Kader bizi bir araya getiriyor
acayip tensel çekim hissediyorum bence o da hissediyor
ben Aslan burcuyum o Koç Burcu acayip ateşli ikili ama evli
Kader bizi bir araya getiriyor
acayip tensel çekim hissediyorum bence o da hissediyor
ben Aslan burcuyum o Koç Burcu acayip ateşli ikili ama evli
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
Ay tam olarak aradığım özellikleri saymışsın
Cevap
11Cevap
46 yaşında zaten senin tatmin edemez hadi etti diyelim 4 yıl sonra edemez sigara içki içmiyor olmazsı lazım sürekli yani spor yapması lazım ya da sporcu olması lazımki iyi yapsın onun haricinde boş
abla hadi adamın yaşını geçtim koç burcu erkekten olur mu ya uzaklastırr hemen. ayrıca genç erkolar dururken niye baban yasında ki amcalara bakıyon ya:( herneyse byyy
Koç candır ben aslanım ateşi severim
ayyy bide evliymis adam yuhh be abla az yavas ya. 24 yasında guzel iliskiler yapmak varken metres mi olmak istiyon o kadar mı dusuktesin hani. hic yakistirmadim anuveyy byyy
Güzel ilişki filan yok abi hepsi seks üzerine kurulu
abla partner seçiminde olduğu kadar astrolojide de baya kötüsün. ben aslanım atesi severim diye bisi mi var bi kere sizin uyumuzundan önce koç erkeklerinden asla olmayacağı tüm askoların bildigi bisidir herneyse byyee
kızz var var da sen gidip böyle amcan yasındakilerde ararsan tabi bulamazsın guzel iliskiyi. bulann nası buluyo valla asıl baban yasındaki adam seni seks dısında napsın yaaniii evli bide ohaa cusss
Parasi var mı bağri boşuna milletin yuvasini bozma 🤣🤣
Var var onda para bende kuru kariyer var
Tam bir dizi film hikayesi valla
tensel çekim varsa 0lur evliyse seks partneri 0lursunuz
Saydığın her şeyde olmaz diye bağıran küçük mesajlar var hala soruyorsun bu olur mu diye
Evli olmasını sorun etmiyor yaşa takılmış qmqmsmqmwn fmwkwpfkalskkdlwdkkd
Bu ülkede karaktersiz olmaya özel maaş mı bağlanıyor da her taraf bunlarla dolu?
Sen ne diyorsun abla, iyi misin? Hem baban yaşında hemde evli, deli misin sen? Abla bak kusurabakma ama senin şuurunu s2m
Bu saydigin şeyler daha gençlerdedd. Var ve adam evli Uzak dur ondan
Of. Öyle genç bulmak zor beya
Zor değil aslında siz beğenmiyorsunuz nerde zıplayan var onu tercih ediyorsunuz
Aynen iyi bir baba kız ilişkisi olur.
Şagırdedi
What xhdjd
evli adamdan uzak durmalısın
Of neden peki
çok yorulursun
Seviyorsaniz olursunuz
Vazgeç bu sevdandan.
Çocuğunuz sana anne der, ona dede
SANMIYORUM OLMAZ
24yaşında bir kız seninle ilgilense tesadüfi hep başbaşa kalsanız sen de ilgilenmez misin ne düşünürsün
valla o adamla aramda 10 yas var nerdeyse ben Şu an 24 yasına gelmıs bi kızı ciddiye alcagımı sanmıyorum
Hadi yA o da beni almıyordur o zaman
onu bilmem eger sana kadın gözüyle bakıyosa aranızda bayagı yas farkı var ama sevgili olabilirsiniz ama evlenmek asla olmaz cok büyük fark var
Aşkın yaşı olmaz devamke
Annen kaç yaşındaa 🤔😂
Annemden büyük bu adam ama genç 30luk gibi
Yaşına baktığımda büyük şok geçirdim
Kanka annenden büyük kocayı netcenn 😂😂
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?