Sağlıklı kilo verdim fakat az bir süre var sok diyetlerden hangisi daha sürdürülebilir? 170 boyundayım 69 kilo olmuşum kuzenimin düğünü için kilo vermem gerekiyor bir ay kaldı hangi diyete girmem gerekir?

Sağlıklı kilo verdim fakat az bir süre var sok diyetlerden hangisi daha sürdürülebilir? 170 boyundayım 69 kilo olmuşum kuzenimin düğünü için kilo vermem gerekiyor bir ay kaldı hangi diyete girmem gerekir?

Bir ayda on kilo vermek için, kalori açığı oluşturmak gerekir. Bu, aldığınız kalori miktarından daha fazla kalori yakmanız anlamına gelir. Bunu, sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz yaparak yapabilirsiniz. Sağlıklı bir diyet, meyveler, sebzeler, tam tahıllar ve yağsız proteinler gibi besin değeri yüksek yiyecekleri içermelidir. Bu yiyecekler, sizi uzun süre tok tutar ve kilo vermenize yardımcı olur. Düzenli egzersiz, kas kütlesi oluşturmanıza yardımcı olur. Kas kütlesi, daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olur.
Günde 500-1000 kalori açığı oluşturun.
Meyveler, sebzeler, tam tahıllar ve yağsız proteinler gibi besin değeri yüksek yiyecekler yiyin.
Düzenli egzersiz yapın.
Yeterince su için.
Stresi azaltın.
Diyetinize ve egzersizinize sadık kalın.
Sen bilirsin ama o türden hızlı kilo vermeler hiç iyi değil. Kaş yaparken göz çıkıyor. Ayrıca hızlı verilen kilo hızlı da geri alınıyor. Bence yavaş ve emin olarak devam et. Bir düğün de böyle geçsin canın sağ olsun. Bak Aktör Ufuk Özcan'ı duymuşsundur. Allah korusun.
Cevap
9Cevap
Bir ayda 10 kilo sağlıklı değil ama. Yine de kısa sürede kilo vermekte ısrarcıysan şu orucunu öneririm. Bir hafta dene. Dayanabilir sen iki haftaya çıkar. İlla ki verirsin kilo
Masal yaptım oluyordum 🤣🤣🤍
bkjbhk olsun bee hayattasın hala çok şükür
1 ayda 10 kilo vermek kesinlikle imkansız değil ama sen bi diyete ve spora başla saçma sapan diyetler deneme kendine bi haftada şu kadar kilo vercem falan diyede şart koşma sık sık tartılma kısa sürede çok güzel sonuçlar alırsın
Yani kaldırmadığın ağırlığın önünde foto çektirip kilo vermek mi 😅
bayaa güzel kızsın demekki.. boy, pos 😀o hızla aynen devam et , bir aya o on kilo diilde 5 versen kâr
1 ayda 10 kilo. olmaz 5 6 kilo verebilirsin ama. spor ve protein almak. sartiyla
Aşık ol... 1günde bile verirsin😅😅
1 ayda 10 kilo çok maksimum hani 5-6 kilo verilir... Kendini çok zorlama sonuçları nedeniyle pişman olursun
Zaten vermişken on veremezsin başta ödem atarken belki ölür da
Ya aralıklı oruç ya da Karatay
2 3 kilo versen yeterli
Boğazı tutmak
Kanka kilon yok da iyi bacak var niye kalın o öyle
Fasting yap..
Yoo bence verme
Yememe diyeti
Ben de diyetteyim
Sağlıksız olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?