Nasil kilo alabilirim sizce
Parazit tedavisi gören var mı?
Parazit tedavisi gören var mı?
Güzel kardesim megace 160 mg tableti dene banada dua et 357 tl ye almistim ilk kutuyu 2 gün önce yine aldım 457 tl olmus zam gelmis ama benim icin değer çünkü hayatim boyunca hep kilo almak icin ugrastim giydiklerim yakışsın diye altıma kat kat tayt giydigimi bilirim o istah acici suruplar falan fasafisoymuş ben hep yiyipte kilo alamadigimi zannederdim ilaci kullanmaya baslayinca anladimki ben yemiyormuşum esas şimdi afedersin domuz gibi yiyorum ilk kutuda 6 kilo aldim simdi ikinci kutudayım yok böyle bisey bende biyerde gördüm arastirdim birazda cekinerek aldim aslinda ama asla yan etki yapmadi aksine enerjimde özgüvenimde yerine geldi cok guzel kilo aliyorum neden daha önce bunu bulamadigim icinde kendime kızıyorum dedigim gibi kullan banada dua etmeyi unutma olur mu
Yan etkiyi şimdi yapmaz belki ama 5-10-15 sene ağır etki yapar, çoğu isra. il menşeili çünkü
Cevap
8Cevap
Sana net çözümünü söylicem şimdi ben 57 kilodan 80 kiloya çıktım 1 sene içinde öncelikle fitness a yazılman şart birde gainer ve creatin alman lazım 1 ay sonra vücudunun değiştiğini hissedeceksin
Verdiğin ilaçlar ölümlere ve hastalıklara sebep olabilir.
Kilon gayet iyi fit. Halsizlik vb durumlar İçin vitamin mineral eksiklerini bulmalısın doktora git söyle. Demir eksiktir mağnezyum b12 eksiktir her şey olabilir
Yaşın kaç? Bende tam sen gibiydim evlendim, baska ile taşındım hareketsiz kaldım çocuk oldu vs. 65 kilo oldum kaldım. Yani bu sebepten dolayı hiç üzülme kilon iyi zamanla her şey değişiyor metabolizma yavaşlıyor keyfine bak.
Yaşınız kac ben de belli bir yasa kadar almadim 50 55 kilodaydim Şu an 70 oldum
cici bebe sut bal karisimini her aksam yatmadan once ye
Onu da denedim
Kilo almaya çalışma sağlıklı isen
Sağlıklıyım ama halsizim
Diyetisyene uğra istersen
Gayet iyisin boş ver
Başak mı burcun yoksa
Spora başlasan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?