Kimsenin gönlüne sığamadım ya Bu da benim ayıbım olsun Bu devrin aşkı yerin dibine batsın tek dertleri yat kalk
3 ay
7 yaş kuralı var biliyor musun bu 7 yaş kuralı senden 7 yaş küçük biriyle de evlenebilirsin 7 yaş büyük biriyle de evlenebilirsin demek oluyor yani uygun dünyaca böyle kabul ediliyor sence mantıklı mı
Yazdıklarından kalbinin baya yorulduğu belli… 27 yaş asla “geç kaldım” yaşı değil, tam tersine kendini daha iyi tanıdığın bir dönem 💛 Sen kimsenin gönlüne sığamadın değil, belki de kalbi dar olanlara denk geldin. Herkes aynı değil, gerçekten sevebilen insanlar hâlâ var 🌿 Biraz umudun kırılmış sadece. Sence sen nasıl bir aşkı hak ediyorsun, hiç düşündün mü? 💫
Cevap
22Cevap
olabilir,
Ne güzel konuştun kız aferin. Sen Allaha tevekkül et her şeyin zamanı var ezelde yazılmış adı zamanını bekliyor isyan etme yeter
Yoruldum sadece
Aşkı birlikteliği erken yaşta yaşamak istiyorum
neden öyle düşünüyorsunki daha geç değil sadece yanlış kişilere denk gelmissin
Doğru insanı aramaktan yoruldum
sen aramayacaksın o seni bulacak sen seçen tarafsın bunu unutma
olur olur neden olmasın artık evliliklerin çoğu 30 u buldu
27 normal be daha 30 a kadar yolu var ben geç kaldım sana ne oluyor
Olur niye olmasın bacım herkesin kalbine göre biri vardır illa ki
Yoo benim derdim o değil hatta evlenmeden olmaz
Bu işler nasip kısmet işi kim ne derse desin
Valla ben de aynısınj yaşıyorum sen hangi şehirdeydin
Malsesef zor bu dönemde bu aşk meşk ilişkileri
Hemde cok zor
Olur ya, daha zamanın var.
Olabilir
olmaz gibi
Olur ben boştayım
Hala şasın var dertlenme
Neden olmasın olur tabi
Benden olur mu
Geç değil
Nasıl birisin kapalısın açık mı
Açık
Peki boşlukta mısın yaşına göre
Ne manada
Her konuda işte hiç svgilin olmadı birde
Oldu
Olu ise sorun ne sen şişman mısın
175 54 kilo🙄
Ne güzel uzunsun işte birde 27 yaşındasın çocuklar hayvanlar size gelir mi sever misiniz
Evet çocuklar bana hep bakar Gülümser Ben de onlara bakar gülümserim küçüklüğümden beri hep zaten onlarla ilgileniyorum
Ne güzel yaşına göre normal saf masum şeyler sana gelir hangi cinsiyet çocuklar çok sever sana yakın olur Erkek çocuklar mı ama
Kızlar daha çok bana yakın oluyor Ben de onların Saçlarını falan toplarım tararım yani Hangi eve gidersem gideyim kucuk bir kız çocuğu olsun direkt ilgilenirim yani çantamı beraber açarız beraber bir şeylere bakarız onlara saclarını düzleştirirm mesela
Ne güzel işte senin boşluğunu dolduruyorlar bu şekilde yalnız hissetmezsin Erkek çocukları kaçıyor senden ama genelde ama sen onlarla ilgilenmiyorsun ya da sana düşkün değiller
Ya onlarida seviyorum ama kız çocuklarına ayrı ilgim var bunun konumuzla ne alakası var peki bide tek çocuğum
Çok alakası var işte yaşına göre ama kendi hemcinslerin olduğu için ayrı seviyon
Tek çocuksun buda ayrı konu sen evlenmek istiyorsun
Yoo hala şansın var
Aynı ben sende tanışalım mı
Abla korkutma bizi
Bakiremisin
Evet
Kriterin neler
Yaşı yaşıma uygun işi gücü temiz efendi bi oğlan
Yaştan kaybettik
Nerde yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?