diyette başladım 90 kilo dan 48 olacağım
6 hafta yalnızım yani stresten uzağım 20 kiloyu 6 hafta içinde vermeyi düşünüyorum sonra da 70 den 48 e kadar inşallah 🙏
Son denemem yapamazsam balon 🎈 taktırcam ama 100% kendime güveniyorum bu defa
diyette başladım 90 kilo dan 48 olacağım
6 hafta yalnızım yani stresten uzağım 20 kiloyu 6 hafta içinde vermeyi düşünüyorum sonra da 70 den 48 e kadar inşallah 🙏
Son denemem yapamazsam balon 🎈 taktırcam ama 100% kendime güveniyorum bu defa
Canım ben 48 kiloyum mümkün olsa keske 42 ye düşsem. Beslenmiyorumda çoğu kişiye göre ama veremiyorum kilo vermek çok zor bişey sanmaki aç durarak verebiliceğini ben beslenmiyorum geceye dek iştah kapalı gece yiyorum gece yediğim için kilom sabit kaldı. Mide küçüldü birde sürekli hasta oluyorum sana sağlıksız diyeti önermiyorum doktor kontrolünde yapmanı öneririm
42 kilo mu olmak istiyorsun? ciddi misin?
90 dan 48 e göre Hiçbişey olsa canım bence sende çok dikkat et öyle sandığın kadar kolay değil kilo vermek. O ameliyat masasına yatan her insanda kalkamıyor bence kafaya koyacak kadar önemli olmasın o kilo sağlıklı ol herhalinle sev kendini heleki insamlar yüzünden bunu yapıyosan eleştirilerinden bu çok yanlıs. Çünkü bugün 48 kilo olsan yine onlar laf atacak bişey buluyor Bende 59 kilodan düştüm ama hepsi Strestendi her gün hastayım Şu an istiyorum bile beslenemiyorum açlıktan bayılma evrelerindeyim milletin kucağındayım elden ayaktan düşüyorum aciz duruma düşürüyor köpek gibi de çalısıyorum ve halada laf atacak yer buluyorlar. Sinirden kusuyorum atesleniyorum böyle sinir hastasıyım bana yemek yemek haram oluyor
Çok benciller çok kötüler 2 dakika sonra ne hissettiğimi düşünmeden herşeyi söylüyorlar ben Kaldıramıyorum surf bu yüzden kendime öfkeyle sinirle zarar verecektim. Mesele kilo değil ki ama ne kadar sinirlensem bir sınır koydum kendime kilomdan çıkardım herhalde. Ama dediğim gibi bağışıklıkta zayıflıyor eskisi gibi olmuyor vücut direncinde senin gibi zayıflıyor
Cevap
3Cevap
Zayıflarsın vücudun ilk direnç gösterir sonra hızlı kilo kaybı yaşarsın
Bir uzmana sormakta fayda var. Bu kadar ani düşüş sağlıksız olabilir.
Oha mika raun yaşamadı bu değişimi
Bazıları gelmeden soruyu düzelt bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?