Hastalık hastalığından nasıl kurtulunur?

Merhabalar. Şu an kötü durumdayım, birilerinden bir şeyler duymak kafamı dağıtır, bana iyi gelir, tecrübe sahiplerinden bilgi edinirim diyerekten buraya başvurdum.
Çocukluğumdan beri panik atak, üstüne anksiyete rahatsızlığına sahibim. Böyle olunca, vücudumda en ufak bir sorun, benim kötü bir hastalığım olduğunu düşündürüyor. Aylar önce bağırsak enfeksiyonu nedeniyle ateşim biraz yükseldi. Ateşimin yüksek çıktığını görünce beni şiddetli bir titreme aldı. Ama öyle böyle değil, konuşamıyorum, zangır zangır titriyorum. Ve bunun psikolojik olduğunu biliyorum ama elimde değildi. En sonunda ambulanslık oldum, kalp atımı aşırı yüksek çıktı. Yardımcılar bu titremenin panik atak nöbeti olduğundan çok emindi. Neyse bir 30 dk sonra geçti, serum verdiler. Tabii ben bu durumdan tecrübe kazandım. Bugüne gelirsek, yani şu ana, yine ateşim çıktı ve ufak bir endişe ettim ama kendime hakim olmaya çalışıyorum. Boynum başım ağrıyor. Yine enfeksiyondan mı, yoksa virüsten mi ne bilmiyorum. İlaç içtim az önce. Kafamda binbir türlü şey: Acaba bu sefer bağırsaklarım iflas mı ediyor, akciğerimde mi bir sorun var, ya bir anda bayılırsam, iç kanama geçirirsem gibi şeyler. İnanın elimde değil. Halbuki şu an sırt ağrısından başka bir şey yok, biraz da ateş. Yakınlarımdan da olanlar var, salgın diyorlar. Daha kötü olursam hastaneye gidicem ama bu hastalık hastalığı, mani oluyor biraz, ya kötü bir şeyim çıkarsa diye. İçim içimi kemiriyor. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte. Çok korkuyorum, ya yine şiddetli titreme gelirse, panik atak geçirirsem diye. Bazen dayanacak gücüm kalmıyor. Allahʼa sığınıyorum, bol su içiyorum, bitki çayları falan. Ama korkuyorum işte! 😭 Bu hayatım boyunca böyle devam mı edecek? Aşamıyorum. Lütfen yardımcı olun, bu hastalıktan muzdarip olanlar varsa da, tecrübelerinizi paylaşın. 🥺🙏
Hastalık hastalığından nasıl kurtulunur?