Araştırmalara göre sigarayı bırakınca ortalama 2 ya da 5 kilo alıyor. Belki kilo alırım korkusuna sigarayı bırakmayan çok kişi vardır. Siz sigarayı bırakınca kilo aldınız mı? İlla kilo alınır mi?
Ben sigarayı 6 ay bıraktım hiçbir değişiklik olmadı. Özellikle fakir insanlarda yine değişiklik olmuyor. Sigarayı bırakınca sürekli bir şey tüketme isteği geliyor ama o imkan yoksa boşa.
Geçen sene 6 ay kadar sigarayı bırakmıştım. Canım sürekli atıştırmalık bir şeyler istiyordu. Ama kendimi spora, koşuya vermiştim. Bu yüzden kilo almadım. Kilo alma olasılığı yüksek.
Şahsen ramanzadan çok az içtim bı öğün yerdim 1 ayda almışım ver hiç vermemisim icmedigim gunlerde oldu kilo aldigima şaşırmıyorum sığara icmedigim için
Genelde alıyorlar ama sigarayı bırakıp boşluğu yiyip içerek doldurmaya çalışıyorlar. Genelde abur cuburla kapatıyorlar bu boşluğu. Kendine hakim olabilirsen kilo almazsın. Bu yeme içme isteiğinide ağızda tat alma düzeldiği için yiyecekler daha lezzetli geliyor ve o yüzden yeme isteği oluşuyor diye duymuştum.