Araştırmalara göre sigarayı bırakınca ortalama 2 ya da 5 kilo alıyor. Belki kilo alırım korkusuna sigarayı bırakmayan çok kişi vardır. Siz sigarayı bırakınca kilo aldınız mı? İlla kilo alınır mi?

Araştırmalara göre sigarayı bırakınca ortalama 2 ya da 5 kilo alıyor. Belki kilo alırım korkusuna sigarayı bırakmayan çok kişi vardır. Siz sigarayı bırakınca kilo aldınız mı? İlla kilo alınır mi?
Sigarayı bıraktıktan sonra vücutta birtakım değişiklikler meydana gelir. Kan değerleri normal seyrini alırken, iç organlar sigaradan dolayı hasarlı gördükleri yerleri onarmaya başlarlar. Bunlarla birlikte gelen metobolizma hızındaki değişiklik vücudun kitle indeksine daha yavaş yayılarak, alınan yiyeceklerden daha fazla tad alınmasına sebep vererek kilo alımı hızlanır.( Şaka şaka hiç bilmiyorum).😐
Ama güzel yazdin he... sen bırak kiloyu dert etme sakiz ve çekirdek ismarlarim söz
Valla eskiden 1 paket 2/3 gün gidiyordu. Şimdi günde 1./1.5 paket içiyorum.😐
Çekirdek filan basit başka bir yöntem varmış onu deniycem. İsmine bir şey söylüyorlardı. Seni makinaya bağlıyorlar. Beynin sigara isteyen noktasını bulup orayı yok ediyorlar
Puf varmis onu denesene 😂
Nerede varmış puf 😂
Söylediğimin adı pufmuymuş 😂
Yok o baska bu benim dedigim puf😂😂😂
Başka puf mu varmış 😂
Kaç puf var ve püf noktası nedir 😂
https://www.hizliresim.com/t677g32
😂sana mavisini alalım
Ben denedim bunu 😂
İki fırt bundan 1 fırt sigaradan alıyordum 😂
🙄sen o dediğini yap
Biorezonans
Etkiliyse dene
Bak diye yolladım 😂
Baktim😂
Evet alınır çünkü sigara da ki nikotin aslında iştahı kapatır azaltır. bu yüzden de insan sigara bıraktıktan sonra daha çok yemek yer stresli hisseder kendini bunu baskılamak için sürekli tatlı çeker canı bu yüzde de aslında sigaraya devam etmiştim eskiden.
Cevap
8Cevap
Hiç bırakmadım ki.
Bırakanların iştahı açıldığı için sanırım ama benim iştah hep açık fark edecegını sanmıyorum
Belki sen de ters etki yapar
Ölene kadar bırakmayı düşünmüyorum o yüzden bilemeyecem 😂
Ay Gökhan darlandim🙄diyet yapmam.. sigarayı birakmam
Severek yaptığım şeylerden neden kendimi mahrum bırakayım ki 😔
Hee alkol kullanır mısın desen kullanmam. Nargile içer misin desen içmem.
Yemek ve sigara benim olayım 😔
Şükür buna da😂
Gece olsa da hamburger yesek ya 😂😂😂
Ayy dimi😂😂😂
Ayy diiii 😂
😂benim seni izaya sokmam gerekiyor Gökhan jsjsjsjsj
Tavsiye etmem kafayı yersin 😂
Onu da yeriz yani 😂
Genelde alıyorlar. Yemeklerin gerçek tadını kesfettikleri için istahları açılıyor.
ya da oyalanmak için
Sigarayı bıraktıktan sonra onun yerini şekerle çekirdekle dolduran birçok insan var. E durum böyleyken kilo almak pek şaşırılacak bir şey değil
Neyseki hiç bırakmak gibi bi niyetim olmadı yola çıktıklarımızla ölüme gideriz evelallah🤣
Bence alınır. Sigara iştah kapatabiliyor çünkü bazen.
Çoğu insan alıyor ama spor yaparsan almazsın yani dana gibi yatmamak lazım dfksjs
Aldığını iddia edenler var
Ben bıraksam alırım da o beni bırakmıyor 😑
Alınır da verilir de
Fazlasını alanları tanıyorum
Evet öyle söyleniyor ben kullanmıyorum
Yok akciğer kanseri olana kadar içerim
Kesinlikle alınır, hemen alınır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar