadını bulursan hiç de hayatın cehenneme dönüşmez aksine cennete dönüşür. Ve eğer ki sen de doğru kadın için doğru erkek olursan ikiniz için de cennete dönüşür.. o yüzden ilk başta doğru kadını bulmaya değil doğru erkek olmaya bak
Hadi hadi akıl verme
Çok bilmiş
Of Allah'ın cahili buraya akıl almak için yazarsın
Kes be
Karşım da uzaman kesiliyosunuz hepiniz
Kritik
Ne kritik
Sanki erkekler çok iyi halt
En azından egolu değiliz kardeş caz yapma
Aynen aynen diyene bak
Bir git ya işine akşam akşam
Noluyo hayırdır yalan mı söylüyorum senin hemcinslerinde kötü yalancı egolu herkesi bir tutmayın
Belli belli iftiralar her şeyi erkeğe itikeyen sizsiniz boş yapma be aynısınız hepiniz
Boş yapan sensin neyse bazı erkekler çok profesyonel yalancılar hani herşeyi kadınlar itiklemiyor bazı karaktersiz adamların içinde oluyor yapıyor verilen değeri bilmiyorlar falan filan işte fazla uzatma
Sen uzatma sizin kadar kötü insanlar görmedim kadınlar kadar burada her gün erkekler üzerin de neler söylüyosunuz bilmiyor muyuz
Aynı dediğin senin hem cinslerin için de geçerli
Durduk yere söylemiyoruz demekki bir şey yapmışlar tamam benim hemcinslerim iyi değil ben onları savunmuyorum sadece herkese kötü igrenç gözle bakıyorsun bu yanlış evet benim hemcinsim olmasına rağmen ego yapıyorlar haklısın ama erkeklerde aynı en basiti 2 sene geçiyorsun sonra aldatıyorsun bu insanlık mı seviyorum diyip yalan söylüyorsun bu adamlık değil bence
Bur da bir soru gördüm bir kadın erkeğe kaç şans verilir diye ya abi bütün kadınlar cinsiyetçilik yapıyo o dediğin şeyi hani geçirdim iki yıl falan dedim merak etme kadınlar de yapıyo hemde en fena şekil de aldatıyor konu o değil
Bu insanın karakteriyle ilgili cinsiyetiyle alakalı değil kadınlar yapıyorsa erkeklerde yapıyor eşitler bu ne kadın düşmanlığı herkes aynı değil
Sizin kadar düşman olamadım mesela erkekler kadın düşmanı değil ama tüm kadınlar erkek düşmanı e bırakta bende düşman olayım kadınlara
Hayır erkeklerde kadın düşmanı bizlerde erkek düşmanıysak demekki bir şey yapmışsınız durduk yere kimse kimseye düşman olmaz mesela benim hayatıma giren erkekte çok karaktersiz biriydi fakat ben senin gibi herkesi aynı kefeye koyup bütün erkekler karaktersiz demiyorum o onun igrençliği diyip geçiyorum
Yani anlayacağın bütün kadınlar erkek düşmanı değil
Erkek düşmanı bütün kadınlar hayırlı günler
Senin ben zekanı seviyim abi sanada iyi geceler
Kes kes işine bak
Terbiyesiz bu üslupla kimseyi bulamazsın sen dengesiz sonra kadınlar kötü sizin gibi erkekler hak ediyor aq
Yaaav he heeee
Evet.
Bilemedim
Sevme sevme aman aman arkadaş bile olma hayatını mahvetme
Bence de haklısın