OKB hastalığından nasıl kurtulunur?

8 yıldır OKB hastasıyım belki doğuştan bile olabilir. ilk önce abdest ve gusüldeyken başladı bu takıntılarım sonra arta arta hayatımı mahvetdi. sonra Allah'a , Kur'an-ı Kerime , müslümanlığa , islamiyete karşı çok kötü sözler söylemeye başladı sonra bu arta arta beni mahvetdi. şuanda bile zorluk çekiyorum her saniyesinde aklıma çok kötü görüntüler ve kelimeler geçiyor. burada size hepsnii söylesem aklınız almaz. artık bıktım. yaşamımdan soğudum psikolağa gidiyorum ama işe yaramıyor. Psikiyatrist gitdim ilaç kullandım işe yaramadı. bunlar ben mi? düşünüyorum bilmiyorum bana takıntı oldu bazende bikaç kez artık yanlışlıklamı bilmiyorum bende düşündüm öyle kötü şeyler ama bana takıntı yaptığı için başka bir şey düşünemiyorum. mesela bir şey düşünücem bir anda kafamda küfürler söylemeye başlıyor çok kötü sözler söylüyor kur'an-ı kerime karşı çok kötü görüntüler bana gösteriyor. gerçekden iğrenç kelimeler. ve bana bildiğin ateist ol diyor ama burdada söylüyorum yemin ederim ki asla ateist olmam. Hayatımı sevmiyorum artık bundan kurtulabilir miyim? onu bile bilmiyorum.

OKB hastalığından nasıl kurtulunur?